Neta81
Fanka BB :)
mjaa ale super ))) Leć na betę to będziesz wszystko wiedzieć na pewno :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Madziu :-) Uwierz mi, z tego co piszesz staracie się bardzo krótko Ja też 3 lata temu zaszłam w ciąże z córką od razu, a teraz po poronieniu już 3 cykl leci..Jesteśmy wszystkie dobrej myśli, dołącz do nas bo w grupie zawsze raźniej Kiedy będziesz testować? Może to jednak toWitam:-) Wiem,ze to już koniec stycznia ale dołączę do wątku staraczki styczniowe. Dziewczyny ile wy się starałyście o dzidziusia,czy to musi tyle trwać? Ja z córką zaszłam w ciążę za pierwszym podejściem. Po prawie 5latach zdecydowaliśmy się z męzem na drugie dziecko i hymm...mieliśmy podejście w grudniu nic z tego nie wyszlo. drugie podejście w styczniu teraz czekam na miesiaczke i ewwentualne zrobienie testu ale nie licze na nic bo sie czuje normalnie,a z córką odrazu milam wrazenie innego samopoczucia itd. A tu nic nie czuje dlatego zaczynam watpić i sie wkurzam strasznie!!!