-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
waiting4beans - przepraszam nei zauwazyłam, tzn nie przeczytalam dzis wszytskich postów bo głowa nawala i tylko zerknęłam! juz wszystko wiem niech działa i daje fasolinki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szyszunia tyle badan na poczatek chyba wystarczy A hormony bedziesz robila z obciazeniem\ w konretnym dniu cyklu czy ta po prostu>??
anamef moze jednak @ nie przyjdzie??
beans ja tez mam caly arsenal.. z mezem sie smiejemy ze gorzej to juz tylko po siedemdziesiatce bedzie :-)
Neta nie wiedzalam o tym wiesolku...myslalam ze dziewczyny biora go glownie na lepszy sluz plodny
kasieczek a na czym stymulacja bedzie polegala? CLO?
kupilam ten Castagnus wzielam czekam na cud
zobaczymy czy potwierdzimy statystykiJa też mam nadzieje że okaże się tabletkowym cudem
Mój za to ciągle mi mówił 'Oooooo okres się zbliżaaaa.. Majka jest złaaa' i nabijał się ze mnie od samego rana Ale mam nadzieję, że to nie okres! A też byłam dzisiaj masakrycznie zmęczona, słaba.. normalnie po południu się popłakałam, bo już nie umiałam wytrzymać. Ehh chciałabym już wiedzieć, czy się udało czy nic z tego Niestety muszę cierpliwie poczekać te pare dni.