reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

dziewczynka86 a kiedy masz dostać okres ?? Ja mam 6 testów ... leżą i czekają ale codziennie korcą ... do soboty jeszcze czas boję się, że jak zrobię a wyjdzie negatyw to się załamię ...

Poczekaj kochana, po co się nie potrzebnie denerwować. Wielu z nas przed @ wychodziły testy negatywne, a potem dwie kreski:tak:Trzymaj się ciepło i trzymam kciuki za powodzenie;-)

reklama
Dzień doberek słoneczko świeci fajnie jest :-p

Paola nie martwiaj się <przytul> będzie dobrze. Niby radzą od razu jak się dowiemy o ciąży iść do lekarza z drugiej strony wychodzi tak jak w Twoim przypadku, że możemy się lekko zdołować i bądź tu mądry. No ale pęcherzyk jest! I będzie rósł :)

Demsik współczuje wstrętnej oprychy :/ mój mąż "zjada księdzu skwarki" raz na miesiąc - wczoraj się nawet śmiał, że ma miesiączke :baffled: No śmiać się można, ale fajne to nie jest. On stosuje haskovir bo jest tańszy niż ten reklamowany wszędzie zovirax czy jakoś tak. I ostatnio faszeruję go witaminą b2 bo w aptece mi poradzili, ale serio myślę żeby go do dermatologa wysłać bo to ludzkie pojęcie przechodzi. A podsumowując mój wywód to: gazik z przegotowaną wodą potem hascovir potem znowu gazik....

Ancona fajnie,że jesteś z nami ziomalko :) ziomalko bo też z lubelskiego jestem :) Powiedz w którym to szpitalu tak pacjentki traktują? :wściekła/y: w Lublinie gdzieś?

Kogasica - mi też w 1 cyklu nie wyszło :/ Necie podobnie - ale głowa do góry drugi jest nasz! :tak:

Koriander - trzymamy zatem kciuki :)

Wypiłam wczoraj lampkę martini i mnie ssypało czerwonymi plamami twarz i dekolt :sorry2:to chyba przez to, że od sylwestra nic nie piłam no i prawie usnęłam - nie pije więcej :p Swoją drogą jak ja odpuściłam ze staraniami w sensie, że na luzie do tego podchodzę to znowu mężul się nakręcił i wczoraj mi nawkładał poduszek pod tyłek i nogi do góry trzymał chyba z 15 minut aż błagałam żeby mnie puścił bo się zesikam :-p

koriander siostro jestem :biggrin2: od 3 dni zaczęłam robić test owu, tylko kurcze nieregularnie pod wzg.godziny:baffled: nie wiem czy to nie jest zle... Wypatruje tej owulacji jak szalona, w sumie to pierwszy cykl mój wiec bacznie sie obserwuje.... ale dla laika to nie jest takie proste:szok:
Wkurzyłam się bo miałam niemiła rozmowę z "paniami" z rejestracji w przychodni, dzwonię aby dokładnie potwierdzić godzinę na która mam ginekologa a pani do mnie ze lekarza nie ma bo chory i ze smsy były wysyłane a ja do niej ze chyba w kosmos bo nie do mnie. Mowie jej żeby sprawdziła czy na liście byłam a ona ze NIE
realmad2.gif
Jak to k....a nie byłam na liście, miesiąc wcześniej się rejestrowałam a teraz co znowu terminy na marzec, co to to nie!
Rzuciłam kłamstewkiem ze jestem na początku ciąży i ze muszę mieć ta wizytę
wink2.gif
Poprosiłam o połączenie z położna i uzgodniłam termin na 12.02 także za tydzień, ale tym razem będę musiała się zwalniać z pracy bo już mi się skończy L4
realmad2.gif

Jesuuuuuu jakoś dziś mnie wszystko drażni...
A z eM mamy dzis 2lata
cool2.gif

Witam równiez nowe staraczki i Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, jeszcze troszkę a będziemy wszystkie chwalić się II krechami:tak::tak::tak:

Madziarena ja się @ (nie)spodziewam 13 lutego. Jak nie przyjdzie, na co liczę to 14 testuję. Tyle w teorii, bo zobaczymy jak wyjdzie w praktyce :-) Ale zamierzam twarda być, co inaczej zbankrutuje na testy i zwariuje, w dowolnej kolejności.
Szyszunia, ale Ci numer te babska z przychodni zrobiły, no jak tak można :wściekła/y:
Miłego świętowania 2 rocznicy! Ja na 6 rocznicę znajomości poszłam z moim na sushi, a później puszczaliśmy lampiony na wodzie, dokładnie nad jeziorkiem, gdzie mieliśmy pierwsze randki. Lampiony były moim pomysłem i bardzo mojemu przypadły do gustu :-)

Aktualizuję listę:
Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny

Demsik - ...
Ewa1985 - ...
Kogasica28 - ... / 2 cykl starań

M-s - 6 luty / 1 cykl starań
Madziulka11 - 6 luty

Ello20 - 8 luty
Madzierena - 9 luty
Waiting4beans - 13 luty / 6 cykl starań
Dziewczynka86 - 14 luty / 3 cykl starań
Koriander - 20 luty / 2 cykl starań
Mitaka - 25 luty
/ 2 cykl starań
Neta81 - 4 marca / 2 cykl starań

Ostatnia edycja:
Mjaa super,że tak szybko się udało. Ja łapię aktualnie doła, dobrze, że mój synek lata koło mnie i muszę z nim budować tunele z klocków:-D a ile masz lat Mjaa?Ja nie spałam prawie całą noc, nie mogłam, ciągle myślałam. Mój wrócił z nocki i mówię do niego, że może zrobimy znowu test, a on, że na dziewczynkę pewnie nie chce tak szybko pokazać i że zrobimy w środę a ja idę do łazienki a tam @:no:. My się nie zabezpieczamy od 3 lat wogóle i nigdy i chyba nie trafiamy na ten moment...

Mam 20 lat ;)

szyszuniu gratuluje rocznicy :tak: Przytulanki to dobry sposob swietowania a najlepszym prezentem bedzie strzal w dziesiatke :-) Dobrze ze udalo sie mimo wszystko z ta wizyta ! ja sie tez "wcisnelam na ciaze" na 7 lutego. :-D

U mnie dzis na tescie krecha troche wyrazniejsza niz wczoraj..pewnie jutro lub pojutrze wyjdzie pozytywny :tak:

reklama
Witajcie!
Chciałabym się do Was przyłączyć :-), jestem z lubelskiego, mam 27lat i synka Kubusia - 1 kwietnia skończy 6lat
a od sierpnia ub.r. staramy się z mężem o siostrzyczkę lub braciszka dla naszej pociechy, tylko że coś nam nie wychodzi...
Mój M. mówi, że nie długo zbankrutujemy przez testy, ale weź tu testu nie zrób jak za każdym razem jest nadzieja na II...

Cześć. Witamy i trzymamy kciuki za II

Ale dziś leniwy dzień. W pracy myślałam, że zasnę w locie !! Teraz jestem już w domu ale spać mi się potwornie chce. Ach gdyby doba trwała 3 godziny dłużej...
Nie mogę doczekać się 13. Chciałabym wiedzieć już dziś i mieć to za sobą, trochę cykorze a ten tydzień będzie się pewnie koszmarnie dłużył. Zrobiłam tak z ciekawości test owulacyjny bo jeden mi został i wyszedł pozytywnie.... nie wiem co mam o tym myśleć. Po za tym typowe objawy staraczek: zmęczenie, senność, lekkie skurcze podbrzusza jak na @ i skok temperatury. mam nadzieje że 6 cykl -> magiczna 6 będzie szczęśliwa !!
Szyszuniu przytulanki w rocznice są najlepsze i gratuluje ! następnych rocznic życzę.

Ostatnia edycja:
Do góry