reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Witajcie
Jestem Ewa,mam 28 lat i posiadam 2,5 rocznego synka.Od kilku miesięcy wraz z mężem myślimy o powiększeniu rodzinki a od stycznia działamy;). Tak więc pod koniec tygodnia się testuję.Na razie mam od tygodnia uczucie pełności w brzuchu i przeszkadzają mi obcisłe spodnie nie wspomnę już o pasku.Żadnych nudności-tylko kują mnie piersi w taki sposób jak zaraz po cesarce,kiedy to miałam chwilowy zastój mleka.
Paola szczere gratulacje-uważaj na siebie i przestrzegam również was wszystkie gdyż przeżyłam poronienie a poprzednia ciąża była również zagrożona.Trzymajcie się i oby ten rok zaczął się dla nas szczęśliwie

Witajcie
Jestem Ewa,mam 28 lat i posiadam 2,5 rocznego synka.Od kilku miesięcy wraz z mężem myślimy o powiększeniu rodzinki a od stycznia działamy;). Tak więc pod koniec tygodnia się testuję.Na razie mam od tygodnia uczucie pełności w brzuchu i przeszkadzają mi obcisłe spodnie nie wspomnę już o pasku.Żadnych nudności-tylko kują mnie piersi w taki sposób jak zaraz po cesarce,kiedy to miałam chwilowy zastój mleka.
Paola szczere gratulacje-uważaj na siebie i przestrzegam również was wszystkie gdyż przeżyłam poronienie a poprzednia ciąża była również zagrożona.Trzymajcie się i oby ten rok zaczął się dla nas szczęśliwie

Witaj Ewa, widzę że my sąsiadki z okolic Kielc :) Niestety ja również przeżyłam poronienie w listopadzie i wiem, że nawet mega uważanie na siebie czasem nie pomoże... Ale nowy rok, nowe szanse, mam nadzieję, że mi się uda :) A Tobie życzę pięknych dwóch kreseczek pod koniec tygodnia, trzymam kciuki :-)

paola no ciągle się cieszę, że Ci się udało, może zacznie się dobra passa :happy2:

GRATULACJE:*:-)Paola.BARDZO SIĘ CIESZE :) JAKĄ MIAŁAŚ TEMP? MIERZYŁAŚ JA MAM 24 DC(@ MA PRZYJŚĆ 6.02)SIE OKAŻE:) OD JAKIŚ 3 DNI STRASZNIE WŁOSY MI SIĘ PRZETŁUSZCZAJĄ JAK MOGŁAM MYĆ CO 2 DNI TO BY SIE PRZYDAŁO CODZIENNIE:)

No m-s to teraz za Ciebie trzymamy kciuki :happy2:

A ja zaczynam mieć wątpliwości :confused: teraz staranka powinniśmy kontynuować od niedzieli-poniedziałku a ja nie wiem czy chce.... Zastanawiam się czy to dobry moment i czy to, że za 1 razem nie wyszło to nie był jakiś znak. Bardzo tego chciałam a teraz co :confused::confused: czy to świadczy, że nie jestem gotowa czy że niedojrzała emocjonalnie? Teraz sobie myślę, że najpierw muszę iść do pracy (tyle, że na umowe zlecenie to żadnego macierzyńskiego nie dostane, a w moim regionie na umowę o pracę to nie mam co liczyć) no i zaczynamy budowę w tym roku no i naraz fakt bycia w ciąży mnie zaczął przerażać :baffled:

reklama
m-s- Nie mierzyłam temp.;))
mitaka- nie wygłupiaj się:)) co prawda co miesiąc to samo mowilam mojemu M.ze ja jednak juz nie chce, widocznie nie powinnismy miec dzieci itd-bo czułam porażkę;)):-D

Do góry