reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

hmmm co ze mną:) zrobilam rano test była jedna kreska tak po 5 minutach 2 blada...:) a mąż później dzwoni i mówi wiesz bo ta kreska jest już troszke bardziej widoczna.... Słyszalyscie o takich sytuacjach ze byla blada kreska a ciąża była?? nie chce sie za bardzo cieszyć....;)

reklama
Ja dzien przed spodziewana mialam bladziutka a na drugi dzien juz tak na 100%.Zrob jeszcze jeden(najlepiej elektroniczny jutro z rana).A na kiedy masz spodziewana@?

Tak. Moja koleżanka w dniu spodziewanej @ zrobiła test i wyszła druga blada, nawet mężowi nie mówiła bo myślała ze sob ie wyobrazila tą drugą, zrobiła w następnym dniu rano i b yła już wyraźnie II jest w 6 tygodniu ciąży :)

Może na reszcie posypią się te fasolki :D:D:D

Ostatnia edycja:
nie wiem dziewczyny jak liczyc yen mój cykl bo zazwyczaj mam 28 29 dni, (ale w tymtym miesiącu miałam troche stesow i dostałam 37 dniu cyklu)-chyba ze to nie była miesiączka....bo moim obliczeniu 5 6 powinnam dostac...kupie w sobote i w niedziele zrobimy a w pon ide do gina;p moze sie czegos wiecej dowiem.... dziwnie sie czuje rano muli mnie cala blada jestem ...

wszystko okaże się w pn ;p
zaczeły mnie piersi swędzieć.... jak narazie nie zbiera mnie na miesiączkę...:)chciała bym zobaczyc juz 2 krechy i być szczesliwa;p

m-s powodzenia :)

Ja mam 4dc ale ciągle @ obfita, przed poronieniem tak nie miałam widocznie organizm jeszcze dochodzi do siebie, pewnie też dlatego nie udało mi się w tym cyklu.

reklama
Do góry