reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ja się dziś umówiła do lekarza na przyszły czwartek na dokładne badania i cytologię.Coś mi ostatnio tam na dole szwankuje.Teraz dostałam @ ale nie była ona normalna tzn krwawienie było niewielkie nawet w 2 i 3 dc co normalnie mnie zawsze zalewało.No i ten krótkotrwały ból podbrzusza-obudził mnie pierwszego dnia nad ranem a kiedy poleciało trochę krwi to przestało boleć.Dlatego też postanowiłam przebadać się porządnie.
Akurat termin wizyty wypadnie tuż przed owulacją

reklama
Witajcie, ja dopiero do domu wróciłam i od razu Was czytam :) Uzależniona jestem od forum jak nic :-)

szyszunia Gratuluję rocznicy:happy2:

Nowe staraczki witam - w grupie jakoś tak raźniej się starać :-)

Witam i ja :)
Laseczki jak jutro zatestuje rano moze byc juz cos widac ??? jak myslicie ?? Okres mam dostac 9-go ... kusi mnie oj kusii ... wogóle mam jakiś taki żółtawo biały śluz, jajniki mnie bolą, w brzuchu sie kotluje i sutki szczypia w srodku .. juz sama nie wiem czy sobie nie wmawiam tych objawów

Witam i ja :)
Laseczki jak jutro zatestuje rano moze byc juz cos widac ??? jak myslicie ?? Okres mam dostac 9-go ... kusi mnie oj kusii ... wogóle mam jakiś taki żółtawo biały śluz, jajniki mnie bolą, w brzuchu sie kotluje i sutki szczypia w srodku .. juz sama nie wiem czy sobie nie wmawiam tych objawów
Może być trochę za wcześnie i niepotrzebnie się zdenerwujesz. Może ze dwa dni jeszcze chociaż wytrzymaj:-)
Trzymam &&&&&&&&&&&

kurcze własnie cos mnie brzuch pobolewa ... czuje, ze jednak @ niestety przyjdzie ;( kurcze a to juz bedzie 7 cykl staran ...

szyszuniu gratuluje rocznicy :tak: Przytulanki to dobry sposob swietowania a najlepszym prezentem bedzie strzal w dziesiatke :-) Dobrze ze udalo sie mimo wszystko z ta wizyta ! ja sie tez "wcisnelam na ciaze" na 7 lutego. :-D

U mnie dzis na tescie krecha troche wyrazniejsza niz wczoraj..pewnie jutro lub pojutrze wyjdzie pozytywny :tak:

oby te "wciskania się na ciąże" były początkiem ciąży, hehe
chyba zaczniemy równocześnie sie starać :-D:-D:-D czy podejrzewasz owulke za 2-3dni?

W końcu na forum :-)
Cały dzień zabiegany, bal w przedszkolu udany a teraz synuś poszedł spać więc mam chwilę dla siebie :-D
Mitaka pytałaś w którym szpitalu rodziłam - takie "cuda" to tylko w Łukowie i nigdy więcej.

Jak pisałam wcześniej okres miałam 29.01 do 2.02 spóźniony dwa dni i od tego czasu non stop boli mnie w pachwinach i promieniuje na wszystkie strony, brzuch mam jakiś twardszy i "kręci" mnie w sutkach. Na początku myślałam że może jednak jestem w ciąży ale zrobiłam 3 testy i lipa :wściekła/y: więc teraz zastanawiam się co to może być??? Dzwoniłam dzisiaj do mojego gina żeby zapisać się na wizytę i oczywiście zapisał mnie ale na 4 MARCA!! bo na urlop wyjeżdża i go w kraju nie będzie. No i jak ja mam miesiąc czekać...

W końcu na forum :-)
Cały dzień zabiegany, bal w przedszkolu udany a teraz synuś poszedł spać więc mam chwilę dla siebie :-D
Mitaka pytałaś w którym szpitalu rodziłam - takie "cuda" to tylko w Łukowie i nigdy więcej.

Jak pisałam wcześniej okres miałam 29.01 do 2.02 spóźniony dwa dni i od tego czasu non stop boli mnie w pachwinach i promieniuje na wszystkie strony, brzuch mam jakiś twardszy i "kręci" mnie w sutkach. Na początku myślałam że może jednak jestem w ciąży ale zrobiłam 3 testy i lipa :wściekła/y: więc teraz zastanawiam się co to może być??? Dzwoniłam dzisiaj do mojego gina żeby zapisać się na wizytę i oczywiście zapisał mnie ale na 4 MARCA!! bo na urlop wyjeżdża i go w kraju nie będzie. No i jak ja mam miesiąc czekać...

Ancona, współczuję bardzo, naprawdę.Wiem, co czujesz. Swoją drogą, strasznie długo teraz czeka się na wizytę u gina...może wybierz sie raz do innego, jeśli nie wytrzymasz do marca(dłuuuugo)...a za co Twój synuś był przebrany?fajnie masz, że synus śpi, bo mój nawet nie zamierza iść spać. Masakra przez te ferie, a potem jak będzie trzeba wstać do przedszkola to będzie płacz...

reklama
Do góry