reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Paola piękny test :-)

ello witaj wśród nas

szyszunia
zauważyłam, że masz TSH ponad 2,8, podobno dla staraczek wskazane raczej do 2 mieć, pomimo, że ogólne normy są szersze. Takie TSH może (choć nie musi koniecznie) utrudnić zajście w ciążę. Ja też niedługo pójdę chyba zbadam znów TSH bo znalazłam jakieś stare badanie i tam miałam 2,57.

mjaa
wylecz te paskudztwa szybciutko, to jeśli teraz się nie udało to za miesiąc się musi udać a będziesz już zdrowa. Infekcje też mogą utrudnić zajście w ciążę.

Pozdrawiam Was wszystkie, u nas się odwilż zaczęła :)

reklama
1. Tez miałam spytac o test, kupowałam ich wiele różnych firm, ale wszystkie były zwykle biale prostokątne, a ten śliczny i jeszcze z dwoma krechami idealna para :)
2. Plan prezentu dla Mojego jest dokladnie taki sam jak Wasz, zwłaszcza że 13. lutego mogę testować, to ewentualnie jeden dzien dalabym rade sie nie wygadac :):)

dziś strasznie boli kręgosłup...co chwile głodna normalnie zwariuje do tego 6:) i dalej białe upławy :)

paula śliczny ten test :)<jejku też bym taki chciała ale znając moje szczęście do bedzie dupa...>

U mnie nadal nie ma @. W superpharmie akurat trafiłam na promocję i zaopatrzyłam się w dwa teściki :) Jak myślicie, testować już jutro? Czy wstrzymać się parę dni?

Wiadomo, że lepiej by było wytrzymać jeszcze, z drugiej strony ja bym nie wytrzymała i zrobiła. Moja rada: masz dwa testy to zrób jeden jutro. Jak wyjdzie II bedzie radosc jak I to jeszcze będzie nadzieja i powtórzysz za kilka dni :) ale to rada osoby bardzo niecierpliwej :)

Do dnia spodziewanej @ byłam cierpliwa, ale teraz już nie! Rano robię teściora :) A może się i skuszę na bete, jeśli będzie blada kreska znów :-)

mjaa-czekamy na info:-):-):-)

dziewczynki-bardzo bym chciała podać Wam nazwę, ale oczywiście pudełkiem moj M.rozpalał w kominku:-(

reklama
Do góry