reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Waiting mysle ze do 17 @ przylezie :). dzis dla pewnosci zatestowalam, jedna krecha standardowo a poniewaz do zaplodnienia nie moglo dojsc pozniej niz 4 stycznia to sprawa wyjasniona. od kilku dni biore duphaston to w koncu mi ta malpe wywola. Od wieelu lat nie mialam tak powalonego cyklu. Demsik zatestuj jutro :) moze cos bedzie :)

reklama
powiadamiam, że z dniem 16 stycznia jak w zegarku przylazła wredota...do dupy wszystko, a ponad to mój mały ma ospę i wysypuje go mocno, oj mocno.super zaczęły mi się ferie zimowe, a co najlepsze - miałam iść w przyszłym tygodniu na drożność, ale nie zostawię synka z ospą, więc drożność pewne w przyszlym miesiącu...eh...powoli mnie optymizm opuszcza...

Demisk chyba znowu zgramy sie cyklami ;)
Informuje, ze moj mega dlugi beznadziejny cykl chyba w koncu dobiega konca. dzis wreszcie mam plamienie, zatem jutro sie rozkreci- Waiting mialas nosa z tym 17 stycznia :)

u nas ferie na koncu- druga polowa lutego.

Cześć dziewczynki, dołączam do was z @ przylazła pipa bo już nie karmie i leje się ze mnie jak z wieprza. Poco ona komu potrzebna natura powinna to jakoś inaczej wymyśleć :p

Ciesze się, że działacie. Wielkie kciuki Waiting! Demsik drożności albo niedrożności, nie wiem, i niech Cie przepchają i żeby to to było. Netka Ty też coś planujesz?

Hej babolki.
Mitaka wez nie strasz, ja nadal karmie Mieszka i nie mam @ jeszcze, za mc bedzie 2lata, bosko!!!! Ja za @podziekuje, nie chce.
Jak mala pocieszka?

Waiting, Netka, Demsik mega kciukasy i pozdrawiam serdecznie:*

reklama
  • Neta - termin @ 17.02.2015
  • Demsik- termin @ 15.02.2015
  • Waiting4beans 03.2015 stymulacja do in vitro

Demsik Tobie też zmieniłam datę na luty, może być 15?

Waiting mogłybyśmy wszystkie trzy zaciążyć w marcu :-D

Szyszunia fajnie Cię widzieć :tak:

Mitaka ja już będę musiała dopilnować, żeby mąż badania zrobił bo bez tego jak widać się nie obejdzie. Zobaczymy czy będzie szansa na inseminację.

Iwo co u Ciebie?

Do góry