reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Hej, gratuluję zafasolkowanym i zaręczonym ;)
Odzywam się dopiero bo byłam z synkiem 1,5 tygodnia w szpitalu z zapaleniem płuc i rotawirusem. U mnie generalnie lipa, robiłam w czwartek bete i wyszło <1,2 :( ale do tej pory nie dostałam okresu a już 33dc. Normalnie mam co 28-max 31 więc troche dziwnie, ale beta na pewno nie była za wcześnie, a wątpie żeby się jakoś pomylili więc @ niedługo przyjdzie :/

reklama
Wspomagacze już zamówiłam w aptece internetowej, za parę dni będą to będziemy się faszerować. Oby ten cykl był lepszy :-), za Ciebie Ewa również trzymam &&& bo my w podobnych dniach będziemy działać :-)
Netko a co planujesz brac:confused:
Dziewczynom zafasolkowanym gratuluję,a tym,do których przyszła wredna@ -strasznie przykro bo i ja jestem wśród Was.Na dodatek jestem podminowana i od rana nie odzywam się do męża(nawet w niedzielę dopołudnia nie mogę mieć chwili dla siebie:( Mam nadzieję że nadchodzący tydzień będzie pomyślny. Mogłoby się pokazać trochę słońca bo chyba mnie łapie jakaś zimowa depresja.Nic nie wychodzi tak jak bym chciała. Ah szkoda gadać.Dobrze,że mogę się trochę wyżalić.
ja tez czekam na wiosne jak na zbawienie...mam nadzieje ze nowe zycie zakieluje tez w naszych brzuszkach:tak:
koriander powinnyśmy mieć do siebie nr telefonu i jak będzie owu to sms o treści: CZAS START :-D:-D:-D
hahahahah dobre !
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa. Przeczytałam cały wasz post od pierwszej strony i postanowiłam wkońcu napisać. Test mam zamiar zrobić jutro rano, więc trzymajcie kciuki;)
>
witaj oby to byly upragnione 2 kreseczki!!
Babeczki stało się eM mi się oświadczył:-)
Zobacz załącznik 536421
o matulu GRATULACJE!!!!!!!!!! ALE sie wzruszylam :tak::happy2: Pieknie:-) to twoj narzeczony wymyslil!niech wam zycie slodko plynie w szczesciu i radosci!
ehh.. a my juz 12 rok razem...az sie rozmarzylam :-)

Neta <przytula> teraz musi nam się udać w tym drugim cyklu! niby potrzeba 4-6miesiecy i to jest normalne (chociaż jak pierwszy raz natknęłam się na tego newsa to się zdziwiłam troszkę).

Szyszunia- gratulacje, piękny pierścioneczek :) to kiedy wesele? ;)

Ello - a minął już termin @?

Ja sobie zaczęłam sprawdzać śluz 2-3 razy dziennie żeby wychwycić owu ale dalej jestem ciemna jak byłam buuuuuu. Chociaż w nocy wydawało mi się, że coś się ciągnęło, ale dzisiaj już nic - no i nie wiem albo było wczoraj i przegapiłam?:szok: albo mi się przyśniło. Z drugiej strony to chyba tak chop siup nie jest tylko kilka dni ten śluz jest inny. Zielono mi kupuje dzisiaj test lh

To może jeszcze nic straconego?

Czytam sobie właśnie o tych owulacjach i ktoś napisał, że można ją wyczuć jak boli w środku przy gwałtownym siadaniu na czymś twardym:confused: Miewałam czasem taki ból, ale w życiu bym z tym nie powiązała. Poza tym stosunki co 2 dzień mogą sprawić, że facet się wystrzela-no to może faktycznie że jak codziennie się gimnastykuje to tam już deficyt? A i piwo rozleniwia plemniory (komuś lekarz powiedział). Hy ale teorii - ciekawe jak w praktyce. Najczęstsza złota rada - wyluzować. Może i coś w tym jest

Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
Ello20 - 8 luty
Demsik - 4 luty
Ewa1985 -
Kogasica28 - 5 luty / 1 cykl starań

M-s - 6 luty / 1 cykl starań
Madziulka11 - 6 luty

Neta81 - 4 marca / 2 cykl starań
Madzierena - 9 luty
Waiting4beans - 13 luty / 6 cykl starań
Dziewczynka86 - 14 luty / 3 cykl starań
Koriander - 20 luty / 2 cykl starań
Mitaka - 25 luty
/ 2 cykl starań

Paola, mam ten sam problem, przez weekend mnie nie było, a weź to teraz nadrób :-)
Ewa 1985, Neta 81, przykro mi, że @ przyszła, ale w takim razie trzymam kciuki za kolejny cykl! Może walentynkowy luty przyniesie szczęście :-)
Mjaa, oficjalne gratki, mam nadzieję, że samopoczucie Ci się poprawi i zostaniesz z nami, żeby przesyłać pozytywne fluidki ;-)
Szyszunia, gratuluję oświadczyn!!!! Wszystkiego najlepszego dla Was!
No i przy takiej radości to pewnie resztki choróbska szybciutko Ci miną! ;-)
Ello, jak jeszcze tyle dni do spodziewanej @ to jeszcze się wszystko może zdarzyć! Ja dlatego wolę wcześniej nie testować, boję się po prostu, że nawet jeśli byłabym w ciąży to teścik jeszcze tego nie wykryje i się niepotrzebnie będę dołować i szkodzić fasolce.
Zmieniłam Ci w tabelce termin testowania na 8 luty i trzymam kciuki!

u mnie dziewczyny niestety jedna kreska:(więc raczej to nie ciąża - dziś 34dc więc pewnie już by wyszło.W poprzedniej ciąży test wykazał w 32dc, ale każdy przypadek inny.Trochę mi smutno, ale zobaczymy,co życie przyniesie. Jeśli do środy nie dostanę @ to zrobię kolejny test albo od razu pójdę na betę- pewniejsza. Miłego dnia wszystkim życzę;)

reklama
u mnie dziewczyny niestety jedna kreska:(więc raczej to nie ciąża - dziś 34dc więc pewnie już by wyszło.W poprzedniej ciąży test wykazał w 32dc, ale każdy przypadek inny.Trochę mi smutno, ale zobaczymy,co życie przyniesie. Jeśli do środy nie dostanę @ to zrobię kolejny test albo od razu pójdę na betę- pewniejsza. Miłego dnia wszystkim życzę;)
Zrób betę to rozwiejesz wszelkie wątpliwości. Faktycznie w 34 dc powinno coś być chyba, że owu się przesunęła. U mnie w 37 dc był bladzioch.

mitaka
następny cykl nasz:-):-D

koriander obecnie biorę Femibion Natal Classic, zamówiłam Castagnus i Oeparol Femina (wiesiołek na śluz) a dla męża Androvit. On jeszcze bierze Maca+selen. Tzn. bierze jak mu dam, bo sam nigdy nie pamięta, żeby wziąć, to już mój syn bardziej pilnuje swoich lekarstw :happy2:

Do góry