reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Neta81 to mnie pocieszyłaś:tak:będę dobrej myśli. Dziś jest 34dc - ostatni raz @ miałam po tak długim cyklu w maju 2011roku, a tak zawsze albo 29 albo 32 i nie chciało być inaczej.

reklama
Dziękuję za miłe słowa :) i za zmianę terminu testu. Bardzo proszę o pomoc jakie tabletki i inne specyfiki kupić w razie nie powodzenia?

Ja pisałam wcześniej co brałam w ubiegłym roku i co znów będę brała, jak tylko przyjdzie zamówienie. Stosujesz testy owu? Ja korzystałam też kiedyś ale z nimi to różnie - jednym wychodzą innym nie. Na pewno wiesiołek nie zaszkodzi na poprawę śluzu, w tym miesiącu miałam go mało więc postanowiłam pobrać trochę, trzeba tylko pamiętać, że bierze się go do owulacji. Castagnus to lek ziołowy na obniżenie prolaktyny, może pomóc, stosuje się go przez 90 dni chyba, że zobaczysz dwie kreski - wtedy niezwłocznie trzeba odstawić. Ponadto redukuje on napięcie przedmiesiączkowe. Androvit dla męża - wyjątkowo dobry skład za niewielkie pieniądze, dziewczyny polecają też często Salfazin. Z droższych dla męża - Proxeed. Maca (sproszkowany wyciąg z maki) również jest polecana na zwiększenie ilości plemników.

Naturalne wspomagacze p

Hmm... A ten wiesiołek to po prostu kupujesz jako wiesiołek czy ma to jakąś tam fachową nazwe? Tak sobie pomyślałam, że jak tym razem się nie uda to bym zastosowała, bo u mnie też jest problem ze śluzem

No ja po cytologii - wymordowała mnie kobieta bo szyjki nie mogła znaleźć "szyjka w kosmosie" tzn bardzo wysoko :confused: dlaaaaateeeeego gadziny nie mogłam nigdy dorwać. I okropnie dużo śluzu jak stwierdziła. To mój 15 dc i śluz zaczyna się troszkę ciągnąć, ale nie zawsze z tym że się przerywa (czyli jeszcze pare dni chyba) Wg kalkulatorów internetowych owulacja 8 lutego i nie wiem czy działać już czy jeszcze poczekać np do jutra albo środy. Testów owulacyjnych ani żadnych wspomagaczy nie zakupiłam- dam sobie szanse ;) Za to moje ulubione martini czeka w barku :cool2:

Mitaka Hmm no myślę, że może podziałaj już skoro tyle śluzu już jest :-) a w środę poprawicie :happy2: Ja mam owulację ok 14 - 16 lutego, czyli tak powalentynkowo :tak:.

No to mitaka po lampce? ja nadal wyczekuję @, ale nic się na to nie zbiera. Sama już nie wiem. W poprzedniej ciąży nie miałam żadnych objawów, żadnych- ani mdłości, ani reakcji na zapachy, ani wymiotów, zgagi...NIC.Trzymam za Ciebie kciuki;):tak:

reklama
Witam Was wieczorową porą;)
Byłam dziś u lekarza, powiedział, że się trochę pośpieszyłam... na USG 0,8 mm pęcherzyk.Nie wiem co mam myśleć...
Kazał mi brać Luteinę 2x dziennie...

Do góry