reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

I wez tu wylicz plodne...od stycznia zaczelismy staranka,niestey 5 lutego wredota@ przyszla.Od soboty niby plodne a tu dzis jakies plamienia..I wez tu badz madra...????

reklama
Ooo, daga 13 widzę, że mniej więcej tak samo spędzimy walentynki bo ja też jestem w trakcie remontu mieszkanka,
w końcu będziemy mieć swoje własne gniazdko :-) i to ja jak wróciłam z mieszkania do domu to prawie mnie dziecko nie poznało :szok: masa kurzu, tynku i nie wiem czego jeszcze na mnie całej - masakra jakaś - końca nie widać a ja na Wielkanoc chciałam się wprowadzić...

Pięknaszyszunia - Super Walentynkowa niespodzianka!!!

Ale cisza na forum, pewnie sie wszyscy "walentynkuja" ;))) a ja leze w lozku z angina,tak mnie dopadlo dzis ze nie moge przelykac nawet, jutro nie pojde do pracy. no i z dzisiejszego serduszkowania nici, mam nadzieje ze szybko mi przejdzie bo owu tuz tuz.

współczuje neta81, kuruj się,żeby mieć siły po chorobie na małe co nie co:-):-):-)

miłego wieczorku kochane:tak:

Kogasica mozeny sobie reke podac-@ dostalam 3 lutego, skonczyla sie 4 dni temu a teraz dostalam jakiegos ciemnoczerwonego plamienia...juz nic nie wiem... wiec ten cykl pewnie nie bedzie owocny... zreszta gardlo tak boli,ze nawet nie mysle o starankach.
Demsik, dziekuje :)

Kogasica mysle,ze to nie to, tydzien temu wrocilam do pracy,skupilam sie na czyms innym niz starania. Mysle,ze organizm nie doszedl do siebie po poronieniu,choc minelo prawie 3 miesiace,powinno byc ok juz. a moze to przez to,ze chora jestem. Ech.....

Kogasica mysle,ze to nie to, tydzien temu wrocilam do pracy,skupilam sie na czyms innym niz starania. Mysle,ze organizm nie doszedl do siebie po poronieniu,choc minelo prawie 3 miesiace,powinno byc ok juz. a moze to przez to,ze chora jestem. Ech.....

Neta81 mi po poronieniu lekarz przepisał tabletki hormonalne ale brałam je tylko przez miesiąc bo wydawało mi się,że wszystko jest ok ale głównie to nie jestem zwolenniczką tabletek.Wiem,że po poronieniu mogą wystąpić problemy z hormonami,dlatego też profilaktycznie je wtedy dostałam.
Miałam łyżeczkowanie (poronienie samoistne,niezupełne) i po pół roku od zabiegu staraliśmy się o dzidzie a kiedy trafiłam do szpitala w 6 tygodniu ciąży z zagrożeniem to dostałam od jakiegoś starego zgreda ginekologa zjebki-"że po co tak wcześnie zaszłam w ciążę".
Życzę Ci kochana dużo zdrówka-mam nadzieję,że na początku marca nasze zdjęcia teścików z 2 kreskami pojawią się na forum.Ja wczoraj wzięłam męża w obroty bo wydaje mi się,że miałam owulację.
A dla Was wszystkich starających się przytoczę słowa wypowiedziane przez mojego gina- przyjemnego,bezstresowego i owocnego starania się .:-)
Miłego dnia

reklama
Hej laseczki,
Jak po wczorajszym romantycznym wieczorze?:-)

Neta zdrówka, anginy są okropne kiedyś miałam non stop..:no:

U mnie się pojawiło jakieś dziwne mocne plamienie, dziś 23dc a pewnie zaraz okres dostanę :wściekła/y:

Do góry