reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Trzymam kciuki za nas i nasze szybkie zafasolkowanie :-D teraz spać bo rano do przedszkola nie wstanę a jutro dzieciaczki mają bal i idę fotki robić ;-)

reklama
Hej Laski
Kogasica28 uuuu szkoda ... ale działaj znów :)
A ja ... okres mam dostac w sobote - która też tak ma ??? Kusi, zeby testowac ale sie powstrzymuje ...
kurcze noo ...

Witam sie z rana! fajnie ze tyle nowych dziewczyn dolacza :-) Wiecie co ten Castagnus chyba dziala :szok: Wczoraj robilam owu test w 12dc- byl cien kreski- a wiec tak jaby owulacja sie zblizala ..byc moze w normalnym termine..czyli faza lutealna bylaby dluzsza...oby oby trzymajcie prosze kciuki :-D:-D

Szyszuniu co u ciebe moja owulacyjna siostrzyczko :-D

Witajcie!
Chciałabym się do Was przyłączyć :-), jestem z lubelskiego, mam 27lat i synka Kubusia - 1 kwietnia skończy 6lat
a od sierpnia ub.r. staramy się z mężem o siostrzyczkę lub braciszka
na pewno ci sie uda a razem bedzie nam razniej! Straszny ten opis porodu...az nie chce o tym myslec :no: na szczescie teraz masz juz doswiadczenie i nie dasz sobie pewnie w kasze dmuchac :tak:
Już się boję, bo ja idę jutro, a ostatnią @ miałam 31.12 :dry:
kochana czekamy na relacje!!!!!!! &&&&& mocno zacisniete:-)

Dziękuję za miłe słowa :) i za zmianę terminu testu. Bardzo proszę o pomoc jakie tabletki i inne specyfiki kupić w razie nie powodzenia?
ello ja lykam duuuuuuuuzo witamin oraz Castagnus :tak:

No ja po cytologii - wymordowała mnie kobieta bo szyjki nie mogła znaleźć "szyjka w kosmosie" tzn bardzo wysoko :confused: dlaaaaateeeeego gadziny nie mogłam nigdy dorwać. I okropnie dużo śluzu jak stwierdziła. To mój 15 dc i śluz zaczyna się troszkę ciągnąć, ale nie zawsze z tym że się przerywa (czyli jeszcze pare dni chyba) Wg kalkulatorów internetowych owulacja 8 lutego i nie wiem czy działać już czy jeszcze poczekać np do jutra albo środy. Testów owulacyjnych ani żadnych wspomagaczy nie zakupiłam- dam sobie szanse ;) Za to moje ulubione martini czeka w barku :cool2:
dzialaj kochana a co tam :-) mmmmm martini brzmi kuszaco :-)

Witam Was wieczorową porą;)
Byłam dziś u lekarza, powiedział, że się trochę pośpieszyłam... na USG 0,8 mm pęcherzyk.Nie wiem co mam myśleć...
Kazał mi brać Luteinę 2x dziennie...
a dlaczego zapisal ci luteine:confused: kochana w tym okresie ciazy to najzupelniej normalny opis badania!! Daj sobie jakies 2 tygodnie nie ma sie czym martwic wszystko rozwja sie ksiazkowo!

No i przyszla wredota @.....
unhappy.gif
przyrko mi...ale nowy miesiac - nowa szansa!!:tak:

Ostatnia edycja:
Nawet nie wiecie jak mi smutno :-( Weszłam specjalnie, że przeczytać dobre wieści :-( No ale nic, działajcie dalej, a ja Was będę podnosiła na duchu, żebyście mi czasem nie traciły nadziei! ;-)
Aż się dziwię, że nam się udało za pierwszym razem.. Ale może dlatego, że oboje jesteśmy bardzo młodzi to tak szybko poszło.. Wątpie, że za parę lat w moim przypadku byłoby tak kolorowo :-(
Trzymajcie się ciepło :*

Nawet nie wiecie jak mi smutno :-( Weszłam specjalnie, że przeczytać dobre wieści :-( No ale nic, działajcie dalej, a ja Was będę podnosiła na duchu, żebyście mi czasem nie traciły nadziei! ;-)
Aż się dziwię, że nam się udało za pierwszym razem.. Ale może dlatego, że oboje jesteśmy bardzo młodzi to tak szybko poszło.. Wątpie, że za parę lat w moim przypadku byłoby tak kolorowo :-(
Trzymajcie się ciepło :*
Mjaa super,że tak szybko się udało. Ja łapię aktualnie doła, dobrze, że mój synek lata koło mnie i muszę z nim budować tunele z klocków:-D a ile masz lat Mjaa?Ja nie spałam prawie całą noc, nie mogłam, ciągle myślałam. Mój wrócił z nocki i mówię do niego, że może zrobimy znowu test, a on, że na dziewczynkę pewnie nie chce tak szybko pokazać i że zrobimy w środę a ja idę do łazienki a tam @:no:. My się nie zabezpieczamy od 3 lat wogóle i nigdy i chyba nie trafiamy na ten moment...

Cześć Dziewczyny!
Paola
, nie przejmuj się,nawet tutaj na forum można przeczytać, że bardzo różny jest czas kiedy dziewczyny widziały pęcherzyk oraz serduszko. Cierpliwości :happy2: No ja wiem, że to ciężko czekać, sama pewnie będę miała z tym mega problem :baffled:
Kogasica, Demsik, przykro, że @ przyszła, trzymam kciuki za nowy cykl
Mjaa, trzymam kciuki za dzisiejsze badanie :-)
Mitaka, trzymam kciuki za staranka ;-)
Acona witaj, rety, ale miałaś przeżycia przy porodzie :szok:
Trzymam kciuki za staranka!

A ja sama nie wiem... W jednym momencie wpadam w dziką euforię, już się nie mogę doczekać testowania (chyba sobie zrobię kłódkę do szuflady z testami, wręczę mojemu i pozwolę mu oddać w przyszły poniedziałek), a zaraz potem jestem bardzo spokojna i w ogóle prawie żadnej ekscytacji tematem...

Ostatnia edycja:
dziewczynka86 a kiedy masz dostać okres ?? Ja mam 6 testów ... leżą i czekają ale codziennie korcą ... do soboty jeszcze czas boję się, że jak zrobię a wyjdzie negatyw to się załamię ...

reklama
Dziewczyny miło, że jestescie i piszecie..
Ja mam jakieś takie dołowate myśli.. ech...
Ciągle myslę, że z Igorkiem było tak trudno zajść i co jak tak teraz będzie?
Myślałam, ze mniej nastawię się na dzidzię aq ja się nakręciłam jak wariatka... Aż sama jestem zła na siebie.....

A przecież tak naprawdę miałam tak wiele obaw czy chcę.. Jeszcze tak niedawno....
Madziarena... ja mam wrażenie, ze testy uzależniają :) i chce się je robić w kółko... bo mamy przeczucie, że to już...

Do góry