reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Trzymam kciuki za nas i nasze szybkie zafasolkowanie :-D teraz spać bo rano do przedszkola nie wstanę a jutro dzieciaczki mają bal i idę fotki robić ;-)

reklama
Hej Laski
Kogasica28 uuuu szkoda ... ale działaj znów :)
A ja ... okres mam dostac w sobote - która też tak ma ??? Kusi, zeby testowac ale sie powstrzymuje ...
kurcze noo ...

Witam sie z rana! fajnie ze tyle nowych dziewczyn dolacza :-) Wiecie co ten Castagnus chyba dziala :szok: Wczoraj robilam owu test w 12dc- byl cien kreski- a wiec tak jaby owulacja sie zblizala ..byc moze w normalnym termine..czyli faza lutealna bylaby dluzsza...oby oby trzymajcie prosze kciuki :-D:-D

Szyszuniu co u ciebe moja owulacyjna siostrzyczko :-D

Witajcie!
Chciałabym się do Was przyłączyć :-), jestem z lubelskiego, mam 27lat i synka Kubusia - 1 kwietnia skończy 6lat
a od sierpnia ub.r. staramy się z mężem o siostrzyczkę lub braciszka
na pewno ci sie uda a razem bedzie nam razniej! Straszny ten opis porodu...az nie chce o tym myslec :no: na szczescie teraz masz juz doswiadczenie i nie dasz sobie pewnie w kasze dmuchac :tak:
Już się boję, bo ja idę jutro, a ostatnią @ miałam 31.12 :dry:
kochana czekamy na relacje!!!!!!! &&&&& mocno zacisniete:-)

Dziękuję za miłe słowa :) i za zmianę terminu testu. Bardzo proszę o pomoc jakie tabletki i inne specyfiki kupić w razie nie powodzenia?
ello ja lykam duuuuuuuuzo witamin oraz Castagnus :tak:

No ja po cytologii - wymordowała mnie kobieta bo szyjki nie mogła znaleźć "szyjka w kosmosie" tzn bardzo wysoko :confused: dlaaaaateeeeego gadziny nie mogłam nigdy dorwać. I okropnie dużo śluzu jak stwierdziła. To mój 15 dc i śluz zaczyna się troszkę ciągnąć, ale nie zawsze z tym że się przerywa (czyli jeszcze pare dni chyba) Wg kalkulatorów internetowych owulacja 8 lutego i nie wiem czy działać już czy jeszcze poczekać np do jutra albo środy. Testów owulacyjnych ani żadnych wspomagaczy nie zakupiłam- dam sobie szanse ;) Za to moje ulubione martini czeka w barku :cool2:
dzialaj kochana a co tam :-) mmmmm martini brzmi kuszaco :-)

Witam Was wieczorową porą;)
Byłam dziś u lekarza, powiedział, że się trochę pośpieszyłam... na USG 0,8 mm pęcherzyk.Nie wiem co mam myśleć...
Kazał mi brać Luteinę 2x dziennie...
a dlaczego zapisal ci luteine:confused: kochana w tym okresie ciazy to najzupelniej normalny opis badania!! Daj sobie jakies 2 tygodnie nie ma sie czym martwic wszystko rozwja sie ksiazkowo!

No i przyszla wredota @.....
unhappy.gif
przyrko mi...ale nowy miesiac - nowa szansa!!:tak:

Ostatnia edycja:
Nawet nie wiecie jak mi smutno :-( Weszłam specjalnie, że przeczytać dobre wieści :-( No ale nic, działajcie dalej, a ja Was będę podnosiła na duchu, żebyście mi czasem nie traciły nadziei! ;-)
Aż się dziwię, że nam się udało za pierwszym razem.. Ale może dlatego, że oboje jesteśmy bardzo młodzi to tak szybko poszło.. Wątpie, że za parę lat w moim przypadku byłoby tak kolorowo :-(
Trzymajcie się ciepło :*

Nawet nie wiecie jak mi smutno :-( Weszłam specjalnie, że przeczytać dobre wieści :-( No ale nic, działajcie dalej, a ja Was będę podnosiła na duchu, żebyście mi czasem nie traciły nadziei! ;-)
Aż się dziwię, że nam się udało za pierwszym razem.. Ale może dlatego, że oboje jesteśmy bardzo młodzi to tak szybko poszło.. Wątpie, że za parę lat w moim przypadku byłoby tak kolorowo :-(
Trzymajcie się ciepło :*
Mjaa super,że tak szybko się udało. Ja łapię aktualnie doła, dobrze, że mój synek lata koło mnie i muszę z nim budować tunele z klocków:-D a ile masz lat Mjaa?Ja nie spałam prawie całą noc, nie mogłam, ciągle myślałam. Mój wrócił z nocki i mówię do niego, że może zrobimy znowu test, a on, że na dziewczynkę pewnie nie chce tak szybko pokazać i że zrobimy w środę a ja idę do łazienki a tam @:no:. My się nie zabezpieczamy od 3 lat wogóle i nigdy i chyba nie trafiamy na ten moment...

Cześć Dziewczyny!
Paola
, nie przejmuj się,nawet tutaj na forum można przeczytać, że bardzo różny jest czas kiedy dziewczyny widziały pęcherzyk oraz serduszko. Cierpliwości :happy2: No ja wiem, że to ciężko czekać, sama pewnie będę miała z tym mega problem :baffled:
Kogasica, Demsik, przykro, że @ przyszła, trzymam kciuki za nowy cykl
Mjaa, trzymam kciuki za dzisiejsze badanie :-)
Mitaka, trzymam kciuki za staranka ;-)
Acona witaj, rety, ale miałaś przeżycia przy porodzie :szok:
Trzymam kciuki za staranka!

A ja sama nie wiem... W jednym momencie wpadam w dziką euforię, już się nie mogę doczekać testowania (chyba sobie zrobię kłódkę do szuflady z testami, wręczę mojemu i pozwolę mu oddać w przyszły poniedziałek), a zaraz potem jestem bardzo spokojna i w ogóle prawie żadnej ekscytacji tematem...

Ostatnia edycja:
dziewczynka86 a kiedy masz dostać okres ?? Ja mam 6 testów ... leżą i czekają ale codziennie korcą ... do soboty jeszcze czas boję się, że jak zrobię a wyjdzie negatyw to się załamię ...

reklama
Dziewczyny miło, że jestescie i piszecie..
Ja mam jakieś takie dołowate myśli.. ech...
Ciągle myslę, że z Igorkiem było tak trudno zajść i co jak tak teraz będzie?
Myślałam, ze mniej nastawię się na dzidzię aq ja się nakręciłam jak wariatka... Aż sama jestem zła na siebie.....

A przecież tak naprawdę miałam tak wiele obaw czy chcę.. Jeszcze tak niedawno....
Madziarena... ja mam wrażenie, ze testy uzależniają :) i chce się je robić w kółko... bo mamy przeczucie, że to już...

Do góry