reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

my codziennie w trakcie dni płodnych.Miesiąc temu robiliśmy test ponieważ spóźniał sie okres i wyszła druga bardzo jasna kreska.a z krwi wyszedł wynik ujemny... myślimy że tydzień temu doszło do zapłodnienia.Jakaś dziwna kreska mi wychodzi od pępka w doł.Mam wieczorne mdłości.Bezsenność wczoraj w nocy...Zastanawiające

reklama
mjaa wydaje mi sie że po spadku wystepuje owulka,ale moge sie mylic.

m- s witaj,ja na tym wateczku tez jestem nowa.

w sumie nie był.... zawsze bolało mnie strasznie przed @.A w grudniu nic.dostałam po prostu krwawienie.Wiec w trakcie poszłam na HCG i wyszedł wynik o,100 babka mi powiedziała że ujemny.Wiec nie wiem.Co jakiś czas boli mnie po jednej po drugiej stronie brzucha.Kreska od pepka w doł jest bardzo jasna....i wczoraj ją zauważyłam dziś jest dłuższa...;)

m-sja w ostatniej ciąży krwawilam tydzien w terminie miesiaczki ,dlatego o ciazy dowiedzialam sie ok 8-9 tyg ciazy. Moze powinnas zrobic test ?

Dla mnie to jest dziwne ponieważ pierwszy test wszedl negatywnie, później w drugim teście:druga kreska bardzo jasna, a w następnym negatywny.Z krwi 0,100.A teraz te bolące piersi.... Sama już nie wiem.

reklama
m-s jak jesteś cierpliwa to czekaj, ale ja w Twoim przypadku to nie wiem czy bym wytrzymała....bo uzasadnienie na taką kreskę od pępka w dół jest chyba tylko jedno no chyba, że o czymś nie wiem

Do góry