reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
U mnie @ przyszła :confused2: no nic z jednej strony pęcherz wyleczę bez problemu z drugiej strony nie wiedziałam, że idąc cały czas na całość może nic z tego nie być jak bym wiedziała to bym wcześniej praktykowała ;-)

Powodzenia dziewczyny mam nadzieję, że Wam się poszczęści!

Oj mitaka może tak być moze, ja jestem tego przykładem, i wiele z nas pewnie też! ja bez zabezpieczenia już chyba z 2 lata, ale typowe staranka od wrzesnia! i nic!

Cześć dziewczyny:) Mam na imię Ewa i mam 30 lat. Dzisiaj po raz trzeci zrobiłam test...i jest pozytywny!!!!!!!!!!!! Przytulaliśmy się 9 i 11 dnia cyklu:):) To podobno na dziewczynkę:tak:, ale zobaczymy za kilka miesięcy! Trzymajcie kciuki:) Mam juz synka w wieku 6 lat i on również cieszy się na rodzeństwo:) Pozdrawiam wszystkich:) P.S. Cieszę się:-), ze jestem z Wami:)

cześć dziewczyny :) przez weekend mnie nie było, musiałam jechać na uczelnię także już udało mi się Was nadrobić :) u mnie póki co cisza i spokój :-D dzisiaj 24dc i czekam jeszcze... korci mnie żeby w środę zrobić test (to by był 26dc) myślicie, że by już coś pokazało gdybym jednak była w ciąży? Mam testy acon o czułości 10....

Cześć dziewczyny:) Mam na imię Ewa i mam 30 lat. Dzisiaj po raz trzeci zrobiłam test...i jest pozytywny!!!!!!!!!!!! Przytulaliśmy się 9 i 11 dnia cyklu:):) To podobno na dziewczynkę:tak:, ale zobaczymy za kilka miesięcy! Trzymajcie kciuki:) Mam juz synka w wieku 6 lat i on również cieszy się na rodzeństwo:) Pozdrawiam wszystkich:) P.S. Cieszę się:-), ze jestem z Wami:)
Gratuluję! :) Ja nadal czekam. Okres powinien być za tydzień, widzę już u siebie objawy nadchodzącej @, więc szczególnie się nie nakręcam, że się udało, no ale nigdy nic nie wiadomo :)

U mnie @ przyszła :confused2: no nic z jednej strony pęcherz wyleczę bez problemu z drugiej strony nie wiedziałam, że idąc cały czas na całość może nic z tego nie być jak bym wiedziała to bym wcześniej praktykowała ;-)

Powodzenia dziewczyny mam nadzieję, że Wam się poszczęści!

no niestety, nawet wykorzystanie dni płodnych na maksa nie gwarantuje zobaczenia dwóch kreseczek.. my przecież przez wiele miesięcy staraliśmy się (od listopada 2011) a dopiero we wrześniu 2012 zaskoczyłam. U zdrowej pary podobno szanse na zajście w ciążę wynoszą ok 25 - 30 procent w każdym cyklu, tak że np 3 - 4 miesiące starań są czymś naturalnym i nie ma się czym martwić. U nas trwało to dłużej więc się już martwiłam. Zobaczymy jak będzie teraz.

Ewusia GRATULACJE :-)

reklama
Dziękuję Wam za miłe słowa:) Ale niestety muszę przyznać, ze to nie był pierwszy cykl starań:( Próbowaliśmy od marca 2012 r., raz już nawet była fasolka:(Niestety wtedy się nie udało.
Podpowiem tylko, że teraz -specjalnie -wzięłam wolne po miesiączce, tylko po to żeby nie myśleć o pracy i zawodowych obowiązkach ale o dziecku, które się właśnie wtedy we mnie rodziło:) Trzymam za Was kciuki! Na pewno się uda:)

Do góry