reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Witajcie :) Nie mówcie mi, że sprzątanie Was tak pochłonęło i dlatego się nie odzywacie!:p
Ja wczoraj wieczorem i dzisiaj rano czułam się tragicznie.. Teraz już na szczęście trochę lepiej. A jak Wasze samopoczucie?:) Jakie plany na wieczór? Siedzicie w domku, czy gdzieś się wybieracie?

Cześć. Ja od rana na nartach. Teraz szybka przerwa na obiad i dalej na stok. Trzeba wykorzystać weekend bo mam nadzieje że potem już nie będę mogła jeździć z wiadomego powodu. Wieczorek chyba będzie z mężem pod kocykiem przy dobrym filmie i z kubkiem gorącego kakao :)

Witajcie :) Nie mówcie mi, że sprzątanie Was tak pochłonęło i dlatego się nie odzywacie!:p
Ja wczoraj wieczorem i dzisiaj rano czułam się tragicznie.. Teraz już na szczęście trochę lepiej. A jak Wasze samopoczucie?:) Jakie plany na wieczór? Siedzicie w domku, czy gdzieś się wybieracie?

hehe, każdy się relaksuje.. ja od 5:55 wake up z pieskiem na spacer, później dalej spanko i tak do 10:30, szybkie zakupy, śniadanko i opieka nad eM, bo choróbsko dalej trzyma, ale jest mała poprawa juz nie kicha i nie kaszle tak bardzo krwia, tylko czasami..., obiadek dwudaniowy ugotowany,teraz szukam inspiracji na szybkie i smaczne ciacho, ktos ma jakis pomysł i przepis??:-)

Hej leniuszki :-):-)
U nas bardzo fajny dzien. W piekarniku siedza udka miodowe; do tego mizeria z ziemniaczkami :tak:
Strasznie mnie dzis boli glowa i mam mdlosci; myslicie ze to moze byc reakcja na Castagnusa>:confused:
Szyszuniu a ciasto z owocami :confused: Ja ci moge podsunac przepis z mojej ulubionej i sprawdzonej strony na szybkie przepyszne ciasto z sezonowymi owocami Teraz robie je z jablkami krojonymi w czastki a latem z wisnami lub truskawami -REWELACYJA:tak::-D
Moje Wypieki | Proste i szybkie ciasto z owocami

Kasieczek skup sie na celu; nie martw na zapas wynikami! bedzie dobrze :tak:
mjaa a co sie dzieje dlaczego sie zle czujesz:confused::confused:
My dzis wieczorem wybywamy na grzane wino; moze jakis film; babcia se zdeklarowala do opieki :-D jupi

Ja odpoczywam po wczorajszym imprezowaniu, Mati u babci był więc zaprosiliśmy znajomych :-)

reklama
Do góry