Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czasami nie się zdarza plamienie tuż przed okresem a czasami nie, tak samo czasami mam ból piersi a czasami nie. mój mąż ma fatalne wyniki badań. lekarka w klinice niepłodności 2 miesiące temu powiedziała że nie ma szans na inseminacje, tylko in- vitro. ale widziałam że mąż nie odżywiał się zdrowo o trzymał laptopa na kolanach wiec mam nadzieje ze zmiana nawyków i tabletki trochę poprawią sytuację.
a żurawinka?Hej dziewczyny!
Mam problem.... 32dc testować chciałam 37dc bo mam 31-35 dniowe, ale dopada mnie zapalenie pęchęrza :-( Cierpie na to cholerstwo przynajmniej 2 razy do roku i zawsze jak czułam, że coś nie halo to piłam dużo wody i brałam furagin i było ok. No a teraz czytam, że furaginu do 3 miesiąca brać nie wolno. Wypiłam dzisiaj już chyba ze 3 litry wody i narazie się uśpiło, ale za każdym razem jak mam iść do wc to dygam, że się zacznie:-(
Nie wiem iść zrobić jutro bete i wyjaśnić sprawę? Tak chyba by było najrozsądniej... Powinna już chyba coś wykazać?
Hej dziewczyny!
Nie wiem iść zrobić jutro bete i wyjaśnić sprawę? Tak chyba by było najrozsądniej... Powinna już chyba coś wykazać?