reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki styczniowe 2013

cześć dziewczyny :) przez weekend mnie nie było, musiałam jechać na uczelnię także już udało mi się Was nadrobić :) u mnie póki co cisza i spokój :-D dzisiaj 24dc i czekam jeszcze... korci mnie żeby w środę zrobić test (to by był 26dc) myślicie, że by już coś pokazało gdybym jednak była w ciąży? Mam testy acon o czułości 10....

nula
a iludniowe masz cykle ?

reklama
neta poprzedni miałam 28, nie wiem jaki będzie ten bo to dopiero 2 po odstawieniu tabsów. Ale byłam dziś u babci z życzeniami i powiedziała mi tak, że śniło jej się, że mój K do niej przyszedł i powiedział jej, że jestem w ciąży... tylko żeby się nie wygadał bo sama jej przyjdę o tym powiedzieć :) także mam nadzieję, że sen babci będzie proroczy :)

jak znajde troche czasu przesle wam zdjecie...sama nie wiem czy test sie rozlał czy jak przez calą noc nie spałam i do polowy dzisiejszego dnia miałam mdłości....i zgage

hej. czerwono mi.... więc ja odpadam:( w połowie lutego znajdę forum dla lutowych staraczek. dziękuję. i trzymam kciuki za WAs :)

zrobiliśmy wczoraj wyszla jedna kreska.odlożyłam go od stół a mój Mąż patrzy na to i mówi ty ale tu jest kreska a rano była jeszcze mocniejsza

zrobiliśmy wczoraj wyszla jedna kreska.odlożyłam go od stół a mój Mąż patrzy na to i mówi ty ale tu jest kreska a rano była jeszcze mocniejsza
taki test sie nie liczy. jakikolwiek wynik po uplywie czasu wyznaczonym na ulotce (czasem 3 min czasem 5) jest wynikiem niewiarygodnym. Mi tez wychodzili dwie kreski kilka godzin po zrobieniu testu a w ciazy jak widac nie jestem. Jesli druga kreska pojawila sie w wytyczonym przez ultoce czasie to gratuluje. ale nie powinna robic sie mocniejsza bo stezenie hormonu na tescie przeciesz nie wzrasta przez noc

reklama
Do góry