reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Cześć dziewczynki :happy: byłam dziś w przychodni ale jak na złość dziś lekarz nie przyjmował :no: jutro idę do innego ginekologa bo nie wytrzymam. Mężuś też się nie może doczekać aż lekarz potwierdzi ciążę,specjalnie mnie dziś zawiózł do przychodni choć biedak spal zaledwie kilka godzin po pracy. Już się nie mogę doczekać aż powiem mojej 4.5rocznej córci,że będzie miała rodzeństwo,bo czeka już od ponad roku na tę wiadomość (wszystkie dzieci w przedszkolu mają rodzeństwo tylko moja mała nie ma,i ciągle pyta dlaczego).

reklama
Waiting nie załamuj się bo u nas tez teraz jest 7 cykl starań, już pół roku minęło i nic :-( ale jakoś się jeszcze trzymamy i próbujemy dalej. Zobaczysz że w końcu zaskoczymy :-) i będziemy przeszczęśliwe razem z pozostałymi mamuśkami :-).

Dziewczynka86 jak możesz to mnie też dopisz do listy ;-)

Witam was bardzo serdecznie!
Jestem tu nowa. Zaczynamy starania o dzidziusia, mamy już córę, ma już 12 lat i pomyśleliśmy że chyba pora. Zamierzam pracować z testami owulacyjnymi co wy o tym sądzicie? Dzisiaj w pracy czytałam forum z 2005 roku i tak sobie pomyślałam że fajnie jest sie dzielić doświadczeniami.:-)

Ostatnia edycja:
Witaj daga 13-super,że poszerza się nasze grono.Co do testów-za pierwszym razem udało nam się w 1 cyklu starań właśnie dzięki testom-idealnie wykryły owulację,ale opinie są przeróżne

Daga13 witamy.co do testow to pomagaja ale nie sa cudownym lekiem.ja je uzywam a 7 cykl sie staram...
No i dziewczyny tak jak mowilam odwiedzila mnie kolezanka @ z samego rana....

Dziewczynka86 Mozesz aktualizowac liste:
Waiting4beans 10.03 / 7 cykl

A jak z tymi badaniami? Nie trzeba byc na czczo?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Wszystkim!!!

Waiting
, mnie za to odwiedziła już wczoraj popołudniu, teoretycznie dzień przed terminem... Chwilowa załamka była, nie powiem, ale mój jakoś spokojnie do tego podszedł i szybciutko poprawił mi humor.
Wygląda na to, że tym cyklu znowu będziemy owulacyjnymi siostrami i oby tym razem to był ten szczęśliwy. Tym bardziej, że ty masz 7 cykl, a 7 to przecież szczęśliwa liczba :-)

Szyszunia, fajnie, że trafiłaś na takiego lekarza ;-)
Daga, witaj :-)
Ancona, napisz mi tylko kiedy testujesz

Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
M-s - 6 luty - test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Ello20 - 11.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny

Ancona - ... / 7 cykl starań
Ewa1985 - ... / 1 cykl starań
Kogasica28 - ... / 2 cykl starań

Demsik - ... / 1 cykl starań

Koriander - 20 luty / 2 cykl starań
Mitaka - 25 luty
/ 2 cykl starań
Neta81 - 4 marca / 2 cykl starań
Dziewczynka86 - ok. 9 marca / 4 cykl starań
Waiting4beans - 10 marca / 7 cykl starań

reklama
Szyszuniu a ty kiedy testujesz, nie widzę cię na liście??? Super że masz takiego lekarza :tak:

Jeśli chodzi o testy owu to ja już w nie nie wierzę...miałam negatywne w czasie owulacji a owulację potwierdził lekarz więc nie będę już się w nie bawić. Zresztą jak @ przyjdzie (tfu tfu) to idziemy na żywioł w następnym cyklu:-)

Ostatnia edycja:
Do góry