reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

WSZYSTKIM WAM KOCHANE I KAŻDEJ Z OSOBNA ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO:tak:
NADCHODZI BOŻE NARODZENIE - OBYŚMY MY W NADCHODZĄCYM ROKU MIAŁY NARODZENIE NASZYCH UPRAGNIONYCH MALEŃSTW:tak:

Bo%C5%BCe-Narodzenie-2009.jpg

reklama
Dziewczynki kochane - ŻYCZĘ WAM CUDOWNEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ I SPEŁNIENIA NAJWIĘKSZEGO MARZENIA W NOWYM ROKU :-)

Gdzie spędzacie Sylwestra? Domówka jakaś czy bal? My się wybieramy na bal, pierwszy raz w życiu , zawsze jakieś kameralne imprezy były.

Święta, święta..... najpierw się człowiek narobi jak głupi, potem brzuch już się buntuje przed nową dawką jedzenia, nasłucha się kolejnych życzeń dotyczących dziecka i po świętach
Sylwester.... znów życzenia o dziecku...... oszaleć można, alkohol, fajerwerki, potem odsypianie
Długi weekend czyli to co lubię najbardziej lenistwo na maksa, tyłek do łóżka przyrasta. nawet po pilota się wstać nie chce :-D

Nowy rok. Czas leci nie ubłagalnie a mnie się wydaję że stoję w miejscu, że nic nie zrobiłam, nic mi się nie udało. Od trzech lat powtarzam " nie no w tym roku to już na pewno nam się uda" ten rok jest jednak inny. Już nie mówię, że na pewno mi się uda bo nic nie wiadomo..... wszystko się może zdarzyć. ciąża, bliźniaki, trojaczki, albo totalny brak.

W tym roku jedno się zmieniło. Po 14 marca ( więc sądząc po tym jak wypadnie mi cykl) pewnie w kwietniu będziemy mieć in vitro.

Waiting gratuluje decyzji. Rany to juz niedlugo bedziesz w ciazy :)
mnie cykl zeswirowal. w 28 dc myslalam ze @ dostalam a tu sluz plodny i bol jak na owu... ech no dzis 38 dc. nigdy tak nie mialam w ciagu ostatnich lat. najdluzej 34 dni. dwa testy negatywne wiec nie ciaza. pewnie za pare dni @ przylezie.

netka rzeczywiscie dosc dlugi...a moze dopiero za jakis czas druga wylezie;)
waiting- powodzenia w bojach.moja znajoma dwa razy miala in vitro i lipa, ale znalazla kochanka, zostawila meza i po 3 miesiacach zaszla w ciaze i urodzila blizniaki;)tobie zycze, by zabieg od razu sie powiódł:tak:
ja czekam na niemilosierna...15-16 stycznia

ktos jest w stanie odgrzebac nasza liste staraczek???

reklama
z listą będzie problem. No i została nas magiczna trójka :)

• Neta - termin @ 17.01.2015
  • Demsik- termin @ 15.01.2015
  • Waiting4beans marzec stymulacja do in vitro

Netka może być 17 ??? mam nadzieje że dwie krechy będą :)
siebie nie wpisuje bo wiadomo że naturalnie nie zajdę....

Ostatnia edycja:
Do góry