reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Waiting co robiłas jak Twojego nie było bo nie mam pomysłu na siebie już. Obejrzałam wczoraj uniwersytet potworny na poprawę humoru- podziałał polecam :)

reklama
a wy myślicie,że same zostaniecie:angry:a ja się także nigdzie nie wybieram:-)
mitaka- w dalszym ciągu wszystkie trzymamy wieeeeeeeeeeelkie kciuki za ciebie:tak::tak:z desperacji to go wezmę na podwórku pod gruszą:tak:a niech teściowa patrzy:-D:-D:-D
neta- tobie to dobrze;-)my gdybysmy nie mieli weselicha w przyszłym roku to byśmy przedłużyli wyjazd ale nie żaluję...wracaj ostrożnie bo wariatów na drodze4 nie brakuje:szok:

Mitaka na początku tygodnia jak wracałam z pracy czyli około 16 to kładłam się do łóżka oglądałam tv i szybko chciałam iść spać, około środy robiło mi się lepiej i robiłam to czego przy mężu nie zawsze mogę czyli oglądanie romansideł, malowanie paznokci w łóżku, czytanie książek ( przy moim to się nie da bo zawsze dupe zawraca jak zaczynam czytać ) a pod koniec tygodnia juz szykowałam menu na romantyczną sobotnią kolację, sprzatałam rzeby było ładnie itp
Oglądałam grę o tron ?? Polecam a jak nie to obejrzyj wszystkie sezony jakiegos innego serialu to świetny zabijacz czasu :)

Wam wszystkim polecam film niezwykłe życie timothy greena. jest super. O małżeństwie które nie może mieć dzieci i postanawiają zakopać w ogródku skrzynkę do której wsadzili karteczki z cechami swojego wymarzonego dziecka. reszty nie zdradzę :)
Jak nie masz pomysłu gdzie oglądać albo jak ściągać to polecam www.zakukaj.tv.pl

Demsik moj tata kieruje i jest dobrym kierowca ( bo ja to niekoniecznie ;) ) ale masz racje, ze zgroza jak niektorzy jezdza. no ja mam nadzieje, ze jako siostry blizniaczki cyklowow-objawowe zajdziemy razem ;)
Mitaka jako zalozycielka watku daj jutro dobry przyklad i zamelduj dwie kreseczki :) moze byc bladzioch ;p

Właśnie czekam na nowy sezon gry ale to pewnie na jesieni nie? :) zapiszę sobie te tytuły i będę oglądać. Dzisiaj odpaliłam Trzy metry nad niebem bo jakoś wysoko w rankingach była-narazie romansidło dla nastolatek ale zobaczymy, niezłe ciacho z głownego bohatera to dooglądam :-p

Neta chciałabym zameldować...[aktualizuję] ale nie zamelduje bo tempa w dól więc dzisiaj @ nie z rana tylko pewnie w południe albo na wieczór, a ten biały śluz to pewnie przez ten progesteron wysoki choć przyznaje, ze nigdy takiego nie miałam, a może ja nie mam owulacji tylko teraz się trafiła?? ehh nie wiem co teraz robić, czy brnąć dalej w przyczyny niepowodzeń, tylko już nie bardzo wiem jak szukac.... moze ten androstendion wyzszy?

Waiting no posprzątać by się przydało, poodkurzać w sensie bo jakoś zadziwiająco nakruszyłam :p a czy coś ugotować, kupiłam piersi z kuraka w biedrze % jest to coś wymyślę

Demsik opaliłaś się na czekoladkę? :)

Ostatnia edycja:
Nie testowałam zeedytowałam poprzedni post że temperatura dzisiaj 36, 40 więc nie ma sensu dzisiaj koleżanka przyjdzie tylko nie z rana a pewnie później.
Muszę się chyba udać do jakiegoś lekarza w temacie żeby mnie poprowadził bo ja nie mam pomysłu, może to jest wina tego adnrostendionu też? Tylko te wizyty drogie...no ale zrobie wszystko....najwyżej będę jadła teraz chleb ze smalcem i odkładała, odkładała,odkładała

Dzwoniłam do niby dobrej lekarki terminy na wrzesień. Masakra. Chyba sobie odpuszcze to całe zachodzenie w ciążę bo mnie wykańcza psychicznie hy

reklama
Mitaka wrzesien juz za chwile. odpusc mierzenie temp, cieszcie sie w tym cyklu weekendowym sexem, we wrzesniu pojdziesz do lekarki i zobaczysz co i jak. ja tez we wrzesniu pojde jak sie nie uda w tym cyklu.

Do góry