reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Witaj daga 13 , no właśnie - zaczekam do @ z teścikiem mam jeszcze jeden w zapasie :-) i mam nadzieję, że tym razem się uda.

Właśnie zjadłam śledzika i tak się zasoliłam, że teraz zagryzam go serkiem waniliowym synka :-) oby nie skończyło się rewolucją żołądkową :szok:

reklama
No Neta działaj działaj 2 cykl jest nasz pamiętaj :-)
Koriander ja nigdy nie miałam żadnych pobolewań w tamtych miejscach na 10-9 dni przed @ jedynie co pierwszego dnia @ no i jak owulacja to gdzieś coś odczuwałam, a teraz jakoś tak dziubie, ciągnie, łaskocze. Dlatego odnotowałam to jako "coś innego", ale kto wie może coś się rozregulowało poprostu.
Ancona ciekawe menu sobie wybrałaś przyznam:-p Ja w tym cyklu 0 testów dopiero jak @ nie przyjdzie to po 2-3 dniach na łeb na szyje do apteki :happy:

Oj, nie ma co wchodzić wieczorem na forum, bo spać się chce, a tu tyle postów do przeczytania:-) dziewczynki jutro walentynki, więc może dla niektórych z nas to będzie TEN wieczór, a dla niektórych kilka dni po i dalej, ale wierzę,że każdej z nas się uda, prędzej czy później. Dobrze, że w kupie raźniej;-)Super, że jesteście:tak:

Daga13 witaj z nami:-D

ja uciekam do gina.najgorsze jest to,że mojego męża połamało i chyba ze starań nici.A mnie boli brzuch,więc zbliża się owulacja.Masakra jakaś

Dzień dobry :happy2:
Zmierzyłam sobie znowu temp (właściwie nie wiem poco) tym razem dowcipnie i co i 36,5 i mam ją w d u p i e więcej nie mierze o!
Ogólnie to położyłabym się i wstała za tydzień sprawdzić co i jak a tu nidyrydy trzeba żyć

Ewa to jak go połamało to niech leży a Ty działaj (tam go chyba nie połamało);-)

reklama
Koriander hormony szaleją szaaaleją ;)

Wietrze pościel a tak walentynkowo hyhy:evil::-) chociaż nie wiem czy coś z niecnego planu wyjdzie bo brzuch napiernicza okresowo:confused:wtf?

Do góry