mitaka
Fanka BB :)
Współczuję Ci -Kasieczek-, ale to wszystko ma swój CEL (bezcenny) i na pewno go osiągniecie . A ilu dniowe masz cykle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie Nie mówcie mi, że sprzątanie Was tak pochłonęło i dlatego się nie odzywacie!
Ja wczoraj wieczorem i dzisiaj rano czułam się tragicznie.. Teraz już na szczęście trochę lepiej. A jak Wasze samopoczucie? Jakie plany na wieczór? Siedzicie w domku, czy gdzieś się wybieracie?
Witajcie Nie mówcie mi, że sprzątanie Was tak pochłonęło i dlatego się nie odzywacie!
Ja wczoraj wieczorem i dzisiaj rano czułam się tragicznie.. Teraz już na szczęście trochę lepiej. A jak Wasze samopoczucie? Jakie plany na wieczór? Siedzicie w domku, czy gdzieś się wybieracie?
Hej dziewczyny my nie możemy się doczekać 6.02 no i oczywiście 8 a jak wam mija sobota?