reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Nie mam pojęcia co ten gronkowiec oznacza :/ Nie miałam dzisiaj wizyty, tylko podeszłam po receptę. Dostałam Biseptol bo na wszystkie cuda inne oczywiście ten gronkowiec jest niewrażliwy.. No i jeszcze go nie wykupiłam z wiadomych przyczyn.

dziewczynka86 to masz krotkie cykle jak dobrze policzyłam, ja mam 32 dniowe średnio więc u mnie owulki raczej w 9dc nie będzie, ale jak by nie było test owu zakupie w poniedziałek żeby wiedzieć jak to u mnie jest ;)

nasze typy imion na obecną chwilę to: Jagoda i Aleksander :)

mjaa trzymaj się!

Paola mnie się też bardzo podoba Pola ale mamy krótkie nazwisko i nie pasuje za bardzo.

W drugiej ciąży choć nie znałam płci to czułam, że to była dziewczynka i miałam dla niej imiona Natalia Weronika, więc teraz musiałabym coś innego wymyśleć. Mój mąż wymyślił ostatnio Kornelia - zdrobniale Nela, bardzo mi się spodobało i mogłoby być. Dla chłopca nie mam pomysłu.

Testy owu też kiedyś robiłam właśnie z serii Domowe Laboratorium.

Pola mi się baaardzo podoba, ale ja jestem Paulina -mówią do mnie Paula więc by się mogło mylić;)) Kornelię mam koleżankkę-dobrze mi się kojarzy;)

reklama
Kobiety czy ja źle widzę, czy są dwie kreski?!?!?!?! :szok::szok::szok: Uszczypnijcie mnie.

:-D:-D pokazuj!!!!!!!!

A tak poza tym to się witam :happy2:
Jeżeli chodzi o imiona to my mieliśmy z tym ogromny problem, długo trwało zanim wybraliśmy Lili imię :-) Ale jesteśmy bardzo zadowoleni, polecam !:-p:-p
Teraz też nie mamy żadnych typów, ale niech się najpierw coś zalęgnie....

mjaa kochana gronkowca trudno wyleczyć ale dasz radę! zwłaszcza ze wykryto go tak wcześnie! Jest niebezpieczny podczas porodu bo dziecko może się nim zarazić (chyba nawet jest wskazaniem do cc) ale masz jeszcze dłuuugie 9 mcy przed sobą więc nie będzie po nim sladu :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry