reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ancona może jak nie możesz się doczekać i coś Cię niepokoi to skonsultuj się z jakimś innym lekarzem wcześniej? Poród faktycznie okropny, w szpitalach niestety często się człowiek spotyka z taką znieczulicą i okropnymi zachowaniami ze strony personelu. Dobrze, że nie wszędzie tak jest i ogólnie kobiety są coraz bardziej świadome swoich praw i zaczynają się ich domagać, ale myślę, że jeszcze długa droga przed nami.

Ja już nie mogę się doczekać, kiedy dotrze paczka z moimi wspomagaczami. Acha i byłam dziś w Super - Pharm i patrzę, a tam Androvit po 39,99 a w aptece internetowej (sprawdzoną mam i w niej czasem kupuję) zapłaciłam chyba ok 21,45 zł.

reklama
Demsik Mały był postacią z ben10 - szlamfajerem?? nawet nie wiem jak to się pisze hehe
ale przynajmniej był jeden i łatwo mogłam wypatrzeć go w tłumie bo większość to byli spidermani, batmani i same księżniczki :-D kurcze tyle dzisiaj śmiechu było że szok, zwłaszcza jak puścili dzieciakom "ona tańczy dla mnie" to chyba wszystkie znały słowa :-D

a co do lekarza to tak się cały czas zastanawiam, może rzeczywiście do innego się zapisać bo miesiąc to strasznie dłuuuugo a taka niepewność jest najgorsza..
siostra dzisiaj zapisała się właśnie do innego i może jutro spróbuję do niego zadzwonić na przyszły tydzień się umówić, tylko ja tak nie lubię lekarzy od tych spraw zmieniać... ale pewnie nie będzie wyjścia.

Ostatnia edycja:
32 dzien cyklu jutro 33.Trzymajcie kciuki boje się że znów bedzie tak jak w tamtym miesiącu choć w tamtym nie bylo starań ale już mieliśmy nadziej ...:) napisze jutro wieczorem ...

Mój był piratem, a co było kombinowania ze strojem to byście pękły:tak:i na pewno nie chciałybyście wiedzieć z czego zrobiłam czapkę piracją z czachami:-D:-D:-Da ta piosenka to przebój, mój synek podczas jazdy autem woła ciągle- włącz mi to samo znowu;)i co...:tak:ONA TAŃCZY DLA MNIE:tak:

zapisz się, nic nie stracisz, a może okaże się, że będzie lepszy, a jak nie, to w marcu pójdziesz do swojego;-)
a moja opryszczka jest nie do wytrzymania - od srodka swędzi,że szok:szok: już mały się pytał, co tam mam...jutro lecę do apteki po jakiś porządny preparat, bo zwariuję jak dalej będzie tak swędzieć:angry:

Oki, namyśliłam się i jutro dzwonię do innego gina bo z tymi sprawami nie ma żartów. Teraz leżę w łóżku i cały czas mnie boli - nie jest to jakieś nie do wytrzymania ale jest. Mam nadzieję że przez to nie będziemy musieli w tym cyklu odłożyć naszych starań o maluszka i o ile mój M wróci z trasy :dry: a na 12.02 wyliczyłam owulację więc lepiej żeby był ;-)

Brzuch mnie boli jak na okres..:baffled:

ancona powodzienia jutro oby udalo sie umowic wizyte!

Szyszunia tak wlasnie przewiduje :tak:

mjaa dawaj nam znac co i jak!:-) Pewnie padla z wrazenia i spi..:-p

Fajnie z tymi balami:tak: Lila ma jutro swoj pierwszy, bedzie motylkiem :-) sama sie nie moge doczekac :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
m-s i jak?

Co tu cisza taka? Ja mam dziś ostatni dzień zwolnienia, jutro wracam do pracy...:-( dobrze, że @ się kończy nie będę się męczyć w robocie z bólem brzucha. A za tydzień trzeba ze starankami ruszyć :-D

Do góry