reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Babeczki, wróciłam po badaniach, wyniki w poniedziałek 28/01, i na dodatek dostałam @ (ciesze się bo będą nowe staranka i szkoda bo nie będzie dzidzi), wiec nie wiem czy wyniki nie będą zaburzone...
Na skierowanie robiłam tylko krew, mocz i cukier.
Prywatnie robiłam tsh, ft3, ft4, przeciwciała przed i po, toksomoplazma, cytomegalia -koszt 203zł :wściekła/y:

no poszalałaś :) ale czego się nie robi dla dzidziusia :) będziesz miała wyniki to będziesz spokojniejsza, a gdyby coś wyszło to będziesz wiedzieć co leczyć. Czyli masz 1dc, to za jakieś 10 dni staranka będą:tak:

reklama
Babeczki, wróciłam po badaniach, wyniki w poniedziałek 28/01, i na dodatek dostałam @ (ciesze się bo będą nowe staranka i szkoda bo nie będzie dzidzi), wiec nie wiem czy wyniki nie będą zaburzone...
Na skierowanie robiłam tylko krew, mocz i cukier.
Prywatnie robiłam tsh, ft3, ft4, przeciwciała przed i po, toksomoplazma, cytomegalia -koszt 203zł :wściekła/y:

to idzemy leb w leb:tak: ja mam 2dc :-) za 7 dni zaczynam testy owu zeby nie przegapic :tak: Ale drogie te badania..szok :szok: niech teraz wyjda same super wyniki :-)

Cześć. Rozmawiałyście o obiedzie i zrobiłam się strasznie głodna !! Ja wczoraj zaczęłam testy ow. J Jestem w 8dc jeśli cykl mi się nie popieprzy w tym miesiącu to owulacje powinnam mieć w środę, ale zobaczymy. Tak czy siak zaczynamy staranka od poniedziałku :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewuszki,

ja dzis miałam wizyte u gin! dzis 4dc, drugi dzien stymulacji femarą, po której źle się czuje, nudności czasami , głowa boli.. robił mi dzis usg i mam pecherzyk na 25 mm z poprzedniego cyklu, ciekawe czy teraz jakis się skusi i urośnie,
DOdatkowo przyszły wyniki mojego, i nie sa dobre :( dostał tabletki na poprawe (240 zł!! ;/ ) po 3 miechach powtórka badań! na wyniki mogla wpłynąć dzień przed siedzenie w spa na róznych saunach ok 3h! no ale.. czy aż tak mogła wpłynąć ze wyniki sa aż tak złe? malo prawidłowych żołnierzyków, ruchliwość nie ta i dodatkowo wadliwe główki!
Normalnie załamałam sie!

Matko Bosko jak tak czytam ile te badania te tabletki to wszystko kosztuje to masakra jakaś :-(

Koriander i Pieknaszyszunia ja mam 5 dc to w sumie prawie jak Wy;-) tylko nie wiem czy sobie w tym miesiącu nie odpuścić ze względu na to wstrętne zapalenie pęcherza :/ biorę teraz furagin i jest ok ale jak wiadomo aktywność seksualna nie jest wskazana bo podrażnia. A jak mam powiedzmy 32 dniowe cykle to kiedy najlepiej się starać?;-) - pytanie do bardziej zorientowanych

reklama
Mitaka - powiem Ci że u mnie w tym miechu poszło juz 270 - na wizyty, 50 badania, 100 leki, i jeszcze dla mojego leki ok,240! wiec masakra! a za tydzien monitoring i kolejne 80 pln! ehh

u mnie 4dc - no to ciekawie ciekawie! bedzie szał ciał, a potem szał testowanek!

Do góry