reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Czesc dziewczyny ,jestem co prawda na watku listopadowym ale widze ze u was tez jest fajnie,czy moge sie przylaczyc ?
W poprzednim cyklu sie nie udalo ,wiec moze ten bedzie szczesliwy...:tak:
Mam juz trzech synkow ale chcialabym miec czworeczke...a czy bede miała to sie okaze ,mam problemy z plamieniami,ale od kad zaczelam lykac wit b6 moje plamienia sie zmiejszyly,robilam bad hormonow ktore wyszly ok,cytologia I wymazy tez sa ok ,wiec chociaz to dobre :-)

edyta witaj :tak:napisz prosze jake ilosci wit b6 lykasz ? Ja tez mam problem z plamieniami i musze sie za to na powaznie zabrac :sorry:

Ja biore 100 mg wit b6,1000 mg wit c,cynk,b- complex,10mg magnezu.I tak codziennie.Wit b6 trzeba brac z innymi wit z grupy b I z wit c Wtedy sie wszystko ladnie wchlania :tak:

Ja też dzisiaj w pracy byłam, ale na szczęście weekend wolny. Mitaka podziwiam, że jesteś w stanie się w domu wziąć do pracy, ja cokolwiek do domu wezmę to na pewno nie zrobię ;).

Kobietyyy :) Teraz ja zwracam się do Was z pytaniem. Dlaczego tuż po skoku (jeden dzień) tempka spadła?.. Miałam nie świrować, ale chyba nie potrafię. Nigdy wcześniej się tak raczej nie działo..

Witam Was wszystkie dziewczyny, które staracie sie o dzidziusia;pJestem również tą która stara się o dzidzie.Jestem Magda mam 21 lat.Jestem mężatką od prawie 9 miesięcy.Razem jesteśmy od 7 lat;).I doszliśmy do wniosku że staramy sie o dziecko:)

Witamy m-s :-)

Mija niestety ja nie jestem w stanie Ci pomóc bo temperatury nie mierze, próbowałam ale ten termometr elektroniczny zaczął mnie dobijać za każdym razem coś innego wskazywał. Tak samo próbowałam rozeznać się w sprawie szyjki i nigdy nie mogłam jej znaleźć tzn raz jedyny wyczułam to było chyba już po dniach płodnych bo była dosyć twarda i tyle ją widziałam. Może dziewczyny coś pomogą...

Czy ktoś w ogóle będzie ze mną testował w styczniu czy wszystkie mają owulki? ;-)

Ja mam prawdopodobnie teraz owulacje skończyłam @ 9.01 i po zaczeliśmy "przytulanki".Dziś zaczeły mnie boleć piersi tak jak przed miesiączką:)

reklama
O to chyba szybko ten ból. Mnie piersi to na kilka dni przed @ dopiero bolą. A w tym cyklu znowu wcześnie mi urosły bo wydaje mi się, że jeszcze przed owu :confused: a teraz zaczynają boleć właśnie no i nie wiem czy @ z tego nie będzie, aleee "siedzimy czekamy, będzie dobrze"

Do góry