paola890411
Fanka BB :)
mjaa- idź sobie po inny- np.QUICK-TEST on podobno jest czuły...nie ma się co zamartwiać-na pewno będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mjaa tak jak dziewczynki radzą leć na bete i będziesz spokojniejsza i wtedy będziesz wiedzieć czy takim testom ufać czy nie, główka do góry, do póki nie ma @ to jest szansa wiec razem z dziewczynkami trzymamy&&&&&&&&&&&&&&&&&&
waiting złote rady męża dobrze gada:-)
koriander za Ciebie tez trzymamy kciuki i za miłe staranka no i przede wszystkim żeby były owocne;-)
U mnie z choróbskiem nieco lepiej, zbiłam temp. z 38,9 na niższą 37 bo już myślałam ze zejdę z tego świata...kiepsko było ze mną...:-(eM leciał w nocy do apteki bo nie wyrabiałam
U mnie tez skończyła się @ jak myślicie zacząć robić testy owulacyjne, czy na razie odpuścić, macie jakieś zdanie na ten temat?
Dziękuję Wam dziewczyny! Może Was to rozbawi, ale odkąd sobie tu z Wami piszę to jestem szczęśliwsza Nawet Mój zauważył Mało kontaktu miałam z ludźmi i potem byłam taka smutna.. Najchętniej to bym z Wami wszystkimi się umówiła na kawę, szkoda, że tak daleko wszystkie mieszkamy od siebie
)
choroba może trochę przesunąć owulację, ale jeśli masz testy i chcesz być 100% pewna możesz zacząć w każdej chwili. ja zaczynam od jutra, to będzie 8dc. :-)
Mjaa nie trzymaj nas tak długo w niepewności :-):-)
Neta a może boli nie na @..