reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Mitaka wspolczuje,ostatni raz zapalenie pecherza mialam jak bylam w ciazy,pamietam ze zatrzymali mnie w szpitalu na 3 dni I dostawalam antybiotyki dozylnie a przy wypisie do domu tez dostalam antybiotyki .Ja na twoim miejscu poszlabym do lekarza,bo nie potrzebnie sie meczysz.

reklama
mitaka 31 a 37 to duza roznica... jesli cykl bylby 31dniowy to w tym momecie (w 32dniu cyklu) bylabyc juz 15 dni po teoretyczniej owulce a nie 9.. wiec nawet domowy test by cos wykazal. Ja bym poszla odrazu do lekarza, powiedziala ze podejzewam ciaze. sa antybiotyki ktory mozna brac w ciazy

Hej dziewczyny zrobiłam przed chwila test wyszedł negatywnie;( czyli w poprzednik cyklu nie zaszłam.Może zaszłam teraz od 11 do teraz....powiedzcie mi czy pierwszym objawem mogą być nabrzmiałe piersi??Nie wiem co mi jest....jutro dzwonie zeby zarejestrować sie do gina..:(

m-s jak możesz to wstaw zdjecie testa .

U mnie maly i średni juz spia,tylko najstarszy czyta książkę,ale niedlugo tez sie położy ...mąż przegląda internet,więc ja nie bede gorsza :-p tzn ja za chwilke idę coś poogladac a wam życzę miłej nocki .

reklama
Ja tez juz w lozku.... kotka zamknelismy w salono-kuchni bo musze sie wyspac jutro cale 8h na uczelni. Glowa mi peka pewnie pogoda sie zmienia

Do góry