reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

koriander - zamierzam tak: jak test owulacyjny pokaże dwie krechy (to będzie znak że za 24-36 godzin będzie owulacja) więc odczekam 20 godzin i działam i w następnym dniu również chociaż plemniki pewnie będą słabe no z tym drugim dniem to jeszcze nie wiem

neta bardzo sie cieszę ja w piątek będę w 1dc . A działasz codziennie?
Ja pewnie jak każda z nas chciałabym zaskoczyć za pierwszym razem chociaż chciałam urodzić na wiosnę ale teraz już mi obojętne. Masz już potomstwo czy to będzie pierwsze?

reklama
Z cyklu "podejrzane" albo PMS czas pokaże. Wczoraj zauważyłam melczno biały gęsty śluz (dzisiaj mam już upławy),bezwonny i nic mnie nie piecze i nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek taki miała. Może miałam ale nie zwróciłam uwagi, na pewno jednak nie miał takiej konsytencji. Do tego pobolewanie podbrzusza (co jakiś czas) plus ogólnie jakaś kołowata jestem. 24 dc.

Będę Was katować no bo kogo mam katować - nikomu się nie przyznałam się, że się staramy a mąż jak to facet przytaknie i wsio. A i libido to nie wiem co to jest. Wcale mi się nie chce nawet myśleć i m. się czuje odtrącony. Ale niech tak będzie bo boje się żeby znowu zapalenia pęcherza nie dostać.

Co tam u Was wszystkie zapracowane do samej nocy? ;)

Rzeczywiście pustki dziś chyba wszystkie w kościele ;-)

miataka u mnie też mleczny ale mało. A brzuch tak falami pobolewa, ale często tak mam więc nic nie zakładam ale też i nie wykluczam ;-)
Masz fajny avatarek :-)

daga to trzymamy &&&

Tak wygląda, że wywiało :-)
Ja dzisiaj uczyniłam sobie postanowienie, że w tym cyklu stawiam na całkowity luz. Żadnych wyliczeń, nóg w górze i nie wiadomo co jeszcze, żadnych nastawiań się i bzykanko tylko wtedy, gdy będziemy mieć na to ochotę. Na to tyle teorii w 2dc, zobaczymy co pokaże praktyka w kolejnych dniach :-D

Tak wygląda, że wywiało :-)
Ja dzisiaj uczyniłam sobie postanowienie, że w tym cyklu stawiam na całkowity luz. Żadnych wyliczeń, nóg w górze i nie wiadomo co jeszcze, żadnych nastawiań się i bzykanko tylko wtedy, gdy będziemy mieć na to ochotę. Na to tyle teorii w 2dc, zobaczymy co pokaże praktyka w kolejnych dniach :-D

Plan mam podobny. teraz trzeba wymyśleć sposób na wykonanie planu. A co będzie później życie pokaże..

No wywiało wywiało :-) Ja w pracy do 16 byłam więc tylko raz weszłam na bb z telefonu.

daga czasem działamy codziennie czasem co drugi, póki co staram się nie robić z tego przymusu i zależy to od chęci, a mój mąż ma ostatnio chęci codziennie :-D Mamy syna Mateusza, we wrześniu skończy 8 lat. W czerwcu miałam nadzieję zostać mamą ponownie ale los pokrzyżował trochę plany i w listopadzie straciłam ciążę. Dlatego tak bardzo pragnę, żeby się szybko udało, poprzednio prawie rok starań był.

mitaka
a katuj nas katuj, jako założycielka wątku masz prawo :blink:

wywiało nas na śledzia :-D:-D:-D
Właśnie wróciłam od babci, byłam na śledziku i wiśniówce
biggrin.gif
wypiłam pół kielonka, żeby się nie czepiała
laugh.gif

Dziewczynka86, sama nie wiem ile czasu czekać z testowaniem? @ spodziewam się 26.02 więc jak nie przyjdzie to pewnie teścik zrobię właśnie 26 lutego rano.

U mnie dzisiaj 16dc i szkoda tylko że męża nie mam w zasięgu ;-)
a piersi to chcą same wyskoczyć z biustonosza :-)

Ostatnia edycja:
Dzięki neta za podziękowania bardzo mi miło:-)
moja córka majka ciągle nam mówi że jest w klasie jedyną jedynaczką i bardzo chce mieć rodzeństwo.

ancona słyszałam że test ciążowy nie zawsze wskaże ciąże jak się go robi za wcześnie także jak pokaże negatywny to możesz powturzyć jeszcze raz za kilka dni. myślę że najlepiej właśnie tak jak piszesz powinien być już wiarygodny

reklama
Mjaa powtarzalas bete?bo nic nie piszesz, mam nadzieje ze wszystko ok?
Ancona 26 bedzie dobrze,test powinien pokazac prawde,wczesniej to moze niepotrzebny stres?trzymam &&&&

Do góry