reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
szyszunia tyle badan na poczatek chyba wystarczy :tak: A hormony bedziesz robila z obciazeniem\ w konretnym dniu cyklu czy ta po prostu>??

anamef moze jednak @ nie przyjdzie?? :happy:

beans ja tez mam caly arsenal.. z mezem sie smiejemy ze gorzej to juz tylko po siedemdziesiatce bedzie :-)
Neta nie wiedzalam o tym wiesolku...myslalam ze dziewczyny biora go glownie na lepszy sluz plodny :sorry:

kasieczek a na czym stymulacja bedzie polegala? CLO?

kupilam ten Castagnus wzielam czekam na cud :-D

hormonów jednak nie gdyż dziewczyny a innego tematu mi tam podsunęły myśl ze to trzeba w odpowiednich dniach cyklu... także bez tego...
Bardzo Wam dziękuje ja napisanie co na początek.

20 dzień cyklu:) ja jestem ze śląska :)dzis byłam strasznie słaba...blada jak ściana... dalej mam upławy i to duże w porównaniu do poprzedniego miesiaca;p i mój stwierdził że mam ciasna;p

Mój za to ciągle mi mówił 'Oooooo okres się zbliżaaaa.. Majka jest złaaa' i nabijał się ze mnie od samego rana:) Ale mam nadzieję, że to nie okres!:) A też byłam dzisiaj masakrycznie zmęczona, słaba.. normalnie po południu się popłakałam, bo już nie umiałam wytrzymać. Ehh chciałabym już wiedzieć, czy się udało czy nic z tego:) Niestety muszę cierpliwie poczekać te pare dni.

Ja też mam nadzieje że okaże się tabletkowym cudem :):)
zobaczymy czy potwierdzimy statystyki :rofl2:

Mój za to ciągle mi mówił 'Oooooo okres się zbliżaaaa.. Majka jest złaaa' i nabijał się ze mnie od samego rana:) Ale mam nadzieję, że to nie okres!:) A też byłam dzisiaj masakrycznie zmęczona, słaba.. normalnie po południu się popłakałam, bo już nie umiałam wytrzymać. Ehh chciałabym już wiedzieć, czy się udało czy nic z tego:) Niestety muszę cierpliwie poczekać te pare dni.

ja dokladnie tak samo sie wczoraj czulam i maz rzucal podobnymi zartami :-) (a ze jestesmy jak widze imienniczkami to brzmialo to niemal tak samo:-p:-p:-p> Trzymam &&& aby jednak @ nie przyszla!

Dobry :)
U mnie nastrój piąteczkowy ;-)
A piąteczek przed weekendem ze staraniami to już w ogóle nabiera dodatkowych kolorów. Owulacje powinnam mieć w niedzielę lub poniedziałek :-)
Mjaa życzę żeby @ nie przyszła, za to były II !

reklama
Do góry