reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

A ja bardzo zdolna jestem - robiłam rano test. I co - nie, nie zobaczyłam jednej kreski, nie zobaczyłam też dwóch - ŻADNEJ NIE BYŁO. To moja wina, bo niechcący zachlapałam pole testowe, jakoś mi z tej pipetki poleciało i tyle z testowania... :szok::-D To się dowiedziałam... No nic zbieram się do pracy.

reklama
A ja bardzo zdolna jestem - robiłam rano test. I co - nie, nie zobaczyłam jednej kreski, nie zobaczyłam też dwóch - ŻADNEJ NIE BYŁO. To moja wina, bo niechcący zachlapałam pole testowe, jakoś mi z tej pipetki poleciało i tyle z testowania... :szok::-D To się dowiedziałam... No nic zbieram się do pracy.

zdolna bestia, może warto poczekać do końca dnia :tak:
Trzymam kciuki!!!

Neta Ty gapo ;-) to może znak żeby jeszcze nie testować

Waiting na pocieszenie dla nas dzisiaj znajoma z ovufriend ujrzała bledziocha przy parametrach 8,8mln/ml, w calosci 17mln, przy ruchu postępowym 11% i z morfologią 1% i przy podwyższonej, leczonej tarczycy. Tylko z tego co patrze na jej wykres to wcelowali sie w owulacje z porannym lovvv (ale kto wie, wykresy czesto prawdy nie mowia). Jakaś iskierka nadziei.

Na ten cykl nawet nie licze bo ostatni bzyk przed kłopotami z pęcherzem był 2 dni albo jeszcze wcześniej przed owu (pewnie wczesniej), ale czekam na @ żeby iść sobie na hormony (100%postanowione) i na monitoring iiiiii będę wszystko wiedzieeć :) bo może to moja wina:shocked2:, że nic się nie dzieje

Neta mam pytanie.... czy Ty w swoim domku masz ogrzewanie gazowe? Jak tak to ile wam idzie na rok kasy? Bo zastanawiamy się czy gaz czy może tradycyjnie w węgiel inwestować. Dziewczyny też jak macie gazowe albo się orientujecie to wypowiedzcie się byłabym wdzięczna

Neta Ty gapo ;-) to może znak żeby jeszcze nie testować

Waiting na pocieszenie dla nas dzisiaj znajoma z ovufriend ujrzała bledziocha przy parametrach 8,8mln/ml, w calosci 17mln, przy ruchu postępowym 11% i z morfologią 1% i przy podwyższonej, leczonej tarczycy. Tylko z tego co patrze na jej wykres to wcelowali sie w owulacje z porannym lovvv (ale kto wie, wykresy czesto prawdy nie mowia). Jakaś iskierka nadziei.

Na ten cykl nawet nie licze bo ostatni bzyk przed kłopotami z pęcherzem był 2 dni albo jeszcze wcześniej przed owu (pewnie wczesniej), ale czekam na @ żeby iść sobie na hormony (100%postanowione) i na monitoring iiiiii będę wszystko wiedzieeć :) bo może to moja wina:shocked2:, że nic się nie dzieje

No dawno nie słyszałam tak pocieszającej informacji !!!! Może w takim razie i nam się bez zbędnych stresów leczenia i lekarzy uda ?? Przy tych 1% to nasze 4% to jest suuuuuper...

Jeśli chodzi o ogrzewanie - my mamy gazowe + rozprowadzenie z kominka. Z tego kominka dużo grzejemy a i tak za gazowe to 6000 - 7000 tys / rok, dokładnie nie wiem. Samo gazowe to pewnie z 10 000 rocznie. Tanio nie jest :no::szok::eek:

Jak wróciłam to wygrzebałam test z kosza (hehe wiem, wiem, że nie robi się tak :-p:sorry::rofl2:) i pojawiła się tylko kreska kontrolna. To 11 dpo, zatem już by coś było raczej. Pozostaje czekać na @, która pewnie jutro zawita:baffled:

Neta mam pytanie.... czy Ty w swoim domku masz ogrzewanie gazowe? Jak tak to ile wam idzie na rok kasy? Bo zastanawiamy się czy gaz czy może tradycyjnie w węgiel inwestować. Dziewczyny też jak macie gazowe albo się orientujecie to wypowiedzcie się byłabym wdzięczna

węgiel my mamy także - szwagierka ma gazowe i jak palili często w zimie to rachunki mieli bardzo wysokie i szybko wylaczali i palili w piecu tradycyjnie bo taniej

reklama
mitaka u Ciebie staranka dwa dni przed owu, a u mnie 3 dni przed, więc raczej nie mam szans. Dwa dni przed to całkiem niezłe szanse są, kciuki trzymam, może się przydadzą :tak:

demsik pierwszy raz mi się tak zdarzyło z testem :szok::-D Żałuję, że nie mam 10 miu tylko 25 miu.

Która następna do testowania?

Do góry