reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Czesc
1.ja juz dawno na nogach.od 7 w pracy.teraz przerwa na sniadanie i chwila zeby na forum zajrzec:)
2.nie ma co sie lamac.podobno zdarza sieze ciaza juz jest ale poziom hormonu hcg jest za niski zeby test sikany wykryl.poki okresu brak nadzieja jest.
3.my z mezem zaczelismy wczoraj przytulania.nasionko zasiane - fasolko wykielkuj !

P1000954.JPGNO TO PROSZĘ;))

Nie zamartwiajcie się, mi też dopiero wczoraj wyszedł- 35dc...

Cześćdziewczynki,
Paola
piękny teścik :-) Aż się napatrzyć nie mogę!
Ewa witaj w gronie staraczek :-)
Mjaa, dokładnie tak jak pisze Koriander, dopóki się nie pojawi @ to nic nie wiadomo ;-)

Ja wczoraj jeszcze owulki nie miałam, ale to nie przeszkadzało podziałać, ot tak na wszelki wypadek ;-)

Dziękuję Wam dziewczyny za słowa otuchy :) Zobaczymy jak to będzie.. Kupię dzisiaj jeszcze test w superpharmie, bo różne opinie są o tych z allegro. Mój tam na tym teście dostrzegł jakąś bardzo bladą kreskę, może ma lepszy wzrok ;p Ale przyznam Wam szczerze, że przed chwilą odebrałam telefon i po tym co usłyszałam wolałabym chyba, żeby @ przyszła :/ Jak byłam te 2tyg temu u ginekologa to mówiłam, że mam od lat problemy z grzybkami i innymi cudami tego świata. No i Pani doktor się przyglądała, przyglądała i mówi, że teraz wszystko wygląda ładnie, że okres płodny, ale że nie zaszkodzi zrobić wymazu, bo nigdy nie wiadomo. I zadzwoniła teraz do mnie kobitka z recepcji, że wyniki są baaaardzo brzydkie, więc wolę nie wiedzieć co tam siedzi we mnie. A grzyby, bakterie i jakieś pierwotniaki + ciąża .......... kiepski scenariusz :no:

witam się i ja, ale z łóżka...
Paola gratulacje!;-)
od wczoraj słabo ze mna, temp "tam" mam 38,6 a ciała 38,2
realmad2.gif
dreszcze, ciało boli i zryta krtań, masakra, w nocy nie mogłam się ogrzać, tak mną trzęsło....
po lekarstwach trosze siły mi przybyło....ale dobrze jeszcze nie jest....lekarz stwierdziła ze mam zapalenie krtani i tchawicy
unhappy.gif
dostałam antybiotyk(7dni)muszę brać
realmad2.gif
to chyba mój 2antybiotyk w ciągu 31lat
realmad2.gif
nienawidzę ich, wczoraj wieczorem wypiłam teraflu i od razy wymioty mnie dopadły
no.gif
dawno sie tak nie czułam, jakbym umierała...

co do wyników to odebrałam wczoraj i:
TSH 2,82 (MIN 0,27-MAX 4,2)
FT3 3,38 (MIN 2,00-MAX 4,4)
FT4 0,99 (MIN 0,93-MAX 1,7)
TOXOPLAZMOZA (ICD-9: X45) 0,204
TOXOPLAZMOZA (ICD-9: X41) 0,13
CYTOMEGALIA (ICD-9: F23) 0,26
CYTOMEGALIA (ICD-9: F19) 478,10
mam jeszcze krew, mocz i cukier
W poniedziałek mam z wynikami do internisty podejść,a 5/02 polecę z nimi do ginekologa... bo mi one nic nie mówią
unhappy.gif
.
Uciekam pospac troche bo mi słabo....

Witam!
Z mężem staramy się o dzidzie od września 2012 roku, ale teraz wzięliśmy się tak na poważnie. Kupiłam w zeszłym tygodniu testy owulacyjne, które wykonałam w odpowiednim dniu cyklu, w czwartek wyszła jedna kreseczka, ale za to w piątek już były dwie więc zaczęliśmy działać:) w sobotę test wykazał również 2 kreseczki więc dalej działaliśmy, dodatkowo zastosowałam nóżki do góry i poduszka pod pupę:) dzisiaj mija 4 dzień od akcji dzidzia i oczywiście zaczynają się myśli w główce (oczywiście bolą mnie piersi i odczuwam skurcze w brzuchu, ale to pewnie moje urojenia). W sobotę chcę wykonać test, ale z dnia na dzień mam coraz mniejsze nadzieje :(

reklama
Witam!
Z mężem staramy się o dzidzie od września 2012 roku, ale teraz wzięliśmy się tak na poważnie. Kupiłam w zeszłym tygodniu testy owulacyjne, które wykonałam w odpowiednim dniu cyklu, w czwartek wyszła jedna kreseczka, ale za to w piątek już były dwie więc zaczęliśmy działać:) w sobotę test wykazał również 2 kreseczki więc dalej działaliśmy, dodatkowo zastosowałam nóżki do góry i poduszka pod pupę:) dzisiaj mija 4 dzień od akcji dzidzia i oczywiście zaczynają się myśli w główce (oczywiście bolą mnie piersi i odczuwam skurcze w brzuchu, ale to pewnie moje urojenia). W sobotę chcę wykonać test, ale z dnia na dzień mam coraz mniejsze nadzieje :(

Witaj :)
Nie trać nadziei! ;-) Z pewnością zobaczysz dwie kreseczki już niedługo, trzymam kciuki za Ciebie! Staracie się o pierwszą dzidzię? Ile masz lat? Jeśli oczywiście mogę zapytać :) Co do 'urojeń'.. Temu nie da się chyba zaradzić :) Choć przyznam szczerze, że w tym cyklu sobie nie wmawiałam zbytnio niczego, a czułam się znacznie gorzej niż zwykle przed @. I wciąż wielka niewiadoma u mnie! Tempka wysoko, @ brak a kreseczka jedna.. Ale tak jak mówią dziewczyny, szansa jest:) Więc Ty też się nie zamartwiaj, wierzę że będzie wszystko jak należy :)

Do góry