koriander
Fanka BB :)
dopoki @ nie ma to trzeba zaciskac &&&&&&&&&Wstałam i ja ;-)
Niestety, kreseczka tylko jedna. Drugiej ani cienia, mimo że dobrze się przyglądałam @ jednak nadal nie ma. A w takim wypadku mogłaby już przyjść!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dopoki @ nie ma to trzeba zaciskac &&&&&&&&&Wstałam i ja ;-)
Niestety, kreseczka tylko jedna. Drugiej ani cienia, mimo że dobrze się przyglądałam @ jednak nadal nie ma. A w takim wypadku mogłaby już przyjść!
Witam!
Z mężem staramy się o dzidzie od września 2012 roku, ale teraz wzięliśmy się tak na poważnie. Kupiłam w zeszłym tygodniu testy owulacyjne, które wykonałam w odpowiednim dniu cyklu, w czwartek wyszła jedna kreseczka, ale za to w piątek już były dwie więc zaczęliśmy działać w sobotę test wykazał również 2 kreseczki więc dalej działaliśmy, dodatkowo zastosowałam nóżki do góry i poduszka pod pupę dzisiaj mija 4 dzień od akcji dzidzia i oczywiście zaczynają się myśli w główce (oczywiście bolą mnie piersi i odczuwam skurcze w brzuchu, ale to pewnie moje urojenia). W sobotę chcę wykonać test, ale z dnia na dzień mam coraz mniejsze nadzieje