reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Mam 29 lat to byłaby nasza pierwsza dzidzia:)
strasznie jestem ciekawa, nie wiem czy wytrzymam do piątku z testem. Co sądzicie o teście owulacyjnym który od piątku tj. 22.01 do dziś dalej wykazuje dni płodne? W czwartek jedna kreseczka a od piątku nie przerwanie dwie kreseczki na teście owulacyjnym z dziś włącznie

W kwestii testów owu Ci nie pomogę.. Nie używam takowych :) A co do testu ciążowego to wstrzymałabym się do terminu miesiączki :) Choć wiem, że pewnie trudno wytrzymać, to na wynik pozytywny może być za wcześnie.

Czesc
3.my z mezem zaczelismy wczoraj przytulania.nasionko zasiane - fasolko wykielkuj !
niech wykielkuje piekne baby!!!!

Zobacz załącznik 535118NO TO PROSZĘ;))

Nie zamartwiajcie się, mi też dopiero wczoraj wyszedł- 35dc...
jaki ladny tescior :biggrin2:
I zadzwoniła teraz do mnie kobitka z recepcji, że wyniki są baaaardzo brzydkie, więc wolę nie wiedzieć co tam siedzi we mnie. A grzyby, bakterie i jakieś pierwotniaki + ciąża .......... kiepski scenariusz :no:
kochana to dobrze ze te wyniki teraz masz! jesli jestes juz w ciazy to najlepiej wlasnie takie rzeczy wyleczyc w pierwszych tygodniach! bedzie dobrze :tak:

od wczoraj słabo ze mna, temp "tam" mam 38,6 a ciała 38,2
realmad2.gif
dreszcze, ciało boli i zryta krtań, masakra, w nocy nie mogłam się ogrzać, tak mną trzęsło....
.
zdrowia Szyszuniu...oby szybko przeszlo - nie wychodz z lozka ani na krok!! sen i witaminy i herbatki + koniecznie probiotyki przy antybiotyku!!

Witam!
Z mężem staramy się o dzidzie od września 2012 roku, (
oby to byly owocne staranka :-) witaj!!

Mam 29 lat to byłaby nasza pierwsza dzidzia:)
strasznie jestem ciekawa, nie wiem czy wytrzymam do piątku z testem. Co sądzicie o teście owulacyjnym który od piątku tj. 22.01 do dziś dalej wykazuje dni płodne? W czwartek jedna kreseczka a od piątku nie przerwanie dwie kreseczki na teście owulacyjnym z dziś włącznie

Nie chce ci robic zludnej nadzieji, ale podobno w ciazy testy owulacyjne wychodza pozytywnie :)

A mnie szlag trafia, bo ciągle się czuję jakby się owulacja zbliżała, a ona się nie pojawia, brzuch to mnie tylko pobolewa, a nie boli jak powinien w owulkę... Z drugiej strony może to jednak dobrze, bo jakby coś wyszło, to chce się z oznajmieniem mojemu chłopu ewentualnych II wstrzymać do walentynek (bo tak normalnie to my tego nie obchodzimy i sobie wymyśliłam taką nietypową odmianę), a jakbym zatestowała 10.02 planowo, to pewnie bym nie wytrzymała i się wygadała natychmiast :-)

Ja też miałam taki walentynkowy plan! :-p Na pewno to świetna okazja do obwieszczenia takiej nowiny :)
U mnie coś mokro się zrobiło.. I podbrzusze boli.. Czyżby ta nieszczęsna @ się miała zjawić :dry:

reklama
Do góry