reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Cześć dziewczynki!
Mam już w końcu internet :-)
Mitaka może tempa nic nie znaczy i @ nie przyjdzie!!! Nie znam się na tym bo nigdy temperaturki nie mierzyłam ale mocno trzymam kciuki za Ciebie i pozostałe starające!!!!

Ja czuję się okropnie!!! Ciągle mi nie dobrze, na widok jedzenia aż mam dreszcze - jem tylko pomidory z mozarellą, ewentualnie coś bardzo lekkiego warzywnego. Rano miałam w lodówce jeszcze sporo ciasta i jedzonka weselnego ale wyrzuciłam wszystko. A taki byłam ciasteczkowy potwór :szok:
Kurcze nie mogę się dodzwonić do gina bo pasowałoby się już na wizytę umówić, we wtorek robiłam betę hcg i wyszło mi 19740,7 a w czwartek (wczoraj) było 30318,0 czyli chyba 5tydzień??

reklama
Mitaka , Netka trzeba odpuścić, pierwszy miesiąc u siebie, byłam ciągle zajęta mieszkaniem i w ogóle nie myślałam o dzidziusiu, a seksik był pełny spontan! i bach jest fasolka:tak:

Chyba tak... trzeba odpuścić skoro jakieś tam plemniory są, jakaś tam owulacja jest. Zapomnieć o temacie i się nie zabezpieczać i czekać na wpadkę ;) kUUUrka teraz to jest dopiero seks a nie kończe i ziuuu na brzuch i weź się wycieraj blee :p

Cześć. Skrobie póki się burza nie rozpęta na dobro bo za oknem zrobiło się złowrogo. sino buro duszno wietrznie i grzmi więc zaraz coś się może rozpętać. Byle nie bardzo bo mi w ogródku mieczyki zaczynają kwitną jak burza je połamię to się zapłacze chyba !!

Mitaka no szkoda kuźwa :crazy: . Ale dziewczyny rzeczywiście mają rację bo skoro Ty wyniki masz w normie i Twój też to może po prostu nie ma się co martwić bo brakuje wam tylko fartu i spontanu. Ale sądzę że teraz jak macie związek na odległość to jak się dorwiecie do siebie bez opamietania w niedziele to ojojoj co to będzie za udany strzał w fasolkę :tak::tak: statystyczna para stara się około roku czasu więc może 7 cykl będzie ten trafiony wyluzowany bo badania porobione więc nie musisz się stresować że któreś z Was nie może mieć dzieci :)
Ja się strasznie boję właśnie tego że wyniki mojego się nie poprawią a jak mnie jeszcze coś zaczęło szwankować to już w ogóle klops:sad:

Waiting jeżeli chodzi o naszych chłopakoof to mamy podobną sytuację nawet w tym samym wieku są tylko ja jestem starsza od Ciebie więc tu się nie zgraliśmy ;) Liczę, ze u Ciebie jest ok. Tylko wiatr nam w oczy wieje wrrrrrr

Oj szkoda by było tych mieczyków... mi też się marzy już własny ogród, niech ten dom się szybciej buduje wrrr
Mega PMS dzisiaj, niech teściowa nawet nie przychodzi... bo się boję, że nie wytrzymie samej obecności :p
Pod koniec sierpnia, początek września mam dostać info w spr pracy, matkoo chociaż żeby tu pod góre nie było bo w wariatkowie wyląduje :p

Cześć dziewczynki!!!

Jeszcze nie mogę się dobudzić, ale musiałam wstać żeby synusiowi śniadanko zrobić. Coś mnie brzuszek z rana bolał i oczywiście te okropne nudności!!! Blee , tylko cola na śniadanie i mięta :-)
Sprawiłam sobie suwaczek, jeszcze u gina nie byłam ale mam nadzieję że tym razem wszystko będzie oki..

Przyszła @ i to by był ostatni cykl starań, idę do pracy i porzucam myśl o dziecku na najbliższe pół roku, fajnie odpocznę sobie :)

A za Was oczywiście trzymam bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!

mitaka ja tu wyczuwam weekendowe zapomnienie i bach fasolla :-D.
Ja nie mogę doczekać się poniedziałku i wyników badan

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Neta81 - 30 sierpień/ 8 cykl starań
Demsik -30 sierpień / 7 cykl starań

Waiting4beans - 1 wrzesień / 14 cykl starań
Dziewczynka86 - 7 sierpień / 8 cykl starań ??????

Mitaka idzie na całość :):)
m-s nie daje znaku ??

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

Lady87- 8 lipiec test pozytywny
Ancona -22 lipiec test pozytywny