reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Neta, u mnie mimo jeszcze długiego czasu do testowania jakoś też optymizmu brak i w sumie... może to powinno mnie napełniać nadzieją, bo w poprzednich cyklach to od samego początku promieniowałam optymizmem i nic nie wychodziło, a tu teraz mam taki spokój ;-) Dziewczyny, mam nadzieję, że nasz brak optymizmu przełoży się na wielką radość za te pare dni! :-)

A może sobie odgapimy od dziewczyn z innego wątku (nie pamiętam już którego) i opiszemy ładnie, która kiedy testuje? Będziemy wiedzieć kiedy obgryzać paznokcie za koleżanki z wątku :-)

reklama
Jeżeli tylko masz chęć się zająć taką listą to bardzo chętnie :-) ja planuję testować 7 lutego, żeby nie było za wcześnie. Ale być może na dniach dostanę okres, bo brałam do wczoraj duphaston i z reguły tak @ przychodzi do tygodnia po odstawieniu. A jutro mam urodziny i tak bym chciała taki cudowny prezent :-)

Okay, mogę się tym zająć

Mjaa - 31.01 test pozytywny
Neta81 - 7 luty
Dziewczynka86 - 14 luty
Koriander - 20 luty

Proszę dopisywać terminy ;-)
Jeżeli macie jakieś pomysły/uwagi/życzenia to proszę pisać, będę listę dostosowywać.

szyszunia ja po poronieniu zrobiłam dużo badań, te co napisałaś i też przeciwciała antyfosfolipidowe i coś tam jeszcze co gin zdążyła zlecić jak jeszcze w ciąży byłam.

Lista to świetny pomysł !
Ja testuje 13.lutego.
dziewczynka86 obyśmy miały na walentynki prezent :)
Mjaa jak tam beta ??
Pieknaszyszunia ja robiłam toksoplazmoze bo dwa koty mam :)

Łoraju, tyle się tu dzieje, że tylko informacje z dziś spisałam :zawstydzona/y:
Już się poprawiam:
Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Neta81 - 7 luty
Waiting4beans - 13 luty
Dziewczynka86 - 14 luty
Koriander - 20 luty

Ja byłam w grudniu u ginekologa na badaniu i z pytaniem czy mam coś dodatkowego wykonać. Po rozmowie ze mną uznał, że nie trzeba. Co prawda ostatnie wyniki krwi miałam sprzed roku (tarczycowe też miałam robione - moja mama ma fazę na tarczyce, bo ja z roku Czarnobyla jestem), ale powiedział mi, że jest przeciwnikiem robienia badań dla badań, bo je się robi w jakimś konkretnym celu, coś mają one nam zaprezentować - w tym przypadku moje predyspozycje do zajścia w ciążę, a ja wyglądam na okaz zdrowia i nie wyobraża sobie, żeby przez ten rok miało się zdarzyć coś co sprawi, że nie będę mogła zajść w ciążę. Za to obiecał mi, że dla równowagi w ciąży zrobi mi taki zestaw badanek, że mi oko zbieleje :-D
Ja się tam cieszę, że tak powiedział, bo nienawidzę kłucia. Za to ucieszył się, że już od października biorę folik.

Ostatnia edycja:
reklama
Łoraju, tyle się tu dzieje, że tylko informacje z dziś spisałam :zawstydzona/y:
Już się poprawiam:
Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Neta81 - 7 luty
Dziewczynka86 - 14 luty
Koriander - 20 luty

Jeszcze ja , jeszcze ja :D 13.LUTY :):):):):):)

Też mam przeczucia , że w tym cyklu nic z tego. Chociaż dopiero wczoraj była owulacja , ale mam złe przeczucia. To będą kolejne najdłuższe dwa tygodnie. Statystycznie zdrowe pary zaciążają w 6-8 cyklu. To ja się statystycznie łapię więc może statystycznie jest szansa ;)

Ostatnia edycja:
Do góry