reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Mitaka wspolczuje,ostatni raz zapalenie pecherza mialam jak bylam w ciazy,pamietam ze zatrzymali mnie w szpitalu na 3 dni I dostawalam antybiotyki dozylnie a przy wypisie do domu tez dostalam antybiotyki .Ja na twoim miejscu poszlabym do lekarza,bo nie potrzebnie sie meczysz.

reklama
mitaka 31 a 37 to duza roznica... jesli cykl bylby 31dniowy to w tym momecie (w 32dniu cyklu) bylabyc juz 15 dni po teoretyczniej owulce a nie 9.. wiec nawet domowy test by cos wykazal. Ja bym poszla odrazu do lekarza, powiedziala ze podejzewam ciaze. sa antybiotyki ktory mozna brac w ciazy

Hej dziewczyny zrobiłam przed chwila test wyszedł negatywnie;( czyli w poprzednik cyklu nie zaszłam.Może zaszłam teraz od 11 do teraz....powiedzcie mi czy pierwszym objawem mogą być nabrzmiałe piersi??Nie wiem co mi jest....jutro dzwonie zeby zarejestrować sie do gina..:(

m-s jak możesz to wstaw zdjecie testa .

U mnie maly i średni juz spia,tylko najstarszy czyta książkę,ale niedlugo tez sie położy ...mąż przegląda internet,więc ja nie bede gorsza :-p tzn ja za chwilke idę coś poogladac a wam życzę miłej nocki .

reklama
Ja tez juz w lozku.... kotka zamknelismy w salono-kuchni bo musze sie wyspac jutro cale 8h na uczelni. Glowa mi peka pewnie pogoda sie zmienia

Do góry