reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

cześć dziewczyny. Ja tez wczoraj miałam imprezkę. Poszłam spać chyba o 3 w nocy więc dziś odsypiałam. Bardzo fajnie było. Pobawilismy się potańczyliśmy.... jutro pochwale się i wrzucę zdjęcie tortu który piekłam, wyszedł pyszny. Nadzienie miał o smaku bitej śmietany z owocami : maliny, borówki i truskawki. Mmmmmmm :) pychotka

Mitaka oj lubię kucharzyc i piec odpręża mnie to :):). Ty już nie grzeb i nie doszukuj się niczego bo popadniesz w psychozę :-) nie martw się na zapas, może ingerencja nie będzie potrzebna, a nawet jak będzie to później się bedziesz martwiła. A może sobie źle wymacałaś !!

Neta może jednak nie przyjdzie........

A mnie dziś jajniory bolą wczoraj też bolały więc dziś wieczorem trzeba pobzyczyć się troszeczkę :tak:

reklama
Waiting dawaj zdjecie!:-)
Demsik fajne takie spotkania rodzinne , zwłaszcza jak się długo nie widziało
Neta moja szyjka jest na bum cyk cyk krzywa, kiedys juz zaznaczylam na jakims wykresie z lutego czy z marca ze jakby z lewej czy z prawej nie pamietam, ale byla wyzej, a wczoraj byla nisko i w pierwszej chwili sie przesraszylam ze cos mi sie urwalo bo macnelam w rurke a potem dopiero po prawej stronie wymacalam otworek i zczailam ze to to :p ale jak cytologie mi robila polozna to nic nie mowila, a to byly plodne i wysoko byla nie mogla znalezc, poza tym gin tez nigdy nic nie mowila, moze ona sie krzywi jak sie opuszcza:confused: no nic poslucham się Waiting bo nie chce w kaftanie wylądować :p

mitaka od kaftana z daleka:-Dkrzywa nie krzywa- w ciążę i tak zajdziesz:tak:
a u mnie koleżanka gwiazda przyszła jak w zegarku, więc oficjalnie dziś 1dc, więc 6cykl starań oraz testowanie na 30 lipca...

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:

Neta81 - 3 lipiec / 6 cykl starań
Lady87 10 lipiec / 6 cykl starań
Waiting4beans - 15 lipiec / 12 cykl starań
Ancona -25 lipiec/12 cykl starań
Demsik - 30 lipiec / 6 cykl starań
Dziewczynka86 -........... / 7 cykl starań
Mitaka
..../.... cykl starań
m-s

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

demsik a to franca punktualna !!

a teraz z cyklu przechwalstwa IMG_1929.jpg może i ciut krzywy ale jaki pyszny !!

Załączniki

• IMG_1929.jpg
    IMG_1929.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 19
Waiting świetny tort :tak::-)

Demsik a to cholera wredna przylazła.. ech..:crazy: Ja miałam owulację dwa dni po Tobie, więc pewnie i @ przylezie 2 dni później. Ale myślę, że lada dzień, bo piersi już typowo małpowo bolą.

zjadłoby się zjadło:-)chociaz zaczynam sie zastanawiac nad dieta, bo szwagierka dietetyczka to ciagle dba o siebie cwiczy i wogole, druga szwagierka chodzi do niej na ukladanie diety i tez sie odchudza, a teraz sie wybioera na odsysanie tluszczu nieinwazyjne, a ja co????a ja nic...jem slodycze:-p

Waaaaaiting mniaaaam mniaaaam zjadłoby się!!!! Zapodałabyś jakieś ciekawe przepisy na obiadki np bo mi sie wyczerpuja :p
Oj tam Demsik tyle Twojego, jedzenie to jedno z niewielu przyjemności w życiu więc poco się katować ;-)nie wszyscy muszą być extra wysportowani, nudno by było

Neta a one bolą zawsze tak samo? a na fasoline muszą inaczej?

Mitaka hehe no na fasolinę tak samo bolą :-D:rofl2: W pierwszej ciąży nie pamiętam, bolał mnie tylko brzuch jak na @ i bolał przez miesiąc chyba, ale w drugiej ciąży to cycuchy bolały :tak: Ale tak jak pisałam, w tym cyklu nie bardzo trafiliśmy w owu, spodziewałam się jej w 17 dc tak jak ma Demsik i ja też tak zwykle miałam a tu się opóźniła. Na razie pozostaje czekać albo raczej nie czekać na @ :tak:

reklama
Do góry