Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję! Ja nadal czekam. Okres powinien być za tydzień, widzę już u siebie objawy nadchodzącej @, więc szczególnie się nie nakręcam, że się udało, no ale nigdy nic nie wiadomoCześć dziewczyny Mam na imię Ewa i mam 30 lat. Dzisiaj po raz trzeci zrobiłam test...i jest pozytywny!!!!!!!!!!!! Przytulaliśmy się 9 i 11 dnia cyklu To podobno na dziewczynkę, ale zobaczymy za kilka miesięcy! Trzymajcie kciuki Mam juz synka w wieku 6 lat i on również cieszy się na rodzeństwo Pozdrawiam wszystkich P.S. Cieszę się:-), ze jestem z Wami:)
U mnie @ przyszła no nic z jednej strony pęcherz wyleczę bez problemu z drugiej strony nie wiedziałam, że idąc cały czas na całość może nic z tego nie być jak bym wiedziała to bym wcześniej praktykowała ;-)
Powodzenia dziewczyny mam nadzieję, że Wam się poszczęści!