reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Mjaa dalej sie ociagasz z informacjami:)
My z mezem wczoraj walczylismy i moj zwariowal.totalnie mnie rozbroil.lezymy spelnieni po przytulanku a on zdziwiony mowi " co ty robisz? Szybko dupka w gorepomoglabys zolnierzykom.zamierzam wreszcie tata wzostac " :)

Właśnie czytałam gdzieś o tych testach :) ponoć wykazują, ale wczoraj zrobiłam ostatni oczywiście pozytywny :) ciekawe ciekawe - chodzi o pozytywne testy owulacyjne oczywiście

Ostatnia edycja:
Hahahaha:)) dobre!!i co , pomogłaś??:-D

Mjaa dostanie naganę za takie zachowanie;-)

Ja wczoraj wieczorem umierałam ze zgagą jak stąd do wieczności, dziś spokój-nie wiem czy się cieszyć czy martwić:))w poniedziałek idę do ginki, ale nie wiem czy do pon.wytrzymam;))

Wiecie jaka jestem zła! Wywale chyba te wszystkie testy za okno :dry:! Słuchajcie, wczoraj mi wyszła blada druga kreska na teście z allegro. I kupiłam te bobotesty, które mają większą czułość. I co? I nic :p Tym razem na 100% ani cienia kreski. Chociaż kreska kontrolna też była blada, na początku w ogóle nie wychodziła. Zasmuciłam się i poszłam do łóżka się poużalać nad sobą ;p Wstałam potem i stwierdziłam, że zrobię jeszcze raz ten z allegro i może ta blada kreska się nie powtórzy, a tu co? Znowu jest. Bardziej widoczna niż wczoraj. Teraz już nie wiem, czy te testy z allegro lubią dawać nadzieję, czy coś z tymi drugimi jest nie tak. Na bete dziś już za poźno.. Do 11.00 u mnie tylko robią. A poza tym tak sobie myślę, że może u mnie termin @ być dziś/jutro, bo przecież owu była przesunięta..

Przepraszam, ze Was trzymałam w niepewności i że żadnych dobrych wieści nie przyniosłam :-(

Wiecie jaka jestem zła! Wywale chyba te wszystkie testy za okno :dry:! Słuchajcie, wczoraj mi wyszła blada druga kreska na teście z allegro. I kupiłam te bobotesty, które mają większą czułość. I co? I nic :p Tym razem na 100% ani cienia kreski. Chociaż kreska kontrolna też była blada, na początku w ogóle nie wychodziła. Zasmuciłam się i poszłam do łóżka się poużalać nad sobą ;p Wstałam potem i stwierdziłam, że zrobię jeszcze raz ten z allegro i może ta blada kreska się nie powtórzy, a tu co? Znowu jest. Bardziej widoczna niż wczoraj. Teraz już nie wiem, czy te testy z allegro lubią dawać nadzieję, czy coś z tymi drugimi jest nie tak. Na bete dziś już za poźno.. Do 11.00 u mnie tylko robią. A poza tym tak sobie myślę, że może u mnie termin @ być dziś/jutro, bo przecież owu była przesunięta..

Przepraszam, ze Was trzymałam w niepewności i że żadnych dobrych wieści nie przyniosłam :-(

Biedna nie martw się, odczekaj jeszcze trochę, będzie dobrze :) trzymam kciuki

reklama

kochana ja wierze że będzie dobrze!! Idź sobie spokojnie na betkę jutro i wszystko się wyjaśni :tak: z tymi testami jest rzeczywiście różnie, po co sie stresować

waiting hehehehehe troskliwy mężuś :-) My dziś zaczynamy staranka w końcu @ sobie poszła ;-)

Do góry