reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
mjaa tak jak dziewczynki radzą leć na bete i będziesz spokojniejsza i wtedy będziesz wiedzieć czy takim testom ufać czy nie, główka do góry, do póki nie ma @ to jest szansa wiec razem z dziewczynkami trzymamy&&&&&&&&&&&&&&&&&&

waiting złote rady męża:-D:-D:-D dobrze gada:-)
koriander za Ciebie tez trzymamy kciuki i za miłe staranka no i przede wszystkim żeby były owocne;-)

U mnie z choróbskiem nieco lepiej, zbiłam temp. z 38,9 na niższą 37 bo już myślałam ze zejdę z tego świata...kiepsko było ze mną...:-(eM leciał w nocy do apteki bo nie wyrabiałam
U mnie tez skończyła się @ jak myślicie zacząć robić testy owulacyjne, czy na razie odpuścić, macie jakieś zdanie na ten temat?

mjaa tak jak dziewczynki radzą leć na bete i będziesz spokojniejsza i wtedy będziesz wiedzieć czy takim testom ufać czy nie, główka do góry, do póki nie ma @ to jest szansa wiec razem z dziewczynkami trzymamy&&&&&&&&&&&&&&&&&&

waiting złote rady męża:-D:-D:-D dobrze gada:-)
koriander za Ciebie tez trzymamy kciuki i za miłe staranka no i przede wszystkim żeby były owocne;-)

U mnie z choróbskiem nieco lepiej, zbiłam temp. z 38,9 na niższą 37 bo już myślałam ze zejdę z tego świata...kiepsko było ze mną...:-(eM leciał w nocy do apteki bo nie wyrabiałam
U mnie tez skończyła się @ jak myślicie zacząć robić testy owulacyjne, czy na razie odpuścić, macie jakieś zdanie na ten temat?

choroba może trochę przesunąć owulację, ale jeśli masz testy i chcesz być 100% pewna możesz zacząć w każdej chwili. ja zaczynam od jutra, to będzie 8dc. :-)

Dziękuję Wam dziewczyny! :) Może Was to rozbawi, ale odkąd sobie tu z Wami piszę to jestem szczęśliwsza :) Nawet Mój zauważył :) Mało kontaktu miałam z ludźmi i potem byłam taka smutna.. Najchętniej to bym z Wami wszystkimi się umówiła na kawę, szkoda, że tak daleko wszystkie mieszkamy od siebie :)

Pojadę zaraz chyba do lekarza, bo mojemu się udało urwać wcześniej i też ma coś do załatwienia w Katowicach. U nich można zrobić betę (tak mi się zdaje), więc zapytam. Bo znów nie wiadomo, czy w razie czego mogę brać te wszystkie tabletki.. Powiem Wam szczerze, że nie wyobrażam sobie starać się parę lat.. Chyba równoległe chodziłabym do psychiatry i ginekologa.
Już się nie mogę doczekać, kiedy każda wrzuci tu zdjęcie swojego testu z dwoma II :)

Szyszunia dobrze, że już lepiej u Ciebie. Ja też niedawno byłam chora (jakieś 3tyg temu) i wyleczyłam się samą witaminą C ;P Z wiadomego powodu nie brałam nic innego. Myślałam tak samo jak Ty, że zejdę na drugi świat. Dostałam nawet antybiotyk, ale go nie wzięłam i jak się okazało - słusznie. Udało się choróbsko pokonać :) A testy owu można robić, dlaczego nie :) Trzeba się wspomagać czym się da!:)

Dziękuję Wam dziewczyny! :) Może Was to rozbawi, ale odkąd sobie tu z Wami piszę to jestem szczęśliwsza :) Nawet Mój zauważył :) Mało kontaktu miałam z ludźmi i potem byłam taka smutna.. Najchętniej to bym z Wami wszystkimi się umówiła na kawę, szkoda, że tak daleko wszystkie mieszkamy od siebie :)
)

mjaa powiem ci że wiem dokładnie jak się czujesz, jak zaszłam w pierwszą ciążę to to forum na prawdę wiele mi dało, zwłaszcza że za granicą lekarze inaczej podchodzą do ciąży.. a teraz super sobie razem ponarzekać, poopisywać wygibasy do góry nogami :-p i razem przeżywać testowania i oczekiwania. :-)

mjaa z tego co widzę nie tak strasznie daleko od siebie mieszkamy (umknęło mi chyba skąd jesteś-ja z okolic B-B).

leć rano na betę bo tak jak dziewczyny mówią-dopóki nie ma @-jest nadzieja;))

Mnie tez forum duzo dalo.wyluzowalam.widze ze nie tylko ja mam takie problemy i histeryczne zachowania po zobaczeniu I krechy sa normalne.maz tez zobaczyl ze wiele kobiet czuje to co ja i bardziej mnie rozumie.to ze moge wygadac sie odciazylo troche meza i jestem doskonale rozumiana bo coz faceci to tylko faceci i czasem sa malo pojetni i nie musze juz zwierzac sie kolezanka ktore sa w ciazy po 1cyklu staran i mowia ze niby rozumieja ale nie doswiadczyly takiej bezradnosci i czekania i opowiadaja jak to latwo zaciazyc.zarty typu wiesz jedyna metoda jest seks-tak jakbym w kapuscie dziecka szukala:)

Mjaa nie trzymaj nas tak długo w niepewności :-):-)
Neta a może boli nie na @.. :tak:

fajnie by było ale wolę się nie łudzić... dziś ostatni dzień duphastonu, więc w ciągu paru dni powinna się pojawić @... oby nie przyszła :-)

mjaa zrób rano betę, to najbardziej wiarygodne będzie

Ja to chyba jestem uzależniona od forum, kilka razy dziennie zaglądam, rano to prawie pierwsze co to sprawdzam co kto napisał :-D Ale po stracie w listopadzie jeden z wątków pomógł mi stanąć na nogi, nie ma lepszej terapii normalnie :happy2:

waiting4beans
mąż Ci dobrze radził, jak starałam się o pierwszą ciążę, też po boboseksach trzymałam nogi na ścianie :tak::-)

reklama
Ja też zaglądam do Was parę razy na dzień choć mało piszę ale za to dużo czytam i wyczekuje wieści :-) fakt to uzależnia. Rano kawa-forum, popołudniu robienie obiadu-forum no i na dobranoc tak samo:-p. Ja nadal faszeruję się furaginem ale już tylko do niedzieli potem przechodzę na ProUro zapobiegawczo no i od poniedziałku jazdaaa:-p Wczoraj był przedwstęp co prawda no ale to jeszcze bezpłodne (9dc) to się nie liczy a do poniedziałku postnie bo się na cytologię zapisałam ( w końcu bo 26stuknie w kwietniu a jeszcze nie byłam-wstyd).Tyle u mnie ide buraki gotować na surówkę ;)

mjaa trzymamy kciuki!
Neta również trzymamy!

Do góry