reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Nie przejmuj się u mnie było wyjątkowo wcześnie jak na pierwszą ciążę wg gina więc niebawem i Ty to poczujesz :)
Ano jakoś muszę dawać radę, fakt że nie jestem sama od początku bo mąż był 3 tygodnie po porodzie, ale w zasadzie tylko wieczorami bo całymi dniami na budowie siedział. W ciągu dnia mam kryzys i piję kawę to wtedy i ewentualny wrzask zaczyna się całkiem znośny a wręcz słodki robić bo tak to mam ochotę przez okno wyskoczyć. NASZczęście w od paru dni jakiś przewidywalny się zrobił i sam usypia nawet w dzień :shocked2: tfu tfu tfu

Dziewczynki są fajne - będzie całym waszym światem a chłopaki przyjdą później ;)

reklama
Mitaka super że się odezwałaś. Nono to ci sie trafił skowroneczek któremu nie w głowie spanie :tak:. Dom superrrr zazdraszczam.
To i tak świetnie sobie radzisz jak sama siedzisz. Z jednej strony bardzo nie fajnie że Twój tak jeździ. Weekendowy tatuś. Obydwoje traca i maluszek i tata. No i Tobie nie ma kto pomóc. Z drugiej strony z własnej woli tego nie robi, pieniądze z nieba nie lecą. Za cos dom trzeba postawić i pampersy kupić !! Może te delegacje nie potrwają długo.....

hej laseczki jestem jestem:-D:tak::-Dja czekam na kolejny okres, poprzedni miałam na imprezi andrzejkowej:eek:ja tak zawsze mam- wczasy-okres, slub-okres, impreza-okres:szok:teraz czekam na kolejny bo cyce bolą i w pt już zapewne przylezie.coś ostatnio ciężej mi na duszy jak widzę ciężarne lub male dzieci.i z pracy dwie się rozpakowały i kolejna w ciąży.eh...smutno mi jakos.miki juz w marcu 5 lat konczy i przydałoby mu sie rodzenstwo...
mitaka- szkoda ze eM tak daleko i sama sobie radzisz, ale cos za cos jak mowia.ciezko w dzisiejszych czasach byc razem i kase miec.dacie rade na pewno.domek superancki.
iwu- juz polowa a ja brzusia sie nie doczekalam!!!:-p
waiting- uda wam sie- my juz tak mocno trzymamy kciuki co miesiac, ze ostatnio odcisków dostałam:tak:usmiechnie sie niebawem do was szczescie- mocno w to wierze;)
netka- dobrze, ze mnie sciagnelas na forum')
sciskam was mocno moje dziewczyny;-)

Ostatnia edycja:
fajnie Demsik, że o nas nie zapomniałaś:)

Ja chyba w końcu czuję ruchy:) :)
zdjęcia brzuszka cięgle zapominamy z M pstryknąc:) jak tylko zrobimy, prześlę, a póki co moja Niunia z ostatniego usg:) macha do Was rączką na przywitanie:) a może i kciuki już trzyma na szczęście:)

Załączniki

• moja niunia2a.JPG
    moja niunia2a.JPG
    10 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Do góry