reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ancona może jak nie możesz się doczekać i coś Cię niepokoi to skonsultuj się z jakimś innym lekarzem wcześniej? Poród faktycznie okropny, w szpitalach niestety często się człowiek spotyka z taką znieczulicą i okropnymi zachowaniami ze strony personelu. Dobrze, że nie wszędzie tak jest i ogólnie kobiety są coraz bardziej świadome swoich praw i zaczynają się ich domagać, ale myślę, że jeszcze długa droga przed nami.

Ja już nie mogę się doczekać, kiedy dotrze paczka z moimi wspomagaczami. Acha i byłam dziś w Super - Pharm i patrzę, a tam Androvit po 39,99 a w aptece internetowej (sprawdzoną mam i w niej czasem kupuję) zapłaciłam chyba ok 21,45 zł.

reklama
Demsik Mały był postacią z ben10 - szlamfajerem?? nawet nie wiem jak to się pisze hehe
ale przynajmniej był jeden i łatwo mogłam wypatrzeć go w tłumie bo większość to byli spidermani, batmani i same księżniczki :-D kurcze tyle dzisiaj śmiechu było że szok, zwłaszcza jak puścili dzieciakom "ona tańczy dla mnie" to chyba wszystkie znały słowa :-D

a co do lekarza to tak się cały czas zastanawiam, może rzeczywiście do innego się zapisać bo miesiąc to strasznie dłuuuugo a taka niepewność jest najgorsza..
siostra dzisiaj zapisała się właśnie do innego i może jutro spróbuję do niego zadzwonić na przyszły tydzień się umówić, tylko ja tak nie lubię lekarzy od tych spraw zmieniać... ale pewnie nie będzie wyjścia.

Ostatnia edycja:
32 dzien cyklu jutro 33.Trzymajcie kciuki boje się że znów bedzie tak jak w tamtym miesiącu choć w tamtym nie bylo starań ale już mieliśmy nadziej ...:) napisze jutro wieczorem ...

Mój był piratem, a co było kombinowania ze strojem to byście pękły:tak:i na pewno nie chciałybyście wiedzieć z czego zrobiłam czapkę piracją z czachami:-D:-D:-Da ta piosenka to przebój, mój synek podczas jazdy autem woła ciągle- włącz mi to samo znowu;)i co...:tak:ONA TAŃCZY DLA MNIE:tak:

zapisz się, nic nie stracisz, a może okaże się, że będzie lepszy, a jak nie, to w marcu pójdziesz do swojego;-)
a moja opryszczka jest nie do wytrzymania - od srodka swędzi,że szok:szok: już mały się pytał, co tam mam...jutro lecę do apteki po jakiś porządny preparat, bo zwariuję jak dalej będzie tak swędzieć:angry:

Oki, namyśliłam się i jutro dzwonię do innego gina bo z tymi sprawami nie ma żartów. Teraz leżę w łóżku i cały czas mnie boli - nie jest to jakieś nie do wytrzymania ale jest. Mam nadzieję że przez to nie będziemy musieli w tym cyklu odłożyć naszych starań o maluszka i o ile mój M wróci z trasy :dry: a na 12.02 wyliczyłam owulację więc lepiej żeby był ;-)

Brzuch mnie boli jak na okres..:baffled:

ancona powodzienia jutro oby udalo sie umowic wizyte!

Szyszunia tak wlasnie przewiduje :tak:

mjaa dawaj nam znac co i jak!:-) Pewnie padla z wrazenia i spi..:-p

Fajnie z tymi balami:tak: Lila ma jutro swoj pierwszy, bedzie motylkiem :-) sama sie nie moge doczekac :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
m-s i jak?

Co tu cisza taka? Ja mam dziś ostatni dzień zwolnienia, jutro wracam do pracy...:-( dobrze, że @ się kończy nie będę się męczyć w robocie z bólem brzucha. A za tydzień trzeba ze starankami ruszyć :-D

Do góry