reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
mjaa tak jak dziewczynki radzą leć na bete i będziesz spokojniejsza i wtedy będziesz wiedzieć czy takim testom ufać czy nie, główka do góry, do póki nie ma @ to jest szansa wiec razem z dziewczynkami trzymamy&&&&&&&&&&&&&&&&&&

waiting złote rady męża:-D:-D:-D dobrze gada:-)
koriander za Ciebie tez trzymamy kciuki i za miłe staranka no i przede wszystkim żeby były owocne;-)

U mnie z choróbskiem nieco lepiej, zbiłam temp. z 38,9 na niższą 37 bo już myślałam ze zejdę z tego świata...kiepsko było ze mną...:-(eM leciał w nocy do apteki bo nie wyrabiałam
U mnie tez skończyła się @ jak myślicie zacząć robić testy owulacyjne, czy na razie odpuścić, macie jakieś zdanie na ten temat?

mjaa tak jak dziewczynki radzą leć na bete i będziesz spokojniejsza i wtedy będziesz wiedzieć czy takim testom ufać czy nie, główka do góry, do póki nie ma @ to jest szansa wiec razem z dziewczynkami trzymamy&&&&&&&&&&&&&&&&&&

waiting złote rady męża:-D:-D:-D dobrze gada:-)
koriander za Ciebie tez trzymamy kciuki i za miłe staranka no i przede wszystkim żeby były owocne;-)

U mnie z choróbskiem nieco lepiej, zbiłam temp. z 38,9 na niższą 37 bo już myślałam ze zejdę z tego świata...kiepsko było ze mną...:-(eM leciał w nocy do apteki bo nie wyrabiałam
U mnie tez skończyła się @ jak myślicie zacząć robić testy owulacyjne, czy na razie odpuścić, macie jakieś zdanie na ten temat?

choroba może trochę przesunąć owulację, ale jeśli masz testy i chcesz być 100% pewna możesz zacząć w każdej chwili. ja zaczynam od jutra, to będzie 8dc. :-)

Dziękuję Wam dziewczyny! :) Może Was to rozbawi, ale odkąd sobie tu z Wami piszę to jestem szczęśliwsza :) Nawet Mój zauważył :) Mało kontaktu miałam z ludźmi i potem byłam taka smutna.. Najchętniej to bym z Wami wszystkimi się umówiła na kawę, szkoda, że tak daleko wszystkie mieszkamy od siebie :)

Pojadę zaraz chyba do lekarza, bo mojemu się udało urwać wcześniej i też ma coś do załatwienia w Katowicach. U nich można zrobić betę (tak mi się zdaje), więc zapytam. Bo znów nie wiadomo, czy w razie czego mogę brać te wszystkie tabletki.. Powiem Wam szczerze, że nie wyobrażam sobie starać się parę lat.. Chyba równoległe chodziłabym do psychiatry i ginekologa.
Już się nie mogę doczekać, kiedy każda wrzuci tu zdjęcie swojego testu z dwoma II :)

Szyszunia dobrze, że już lepiej u Ciebie. Ja też niedawno byłam chora (jakieś 3tyg temu) i wyleczyłam się samą witaminą C ;P Z wiadomego powodu nie brałam nic innego. Myślałam tak samo jak Ty, że zejdę na drugi świat. Dostałam nawet antybiotyk, ale go nie wzięłam i jak się okazało - słusznie. Udało się choróbsko pokonać :) A testy owu można robić, dlaczego nie :) Trzeba się wspomagać czym się da!:)

Dziękuję Wam dziewczyny! :) Może Was to rozbawi, ale odkąd sobie tu z Wami piszę to jestem szczęśliwsza :) Nawet Mój zauważył :) Mało kontaktu miałam z ludźmi i potem byłam taka smutna.. Najchętniej to bym z Wami wszystkimi się umówiła na kawę, szkoda, że tak daleko wszystkie mieszkamy od siebie :)
)

mjaa powiem ci że wiem dokładnie jak się czujesz, jak zaszłam w pierwszą ciążę to to forum na prawdę wiele mi dało, zwłaszcza że za granicą lekarze inaczej podchodzą do ciąży.. a teraz super sobie razem ponarzekać, poopisywać wygibasy do góry nogami :-p i razem przeżywać testowania i oczekiwania. :-)

mjaa z tego co widzę nie tak strasznie daleko od siebie mieszkamy (umknęło mi chyba skąd jesteś-ja z okolic B-B).

leć rano na betę bo tak jak dziewczyny mówią-dopóki nie ma @-jest nadzieja;))

Mnie tez forum duzo dalo.wyluzowalam.widze ze nie tylko ja mam takie problemy i histeryczne zachowania po zobaczeniu I krechy sa normalne.maz tez zobaczyl ze wiele kobiet czuje to co ja i bardziej mnie rozumie.to ze moge wygadac sie odciazylo troche meza i jestem doskonale rozumiana bo coz faceci to tylko faceci i czasem sa malo pojetni i nie musze juz zwierzac sie kolezanka ktore sa w ciazy po 1cyklu staran i mowia ze niby rozumieja ale nie doswiadczyly takiej bezradnosci i czekania i opowiadaja jak to latwo zaciazyc.zarty typu wiesz jedyna metoda jest seks-tak jakbym w kapuscie dziecka szukala:)

Mjaa nie trzymaj nas tak długo w niepewności :-):-)
Neta a może boli nie na @.. :tak:

fajnie by było ale wolę się nie łudzić... dziś ostatni dzień duphastonu, więc w ciągu paru dni powinna się pojawić @... oby nie przyszła :-)

mjaa zrób rano betę, to najbardziej wiarygodne będzie

Ja to chyba jestem uzależniona od forum, kilka razy dziennie zaglądam, rano to prawie pierwsze co to sprawdzam co kto napisał :-D Ale po stracie w listopadzie jeden z wątków pomógł mi stanąć na nogi, nie ma lepszej terapii normalnie :happy2:

waiting4beans
mąż Ci dobrze radził, jak starałam się o pierwszą ciążę, też po boboseksach trzymałam nogi na ścianie :tak::-)

reklama
Ja też zaglądam do Was parę razy na dzień choć mało piszę ale za to dużo czytam i wyczekuje wieści :-) fakt to uzależnia. Rano kawa-forum, popołudniu robienie obiadu-forum no i na dobranoc tak samo:-p. Ja nadal faszeruję się furaginem ale już tylko do niedzieli potem przechodzę na ProUro zapobiegawczo no i od poniedziałku jazdaaa:-p Wczoraj był przedwstęp co prawda no ale to jeszcze bezpłodne (9dc) to się nie liczy a do poniedziałku postnie bo się na cytologię zapisałam ( w końcu bo 26stuknie w kwietniu a jeszcze nie byłam-wstyd).Tyle u mnie ide buraki gotować na surówkę ;)

mjaa trzymamy kciuki!
Neta również trzymamy!

Do góry