reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

hmmm co ze mną:) zrobilam rano test była jedna kreska tak po 5 minutach 2 blada...:) a mąż później dzwoni i mówi wiesz bo ta kreska jest już troszke bardziej widoczna.... Słyszalyscie o takich sytuacjach ze byla blada kreska a ciąża była?? nie chce sie za bardzo cieszyć....;)

reklama
Ja dzien przed spodziewana mialam bladziutka a na drugi dzien juz tak na 100%.Zrob jeszcze jeden(najlepiej elektroniczny jutro z rana).A na kiedy masz spodziewana@?

Tak. Moja koleżanka w dniu spodziewanej @ zrobiła test i wyszła druga blada, nawet mężowi nie mówiła bo myślała ze sob ie wyobrazila tą drugą, zrobiła w następnym dniu rano i b yła już wyraźnie II jest w 6 tygodniu ciąży :)

Może na reszcie posypią się te fasolki :D:D:D

Ostatnia edycja:
nie wiem dziewczyny jak liczyc yen mój cykl bo zazwyczaj mam 28 29 dni, (ale w tymtym miesiącu miałam troche stesow i dostałam 37 dniu cyklu)-chyba ze to nie była miesiączka....bo moim obliczeniu 5 6 powinnam dostac...kupie w sobote i w niedziele zrobimy a w pon ide do gina;p moze sie czegos wiecej dowiem.... dziwnie sie czuje rano muli mnie cala blada jestem ...

wszystko okaże się w pn ;p
zaczeły mnie piersi swędzieć.... jak narazie nie zbiera mnie na miesiączkę...:)chciała bym zobaczyc juz 2 krechy i być szczesliwa;p

m-s powodzenia :)

Ja mam 4dc ale ciągle @ obfita, przed poronieniem tak nie miałam widocznie organizm jeszcze dochodzi do siebie, pewnie też dlatego nie udało mi się w tym cyklu.

reklama
Do góry