reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Hej dziewczynki, witam środowo;)
Koriander jak widzisz swoją kruszynkę przebraną to aż serce rośnie;)))mój synek miał teraz pasowanie na przedszkolaka to myśłałam że pęknę z dumy;-)
m-s czekamy wieczorem na same dobre wiadomości, bo inych nie przewiduje:-)

mjaa jak już dojdziesz do siebie po wizycie to pisz koniecznie, bo my tu się też denerwujemy:tak:

Neta81 ja też wolę @ w domu, bo spokój wtedy, a starania zaczynamy podobnie. Do tej pory nie mysłałam o dziecku drugim, ale teraz gdy myślałam,że jestem w ciąży, to obudził się instynkt:happy:tymbardziej,że u mnie w pracy było aktualnie 9 ciężąrnych, z czego dwie się rozpakowały pod koniec stycznia, lada dzień następna a ile do końca roku zajdzie...u nas tak zawsze i w ciąż:-D

reklama
Mój synek ma jutro bal karnawałowy w szkole, ma być rycerzem :-) Ale od wczoraj pokasłuje i mam nadzieję, że jutro będzie mógł iść bo bardzo mu zależy, do tej pory nie był na żadnym balu bo zawsze był chory.

Demsik
fajnie, że staramy się podobnie, będziemy razem przeżywać emocje za jakieś 3 - 4 tygodnie:-D Chyba jeszcze Ewa jeśli dobrze pamiętam dostała @ tego dnia co ja.

m-s i jak i jak?

A mi dzisiaj cycki urosły... no niby normalnie dwa i coś tygodnia przed okresem, ale zastanawiam się czy to, że owulacja czy że już po :confused: i po ptokach

Demsik, dumałam, dumałam i wydumałam. Próbowałam sobie przypomnieć co ja stosowałam jak mnie dopadła opryszka. I w końcu mi się udało. To były tabletki Heviran. Dla mnie wygoda, bo szlag mnie trafiał jak sobie miałam zostawić jakieś mazidło na twarzy. Ulotka co prawda potrafi porazić :baffled: ale jak sobie to wtedy zastosowałam, to szczerze mówiąc jak do tej pory więcej opryszczki nie uświadczyłam, a było to ze 3-4 lata temu.
Mjaa, my tu czekamy na wieści ;-)
M-s, Madziulka trzymam kciuki za dzisiejsze testowanko!

Podpinam listę, żeby nie uciekła:

Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny

Demsik - ... / 1 cykl starań
Ewa1985 - ...
Kogasica28 - ... / 2 cykl starań

M-s - 6 luty / 1 cykl starań
Madziulka11 - 6 luty

Ello20 - 8 luty
Madzierena - 9 luty
Waiting4beans - 13 luty / 6 cykl starań
Dziewczynka86 - 14 luty / 3 cykl starań
Koriander - 20 luty / 2 cykl starań
Mitaka - 25 luty
/ 2 cykl starań
Neta81 - 4 marca / 2 cykl starań

Ostatnia edycja:
Hahaha, ściągnęłam Cię myślami, bo mówię sobie - poszukam zaraz naszej tabelki,żeby być na bieżąco, a tu proszę:-D:-D:-Dtelepatia:tak: do mnie proszę dopisać 1 cykl starań, bo przecież wcześniej o tym nie myślałam;)a co do opryszczki to dziś juz trochę lepiej, opuchlizna okropna trochę zeszła, więc lepiej mi się kawę pije, bo tak warga przeszkadzała:angry:ładnie się zaczyna zasychać więc zobaczymy, ile to jeszcze potrwa. Czytałam o tych tabletkach, ale one chyba są na receptę?:confused:

Faktycznie to musi być telepatia! Skoro takowatak sprawnie działa na forum, to musimy poprosić Paolę i Mję, coby nam telepatycznie fluidki ciążowe podesłały :-)
Heviran faktycznie jest na receptę, niestety. Ja o nim usłyszałam od koleżanki mojej mamy, biedaczkę opryszczka męczyła prawie nieustannie dopóki tego nie odkryła.

demsik ja nigdy opryszczki nie mialam , ale mężowi kupowałam Herpex i plastry compeed. Jemu pomagało szybko.

dziękuję za wszystkie wasze rady;)))ja ostatni raz opryszczkę miałam z cztery lata temu i już o niej zapomniałam, aż do teraz. Zaopatrze się w leki apteczne z waszych sugestii, żeby następnym razem szybko zareagować.

Mjaa - czemu się nie odzywasz????

reklama
Masz rację straszny spokój dzis na forum :) Też się zastanawiałam dlaczego Mjaa się nie odzywa. Tak samo jeżeli dobrze patrze i żadnych wcześniejszych wydarzeń nie ominęłam to dziś miały testować M-s i Madziulka11. Jeśli chodzi o moje testowanie to niby jeszcze tydzień czasu ale mam przeczucie że znowu porażka :/

Do góry