Kogasica28
Fanka BB :)
I wez tu wylicz plodne...od stycznia zaczelismy staranka,niestey 5 lutego wredota@ przyszla.Od soboty niby plodne a tu dzis jakies plamienia..I wez tu badz madra...????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale cisza na forum, pewnie sie wszyscy "walentynkuja" )) a ja leze w lozku z angina,tak mnie dopadlo dzis ze nie moge przelykac nawet, jutro nie pojde do pracy. no i z dzisiejszego serduszkowania nici, mam nadzieje ze szybko mi przejdzie bo owu tuz tuz.
Kogasica mysle,ze to nie to, tydzien temu wrocilam do pracy,skupilam sie na czyms innym niz starania. Mysle,ze organizm nie doszedl do siebie po poronieniu,choc minelo prawie 3 miesiace,powinno byc ok juz. a moze to przez to,ze chora jestem. Ech.....