reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Mam 29 lat to byłaby nasza pierwsza dzidzia:)
strasznie jestem ciekawa, nie wiem czy wytrzymam do piątku z testem. Co sądzicie o teście owulacyjnym który od piątku tj. 22.01 do dziś dalej wykazuje dni płodne? W czwartek jedna kreseczka a od piątku nie przerwanie dwie kreseczki na teście owulacyjnym z dziś włącznie

W kwestii testów owu Ci nie pomogę.. Nie używam takowych :) A co do testu ciążowego to wstrzymałabym się do terminu miesiączki :) Choć wiem, że pewnie trudno wytrzymać, to na wynik pozytywny może być za wcześnie.

Czesc
3.my z mezem zaczelismy wczoraj przytulania.nasionko zasiane - fasolko wykielkuj !
niech wykielkuje piekne baby!!!!

Zobacz załącznik 535118NO TO PROSZĘ;))

Nie zamartwiajcie się, mi też dopiero wczoraj wyszedł- 35dc...
jaki ladny tescior :biggrin2:
I zadzwoniła teraz do mnie kobitka z recepcji, że wyniki są baaaardzo brzydkie, więc wolę nie wiedzieć co tam siedzi we mnie. A grzyby, bakterie i jakieś pierwotniaki + ciąża .......... kiepski scenariusz :no:
kochana to dobrze ze te wyniki teraz masz! jesli jestes juz w ciazy to najlepiej wlasnie takie rzeczy wyleczyc w pierwszych tygodniach! bedzie dobrze :tak:

od wczoraj słabo ze mna, temp "tam" mam 38,6 a ciała 38,2
realmad2.gif
dreszcze, ciało boli i zryta krtań, masakra, w nocy nie mogłam się ogrzać, tak mną trzęsło....
.
zdrowia Szyszuniu...oby szybko przeszlo - nie wychodz z lozka ani na krok!! sen i witaminy i herbatki + koniecznie probiotyki przy antybiotyku!!

Witam!
Z mężem staramy się o dzidzie od września 2012 roku, (
oby to byly owocne staranka :-) witaj!!

Mam 29 lat to byłaby nasza pierwsza dzidzia:)
strasznie jestem ciekawa, nie wiem czy wytrzymam do piątku z testem. Co sądzicie o teście owulacyjnym który od piątku tj. 22.01 do dziś dalej wykazuje dni płodne? W czwartek jedna kreseczka a od piątku nie przerwanie dwie kreseczki na teście owulacyjnym z dziś włącznie

Nie chce ci robic zludnej nadzieji, ale podobno w ciazy testy owulacyjne wychodza pozytywnie :)

A mnie szlag trafia, bo ciągle się czuję jakby się owulacja zbliżała, a ona się nie pojawia, brzuch to mnie tylko pobolewa, a nie boli jak powinien w owulkę... Z drugiej strony może to jednak dobrze, bo jakby coś wyszło, to chce się z oznajmieniem mojemu chłopu ewentualnych II wstrzymać do walentynek (bo tak normalnie to my tego nie obchodzimy i sobie wymyśliłam taką nietypową odmianę), a jakbym zatestowała 10.02 planowo, to pewnie bym nie wytrzymała i się wygadała natychmiast :-)

Ja też miałam taki walentynkowy plan! :-p Na pewno to świetna okazja do obwieszczenia takiej nowiny :)
U mnie coś mokro się zrobiło.. I podbrzusze boli.. Czyżby ta nieszczęsna @ się miała zjawić :dry:

reklama
Do góry