reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Witam
Ja dziś też testowałam, jedna mocna krecha... Widać testy owu nie pomyliły się i owulki nie było.
No nic, kolejny test przed nami, niech już tylko @ przyjdzie bo szkoda czasu :-)

Szyszunia jakie masz długie cykle?

reklama
Witam
Ja dziś też testowałam, jedna mocna krecha... Widać testy owu nie pomyliły się i owulki nie było.
No nic, kolejny test przed nami, niech już tylko @ przyjdzie bo szkoda czasu :-)

Szyszunia jakie masz długie cykle?
koriander mam nieregularne i długie.... 32,36,51,24,23,25,54,52,31,54 dni ( to rok 2012) i teraz czekam kiedy będzie @, ostatnią miałam 25.12.2012:eek:

szyszunia skoro miałaś ostatnią @ 25.12 to jeszcze nic straconego, przy tak nieregularnych cyklach nie wiadomo kiedy mogła być owulacja, zatem może jak nie przyjdzie @ to za parę dni powtórz test

koriander
ale póki nie ma @ jest nadzieja... trzymam &&&&&

Jakoś się nie wyspałam, spać nie mogłam, obudziłam się w środku nocy i do rana nie mogłam zasnąć...

cześć dziewczyny :) u mnie póki co nadal cisza i spokój... na razie żadnych objawów @ nie mam ale jeśli ten cykl też będzie 28d to powinnam dostać w sobotę... muszę jakoś wytrzymać choć cierpliwość u mnie powoli spada

CZeść dziewczyny! :)

Szyszunia to ja trzymam kciukasy, bo jeszcze wszystko możliwe :) a skąd sie u Ciebie biora nieregularne cykle? jaka diagnoza?

Mnie dzis brzuch pobolewa! NIech juz przychodzi ta @ nieszczęsna!

@ PRZYBYWAJ!!! dla wszystkich, które ją chcą by zaczać nowe staranka ;)

korinder własnie wiem ze to kłopot, ale nie poddaje się, przed chwilką znów się dziwnie poczułam, tak jakby przed-okresowo:eek: albo już sama nie wiem...
Neta ​ja mogę uskutecznić drzemkę za Ciebie w pracy, powiedz tylko słowo:-D:-D:-D

reklama
szyszunia przy nieregularnych cyklach trudno ci określić kiedy była owulacja, więc trzymam kciuki &&&&&& może okres nie przyjdzie!:tak:
Neta może zrób sobie drzemkę w ciągu dnia?

Chciałabym ale kompletnie nie umiem spać w dzień, zresztą przy moim nadaktywnym synu to niewykonalne...:no: a wieczorem chcemy iść do kina, mam nadzieję, że nie zasnę :happy: i przydałoby się jakieś przytulanka uskutecznić bo dziś 17 dc:-)

Do góry