reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
U mnie jakos dziwnie,niby okres a nie okres ...Takie plamienia do niczego nie podobne..A brzuch mnie boli jakbym juz byla w trakcie@.A Jutro termin@.Aby nie przyszla wredota..

Witam Was wieczorową porą;)
Byłam dziś u lekarza, powiedział, że się trochę pośpieszyłam... na USG 0,8 mm pęcherzyk.Nie wiem co mam myśleć...
Kazał mi brać Luteinę 2x dziennie...

Ja przypierwszej ciązy tez to usłyszłam plus komentarz, że właściwie nic nie wiadomo, bo serduszko nie bije...
z rykiem zadzwoniłam do mamy i do dziś pamiętam, że powiedziała: To już jest dziecko, nie TYLKO pęcherzyk i nie martw się, bo serduszko jest.
Także Paola POZYTYWNE MYŚLENIE!!!

25.12.2012 mialam ostatnią @. Powiedział ze to ok.3 tyg od zaplodnienia bo mam nieregularne.zaluje ze sie pospieszylam, moglam poczekac jeszcze z tydzien...

paola, to na pewno to;)ciesz się i nie zamrtwiaj. Ja brałam Luteinę w pierwszej ciąży, ale w ósmym miesiącu i musiałam się oszczędzać. Uważaj na siebie, a kiedy masz kolejną wizytę?

Paola kochana czyli jestes w 5 tc, nic sie nie martw na tym etapie widac tylko pecherzyk,za dwa tyg idz i zobaczysz zarodek i pewnie juz serduszko:)) bedzie dobrze:))

każda ciąża jest inna, czytałam na jednym z forum, że niektóre widziały swoje maleństwa dużo później, nawet 8-10tydzień. Ja widziałam swojego synka w szóstym tygodniu i słyszałam bijące serdeuszko, ale koleżanka o wiele później i też się martwiła. Wiesz, że jesteśmy z Tobą i czekamy na wieści o bijącym wspaniale serduszku Twojego maleństwa przy kolejnej wizycie:tak:

reklama
Do góry