reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

cześć dziewczyny :) przez weekend mnie nie było, musiałam jechać na uczelnię także już udało mi się Was nadrobić :) u mnie póki co cisza i spokój :-D dzisiaj 24dc i czekam jeszcze... korci mnie żeby w środę zrobić test (to by był 26dc) myślicie, że by już coś pokazało gdybym jednak była w ciąży? Mam testy acon o czułości 10....

nula
a iludniowe masz cykle ?

reklama
neta poprzedni miałam 28, nie wiem jaki będzie ten bo to dopiero 2 po odstawieniu tabsów. Ale byłam dziś u babci z życzeniami i powiedziała mi tak, że śniło jej się, że mój K do niej przyszedł i powiedział jej, że jestem w ciąży... tylko żeby się nie wygadał bo sama jej przyjdę o tym powiedzieć :) także mam nadzieję, że sen babci będzie proroczy :)

jak znajde troche czasu przesle wam zdjecie...sama nie wiem czy test sie rozlał czy jak przez calą noc nie spałam i do polowy dzisiejszego dnia miałam mdłości....i zgage

hej. czerwono mi.... więc ja odpadam:( w połowie lutego znajdę forum dla lutowych staraczek. dziękuję. i trzymam kciuki za WAs :)

zrobiliśmy wczoraj wyszla jedna kreska.odlożyłam go od stół a mój Mąż patrzy na to i mówi ty ale tu jest kreska a rano była jeszcze mocniejsza

zrobiliśmy wczoraj wyszla jedna kreska.odlożyłam go od stół a mój Mąż patrzy na to i mówi ty ale tu jest kreska a rano była jeszcze mocniejsza
taki test sie nie liczy. jakikolwiek wynik po uplywie czasu wyznaczonym na ulotce (czasem 3 min czasem 5) jest wynikiem niewiarygodnym. Mi tez wychodzili dwie kreski kilka godzin po zrobieniu testu a w ciazy jak widac nie jestem. Jesli druga kreska pojawila sie w wytyczonym przez ultoce czasie to gratuluje. ale nie powinna robic sie mocniejsza bo stezenie hormonu na tescie przeciesz nie wzrasta przez noc

reklama
Do góry