Neta81
Fanka BB :)
Witam, też mam dobry nastrój bo słoneczko świeci a synuniu u babci więc się wyspała. Dziś mam 20 dc, wczoraj też podziałaliśmy, co prawda już raczej po owulacji było ale co tam - dla pewności
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam rowniez :-)
Mam dzis wolne wiec nastroj wspanialy Temperatura zmierzona - Castagnus spozyty - czas isc na sanki :-)
Co robicie dzis na obiad ? poszukuje inspiracji
Dobry
U mnie nastrój piąteczkowy ;-)
A piąteczek przed weekendem ze staraniami to już w ogóle nabiera dodatkowych kolorów. Owulacje powinnam mieć w niedzielę lub poniedziałek :-)
Mjaa życzę żeby @ nie przyszła, za to były II !
Witam, też mam dobry nastrój bo słoneczko świeci a synuniu u babci więc się wyspała. Dziś mam 20 dc, wczoraj też podziałaliśmy, co prawda już raczej po owulacji było ale co tam - dla pewności
mjaa żadnych sprzeciwów, wręcz mąż był inicjatorem a czy Ty masz jutro test robić czy mi się coś pomieszało?
Aha, pomysłów na obiad brak na razie, zobaczymy co w lodówce i zamrażarce i pomyślę
Ja z racji chwilowej pracy na półtora etatu jestem ostatnio fanem szybkich obiadów. Szybko i całkiem smacznie robi się na przykład polędwiczki wieprzowe, smażysz po 3 minuty z każdej strony, kładziesz na to listek szpinaku, później plasterek camemberta, już tego nie przewracasz tylko zakrywasz patelnie i jak się serek roztopi to gotowe. Do tego najprościej podać ziemniaczki. Można też robić wariacje na temat: zamiast szpinaku brokuły w małych różyczkach, zamiast camemberta lazur, albo zalać wszystko śmietaną (nie jogurtem! zrobiłam ten błąd w poniedziałek i się mi warzyło!) i mamy sosik. A! I zamiast polędwiczek można dać filet z kurczaka, tylko ja osobiście używam tylko filetów z udek, bo pierś jest dla mnie za sucha. A smażę bez tłuszczu, mięsko wydziela z siebie wystarczające ilości, poza tym mój chłop ma wysoki cholesterol, więc ograniczam tłuszcz jak się da.
A w temacie testowanka to jeśli nie dostanę @ to zatestuje pewnie koło 10-11.02 termin doprecyzuje po owulacji ;-)