reklama
Kogasica28
Fanka BB :)
No i przyszla wredota @.....:-(
madziarena
Mamusia Amelki
Hej Laski
Kogasica28 uuuu szkoda ... ale działaj znów
A ja ... okres mam dostac w sobote - która też tak ma ??? Kusi, zeby testowac ale sie powstrzymuje ...
kurcze noo ...
Kogasica28 uuuu szkoda ... ale działaj znów
A ja ... okres mam dostac w sobote - która też tak ma ??? Kusi, zeby testowac ale sie powstrzymuje ...
kurcze noo ...
demsik
kogasica przytulam Cię mocno i nie jesteś sama...do mnie też przyszła @ zupełnie nie proszona...a juz tak sie cieszyłam...eh
koriander
Witam sie z rana! fajnie ze tyle nowych dziewczyn dolacza :-) Wiecie co ten Castagnus chyba dziala Wczoraj robilam owu test w 12dc- byl cien kreski- a wiec tak jaby owulacja sie zblizala ..byc moze w normalnym termine..czyli faza lutealna bylaby dluzsza...oby oby trzymajcie prosze kciuki
Szyszuniu co u ciebe moja owulacyjna siostrzyczko
Szyszuniu co u ciebe moja owulacyjna siostrzyczko
na pewno ci sie uda a razem bedzie nam razniej! Straszny ten opis porodu...az nie chce o tym myslec na szczescie teraz masz juz doswiadczenie i nie dasz sobie pewnie w kasze dmuchacWitajcie!
Chciałabym się do Was przyłączyć :-), jestem z lubelskiego, mam 27lat i synka Kubusia - 1 kwietnia skończy 6lat
a od sierpnia ub.r. staramy się z mężem o siostrzyczkę lub braciszka
kochana czekamy na relacje!!!!!!! &&&&& mocno zacisniete:-)Już się boję, bo ja idę jutro, a ostatnią @ miałam 31.12
ello ja lykam duuuuuuuuzo witamin oraz CastagnusDziękuję za miłe słowa i za zmianę terminu testu. Bardzo proszę o pomoc jakie tabletki i inne specyfiki kupić w razie nie powodzenia?
dzialaj kochana a co tam :-) mmmmm martini brzmi kuszaco :-)No ja po cytologii - wymordowała mnie kobieta bo szyjki nie mogła znaleźć "szyjka w kosmosie" tzn bardzo wysoko dlaaaaateeeeego gadziny nie mogłam nigdy dorwać. I okropnie dużo śluzu jak stwierdziła. To mój 15 dc i śluz zaczyna się troszkę ciągnąć, ale nie zawsze z tym że się przerywa (czyli jeszcze pare dni chyba) Wg kalkulatorów internetowych owulacja 8 lutego i nie wiem czy działać już czy jeszcze poczekać np do jutra albo środy. Testów owulacyjnych ani żadnych wspomagaczy nie zakupiłam- dam sobie szanse Za to moje ulubione martini czeka w barku
a dlaczego zapisal ci luteine kochana w tym okresie ciazy to najzupelniej normalny opis badania!! Daj sobie jakies 2 tygodnie nie ma sie czym martwic wszystko rozwja sie ksiazkowo!Witam Was wieczorową porą
Byłam dziś u lekarza, powiedział, że się trochę pośpieszyłam... na USG 0,8 mm pęcherzyk.Nie wiem co mam myśleć...
Kazał mi brać Luteinę 2x dziennie...
przyrko mi...ale nowy miesiac - nowa szansa!!No i przyszla wredota @.....
Ostatnia edycja:
Nawet nie wiecie jak mi smutno :-( Weszłam specjalnie, że przeczytać dobre wieści :-( No ale nic, działajcie dalej, a ja Was będę podnosiła na duchu, żebyście mi czasem nie traciły nadziei! ;-)
Aż się dziwię, że nam się udało za pierwszym razem.. Ale może dlatego, że oboje jesteśmy bardzo młodzi to tak szybko poszło.. Wątpie, że za parę lat w moim przypadku byłoby tak kolorowo :-(
Trzymajcie się ciepło :*
Aż się dziwię, że nam się udało za pierwszym razem.. Ale może dlatego, że oboje jesteśmy bardzo młodzi to tak szybko poszło.. Wątpie, że za parę lat w moim przypadku byłoby tak kolorowo :-(
demsik
Mjaa super,że tak szybko się udało. Ja łapię aktualnie doła, dobrze, że mój synek lata koło mnie i muszę z nim budować tunele z klocków a ile masz lat Mjaa?Ja nie spałam prawie całą noc, nie mogłam, ciągle myślałam. Mój wrócił z nocki i mówię do niego, że może zrobimy znowu test, a on, że na dziewczynkę pewnie nie chce tak szybko pokazać i że zrobimy w środę a ja idę do łazienki a tam @. My się nie zabezpieczamy od 3 lat wogóle i nigdy i chyba nie trafiamy na ten moment...Nawet nie wiecie jak mi smutno :-( Weszłam specjalnie, że przeczytać dobre wieści :-( No ale nic, działajcie dalej, a ja Was będę podnosiła na duchu, żebyście mi czasem nie traciły nadziei! ;-)
dziewczynka86
Aktywna w BB
Cześć Dziewczyny!
Paola, nie przejmuj się,nawet tutaj na forum można przeczytać, że bardzo różny jest czas kiedy dziewczyny widziały pęcherzyk oraz serduszko. Cierpliwości No ja wiem, że to ciężko czekać, sama pewnie będę miała z tym mega problem
Kogasica, Demsik, przykro, że @ przyszła, trzymam kciuki za nowy cykl
Mjaa, trzymam kciuki za dzisiejsze badanie :-)
Mitaka, trzymam kciuki za staranka ;-)
Acona witaj, rety, ale miałaś przeżycia przy porodzie
Trzymam kciuki za staranka!
A ja sama nie wiem... W jednym momencie wpadam w dziką euforię, już się nie mogę doczekać testowania (chyba sobie zrobię kłódkę do szuflady z testami, wręczę mojemu i pozwolę mu oddać w przyszły poniedziałek), a zaraz potem jestem bardzo spokojna i w ogóle prawie żadnej ekscytacji tematem...
Paola, nie przejmuj się,nawet tutaj na forum można przeczytać, że bardzo różny jest czas kiedy dziewczyny widziały pęcherzyk oraz serduszko. Cierpliwości No ja wiem, że to ciężko czekać, sama pewnie będę miała z tym mega problem
Kogasica, Demsik, przykro, że @ przyszła, trzymam kciuki za nowy cykl
Mjaa, trzymam kciuki za dzisiejsze badanie :-)
Mitaka, trzymam kciuki za staranka ;-)
Acona witaj, rety, ale miałaś przeżycia przy porodzie
Trzymam kciuki za staranka!
A ja sama nie wiem... W jednym momencie wpadam w dziką euforię, już się nie mogę doczekać testowania (chyba sobie zrobię kłódkę do szuflady z testami, wręczę mojemu i pozwolę mu oddać w przyszły poniedziałek), a zaraz potem jestem bardzo spokojna i w ogóle prawie żadnej ekscytacji tematem...
Ostatnia edycja:
madziarena
Mamusia Amelki
dziewczynka86 a kiedy masz dostać okres ?? Ja mam 6 testów ... leżą i czekają ale codziennie korcą ... do soboty jeszcze czas boję się, że jak zrobię a wyjdzie negatyw to się załamię ...
reklama
Kari79
Zaangażowana w BB
Dziewczyny miło, że jestescie i piszecie..
Ja mam jakieś takie dołowate myśli.. ech...
Ciągle myslę, że z Igorkiem było tak trudno zajść i co jak tak teraz będzie?
Myślałam, ze mniej nastawię się na dzidzię aq ja się nakręciłam jak wariatka... Aż sama jestem zła na siebie.....
A przecież tak naprawdę miałam tak wiele obaw czy chcę.. Jeszcze tak niedawno....
Madziarena... ja mam wrażenie, ze testy uzależniają i chce się je robić w kółko... bo mamy przeczucie, że to już...
Ja mam jakieś takie dołowate myśli.. ech...
Ciągle myslę, że z Igorkiem było tak trudno zajść i co jak tak teraz będzie?
Myślałam, ze mniej nastawię się na dzidzię aq ja się nakręciłam jak wariatka... Aż sama jestem zła na siebie.....
A przecież tak naprawdę miałam tak wiele obaw czy chcę.. Jeszcze tak niedawno....
Madziarena... ja mam wrażenie, ze testy uzależniają i chce się je robić w kółko... bo mamy przeczucie, że to już...