reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Cześć dziewczynki :)
Koriander ja wczoraj chodziłam wściekła, konkretnie wieczorem. Jeszcze do tego jak wróciłam do domu to mój chyba mi nie wyczuł nastroju i zamiast mnie uspokoić to mnie wściekł dodatkowo. W końcu z tej złości stwierdziłam, że mam wszystko gdzieś, wzięłam sobie cieplutki prysznic i położyłam się do łóżeczka z książką. Od razu zrobiło się lepiej :-) I taaaaak, przynajmniej w moim przypadku koncepcja Mitaki o hormonach jest słuszna. Ciekawe co będę wyprawiać w ciąży :-D
Waiting, to w takim razie musimy się dzielnie wspierać i jak którąś najdzie ochota na jakieś zbytnie przejmowanie się sprawą, to druga ją będzie upominać i kierować myśli na właściwy tor;-)

Ancona, jak masz dostać @ 26 lutego, to ja bym testowała 27 rano, ale to tylko moja opinia :-) Na razie wpisałam 26 luty

Tabelka:
Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
M-s - 6 luty - test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Ello20 - 11.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny

Ewa1985 - ... / 1 cykl starań
Kogasica28 - ... / 2 cykl starań

Demsik - ... / 1 cykl starań

Koriander - 20 luty / 2 cykl starań
Mitaka - 25 luty
/ 2 cykl starań
Ancona - 26 luty / 7 cykl starań
Neta81 - 4 marca / 2 cykl starań
Dziewczynka86 - ok. 9 marca / 4 cykl starań
Waiting4beans - 10 marca / 7 cykl starań

AAAA!!! Zapomiałabym! Miłych Walentynek!!!!! :-)
I owocnych ;-)

Ostatnia edycja:
ojjjjjj
jak pięknie super niespodziankę mąż Ci zrobił ja to jadę na zakupy dzisiaj po panele umywalkę i zlewozmywak i to będzie walentynka a mąż będzie cały biały od szpachli brudny od kleju itd także dzisiaj to nie będzie romantycznie a chyba żeby było tego mało to chyba dostanę @

Cześć. Dziś pojawiam sie na szybkiego i znikam bo sztraaaaaaaaszny za......eb mam:-D Pyszne ciacha. ja upieklam tiramisuu w ksztalcie serca. Śliczne mi wyjatkowe wyszlo chcialam zrobic zdjecie i wam pokazac ale moj walentynek z widelcem byl szybszy i zjadl na sniadfanie polowe :shocked2: ....
Zrobilam sobie dzis badanie hormonow. W sobote wyniki wiec zobaczymy czy jestem lewa ale do wyleczenia czy tylko lewa na psychice. Nienawidze się kłuć bleee nawet nie patrzylam ile krwi bierze bo bym zemdlala, cale szczescie ze mam dobre zyly a w tym laboratorium do ktorego chodze baby sa na tyle rozgarniete ze popieraja krew w mig bez zbednych kluc i grzeban. Ok milych walentynek :-)
dziewczynka86 zdecydowanie musiy sie wsiasc w garsc , spiac tylki i wrzucic na luz. Chyba zaczne haftowac albo wyszywac :p

już po wizycie-byłam pierwszy raz u tego lekarza i mogę powiedzieć,że jako wizyta w ośrodku jestem pod ogromnym wrażeniem.Lekarz przebadał,zrobił cytologię,wypytał o poród dlaczego było cc.I ogólnie jest wszystko ok,tylko nie mam potwierdzenia,że po porodzi dostałam immunoglobulinę(zastrzyk).Ja mam grupę A Rh+ a dziecko A rh-(taką jak mąż) i doktor stwierdził,że jeśli nie będzie w karcie wypisu,że mi takową podali to zanim zajdę w ciąże mam zrobić odczyn Coombsa
A co do męża -był u lekarza z kłuciem w klatce piersiowej podczas wdechu i tak go Lekarka zajeżyła,że mu choroba przeszła.Także dziś działamy;-)

witam laseczki Walentynkowo- u niektórych widzę humory dopisują, a te mniej zadowolone- głowy do góry i cyc do przodu, jutro będzie nowy, lepszy dzień;)))));-)

ja wróciłam z pracy, wchodzę zmęczona do góry i myślę, że pranie trzeba pozbierać i zła, bo GŁODNA(przed obiadem) a tu :szok::szok::szok:w salonie stoi bukiet róż 15 i torebka prezentowa a w niej - seksowna czerwona bielizna:tak:i jak nie kochać tych naszych oszołomów:-D

Życzę Wam wszystkim owocnych Walentynek a te, które się męczą z @ uśmiech na twarz, bo nie długo wy działacie i niedługo nasza lista zafasolkowanych się powiększy - zobaczycie;)ja to po prostu wiem:-)

reklama
Ale cisza na forum, pewnie sie wszyscy "walentynkuja" ;))) a ja leze w lozku z angina,tak mnie dopadlo dzis ze nie moge przelykac nawet, jutro nie pojde do pracy. no i z dzisiejszego serduszkowania nici, mam nadzieje ze szybko mi przejdzie bo owu tuz tuz.

Do góry