m-s
Fanka BB :)
przecież to nie rozstęp na środku pępka w dołbez jaj ja juz sama nie wiem dziwne to że z krwi mi wyszło 0,100chyba że dlatgeo że byłam w trakcie krwawienia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdy nie miałam problemów, niedawno miałam robione badania i tez wszystko wporządku[/QUOTE
To powinnas zrobic test,jeśli bedzie ujemny to chyba bedziesz musiała odwiedzić lekarza ;-)
Nigdy nie miałam problemów, niedawno miałam robione badania i tez wszystko wporządku[/QUOTE
To powinnas zrobic test,jeśli bedzie ujemny to chyba bedziesz musiała odwiedzić lekarza ;-)
Ja testuje 26 -go:-)Witamy m-s :-)
Czy ktoś w ogóle będzie ze mną testował w styczniu czy wszystkie mają owulki? ;-)
niestety nie pomoge ..zaczne mierzyc temp dopiero od przyszlego cyklu...Kobietyyy Teraz ja zwracam się do Was z pytaniem. Dlaczego tuż po skoku (jeden dzień) tempka spadła?.. Miałam nie świrować, ale chyba nie potrafię. Nigdy wcześniej się tak raczej nie działo..
dziekuje duzo tej wt C! Ja biore 140mg i myslalam ze to duzo...a dlaczego az taka dawka czy to w ramach staran "na dziewczynke"?Ja biore 100 mg wit b6,1000 mg wit c,cynk,b- complex,10mg magnezu.I tak codziennie.Wit b6 trzeba brac z innymi wit z grupy b I z wit c Wtedy sie wszystko ladnie wchlania