reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Dziewczyny któraś z was pytała o testy owulacyjne : ja zamawiam na allegro, wychodzi około 1,50zł za sztuke plus 5 gratisowych ciążowych :-) Polecały mi dziewczyny z innego wątku :tak: Jak znajde linka to wkleje

Witam:-) Wiem,ze to już koniec stycznia ale dołączę do wątku staraczki styczniowe. Dziewczyny ile wy się starałyście o dzidziusia,czy to musi tyle trwać? Ja z córką zaszłam w ciążę za pierwszym podejściem. Po prawie 5latach zdecydowaliśmy się z męzem na drugie dziecko i hymm...mieliśmy podejście w grudniu nic z tego nie wyszlo. drugie podejście w styczniu teraz czekam na miesiaczke i ewwentualne zrobienie testu ale nie licze na nic bo sie czuje normalnie,a z córką odrazu milam wrazenie innego samopoczucia itd. A tu nic nie czuje dlatego zaczynam watpić i sie wkurzam strasznie!!!

Mjaa ale fajnie! :-) Daj nam tu fotkę testa i leć na betę!
No mam nadzieję, że właśnie się zaczął tutaj wysyp pozytywnych teścików innych niż owulacyjne ;-)

U mnie w końcu wczoraj wieczorem pojawiła się owulka. Oczywiście było przytulanko i zgadnijcie co pierwsze usłyszałam po wszystkim? Że było fajowsko? Nie, pierwsze co usłyszałam to: Nooooooooooooooooooogi! Nooooooooooooooooogi w górę! Noooooooooooooooooooooooogi!!!!!! :-D Ci faceci...
W ogóle to wczoraj przed bzykaniem trochę się no... nie to, że posprzeczaliśmy, ale mieliśmy po lekkim foszku, bo ja już po kąpiółce, radośnie leżałam w łóżeczku i czekałam na niego, a ten mi wyjeżdża z tekstem czy piekarnik umyłam. Noż :wściekła/y: I jeszcze głeboko urażony, że nie. Na szczęście moja mina go chyba opamiętała i zamiast dalej gadać na głupie tematy to zapalił świeczki. Za to po przytulankach zaczął mi się mądrzyć na temat owulacji, kiedyż to ona nie występuje i jaka to ona jest dziwna. No rzeczywiście ekspert się znalazł, szlag by to trafił :wściekła/y: Mam nadzieję, że mimo tego, że mi się 2 razy ciśnienie podniosło to jednak coś z przytulanek wyjdzie :-)

Witam:-) Wiem,ze to już koniec stycznia ale dołączę do wątku staraczki styczniowe. Dziewczyny ile wy się starałyście o dzidziusia,czy to musi tyle trwać? Ja z córką zaszłam w ciążę za pierwszym podejściem. Po prawie 5latach zdecydowaliśmy się z męzem na drugie dziecko i hymm...mieliśmy podejście w grudniu nic z tego nie wyszlo. drugie podejście w styczniu teraz czekam na miesiaczke i ewwentualne zrobienie testu ale nie licze na nic bo sie czuje normalnie,a z córką odrazu milam wrazenie innego samopoczucia itd. A tu nic nie czuje dlatego zaczynam watpić i sie wkurzam strasznie!!!
Witaj Madziu :-) Uwierz mi, z tego co piszesz staracie się bardzo krótko :tak: Ja też 3 lata temu zaszłam w ciąże z córką od razu, a teraz po poronieniu już 3 cykl leci..Jesteśmy wszystkie dobrej myśli, dołącz do nas bo w grupie zawsze raźniej :tak: Kiedy będziesz testować? Może to jednak to :-D

Planuję testować 6stego czyli w dzien spodziewanej miesiączki ale jakoś tak intuicyjnie wyczuwam,ze chyba nic z tego :-(. A ty koriander widze podchodzisz ze spokojem do tego,az zazdroszcze. Ja męża namawiałam na drugiego bobasa od ponad dwuch lat a jak sie w koncu dal namowic to nic nie wychodzi.

madziulka to trzymam kciuki! Ja też się za każdym razem bardzo stresuje, wiadomo że z miesiąca na miesiąc człowiek bardziej się nakręca..wypatruje tych dwóch kreseczek, rozczarowanie i żal są co raz większe.. ale trzeba wierzyć, ja wierzę że teraz się uda!

mja i co u ciebie???

reklama
Witaj Madziula ja też będę testowała ok 5 - 6 o ile @ nie przyjdzie. Ale podobnie tak jak Ty myślę, że się nie udało. Nie wiem czemu, jakoś tak mi optymizmu brakuje.

Do góry