reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Oj tam oj tam może to tylko przeczucie, a przeczucia są do kitu zwłaszcza takie. Masz jakieś znajome symptomy nadchodzącej @?

Ja to przez drugi uważny cykl obserwacji swojego organizmu zaczynam coraz więcej ogarniać :) nie bawiłam się jeszcze w mierzenie temperatury. Jak się nie uda to następnym razem to podłącze.

BTW paskudny dzień dzisiaj sypie aż nie miło i było nie miło ale nawpierniczałam się 4 kostek czekolaaaady i mi się humor poprawił yoł:-)

reklama
Oj tam oj tam może to tylko przeczucie, a przeczucia są do kitu zwłaszcza takie. Masz jakieś znajome symptomy nadchodzącej @?

Ja to przez drugi uważny cykl obserwacji swojego organizmu zaczynam coraz więcej ogarniać :) nie bawiłam się jeszcze w mierzenie temperatury. Jak się nie uda to następnym razem to podłącze.

BTW paskudny dzień dzisiaj sypie aż nie miło i było nie miło ale nawpierniczałam się 4 kostek czekolaaaady i mi się humor poprawił yoł:-)

Ja zjadłam kinde Bueno miałam pół zostawić mojemu ale nie wyszło :p
Jeśli chodzi o symptomy @ to zazwyczaj dopiero dzień wcześniej zaczynał mnie pobolewać brzuch, więc teraz teoretycznie nie mam co panikować. Ja też od czasu jak zaczęłam obserwować cykl to dużo zrozumiałam. Temperaturę zaczełam mierzyć dopiero od tego cyklu mam nadzieje że będzie to ostatni cykl pomiaru ;) chyba że będe planowac drugie dziecko :):)

mmmmmmmmmmmmmmmmmm:-D truskawki-jabłuszka cieputkie mmm. Oponki mmmm :) No tak jutro czwartek :) Ja miałam robić faworki ale pewnie kupie pączki bo jakoś weny brak w tym roku :p <leń>

ja też miałam robic faworki ale za późno się zjarzyłam że tłusty czwartek już jutro :) no cóż trzeba będzie na sklepowych się posycić :):) jutro wielkie żarcie będzie. Uwielbiam pączki :rofl2:

a Mjaa dalej nie daje znaku !!

reklama
Do góry