reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Mjaa dalej sie ociagasz z informacjami:)
My z mezem wczoraj walczylismy i moj zwariowal.totalnie mnie rozbroil.lezymy spelnieni po przytulanku a on zdziwiony mowi " co ty robisz? Szybko dupka w gorepomoglabys zolnierzykom.zamierzam wreszcie tata wzostac " :)

Właśnie czytałam gdzieś o tych testach :) ponoć wykazują, ale wczoraj zrobiłam ostatni oczywiście pozytywny :) ciekawe ciekawe - chodzi o pozytywne testy owulacyjne oczywiście

Ostatnia edycja:
Hahahaha:)) dobre!!i co , pomogłaś??:-D

Mjaa dostanie naganę za takie zachowanie;-)

Ja wczoraj wieczorem umierałam ze zgagą jak stąd do wieczności, dziś spokój-nie wiem czy się cieszyć czy martwić:))w poniedziałek idę do ginki, ale nie wiem czy do pon.wytrzymam;))

Wiecie jaka jestem zła! Wywale chyba te wszystkie testy za okno :dry:! Słuchajcie, wczoraj mi wyszła blada druga kreska na teście z allegro. I kupiłam te bobotesty, które mają większą czułość. I co? I nic :p Tym razem na 100% ani cienia kreski. Chociaż kreska kontrolna też była blada, na początku w ogóle nie wychodziła. Zasmuciłam się i poszłam do łóżka się poużalać nad sobą ;p Wstałam potem i stwierdziłam, że zrobię jeszcze raz ten z allegro i może ta blada kreska się nie powtórzy, a tu co? Znowu jest. Bardziej widoczna niż wczoraj. Teraz już nie wiem, czy te testy z allegro lubią dawać nadzieję, czy coś z tymi drugimi jest nie tak. Na bete dziś już za poźno.. Do 11.00 u mnie tylko robią. A poza tym tak sobie myślę, że może u mnie termin @ być dziś/jutro, bo przecież owu była przesunięta..

Przepraszam, ze Was trzymałam w niepewności i że żadnych dobrych wieści nie przyniosłam :-(

Wiecie jaka jestem zła! Wywale chyba te wszystkie testy za okno :dry:! Słuchajcie, wczoraj mi wyszła blada druga kreska na teście z allegro. I kupiłam te bobotesty, które mają większą czułość. I co? I nic :p Tym razem na 100% ani cienia kreski. Chociaż kreska kontrolna też była blada, na początku w ogóle nie wychodziła. Zasmuciłam się i poszłam do łóżka się poużalać nad sobą ;p Wstałam potem i stwierdziłam, że zrobię jeszcze raz ten z allegro i może ta blada kreska się nie powtórzy, a tu co? Znowu jest. Bardziej widoczna niż wczoraj. Teraz już nie wiem, czy te testy z allegro lubią dawać nadzieję, czy coś z tymi drugimi jest nie tak. Na bete dziś już za poźno.. Do 11.00 u mnie tylko robią. A poza tym tak sobie myślę, że może u mnie termin @ być dziś/jutro, bo przecież owu była przesunięta..

Przepraszam, ze Was trzymałam w niepewności i że żadnych dobrych wieści nie przyniosłam :-(

Biedna nie martw się, odczekaj jeszcze trochę, będzie dobrze :) trzymam kciuki

reklama

kochana ja wierze że będzie dobrze!! Idź sobie spokojnie na betkę jutro i wszystko się wyjaśni :tak: z tymi testami jest rzeczywiście różnie, po co sie stresować

waiting hehehehehe troskliwy mężuś :-) My dziś zaczynamy staranka w końcu @ sobie poszła ;-)

Do góry