waiting4beans
Fanka BB :)
cześć dziewczyny. Ja tez wczoraj miałam imprezkę. Poszłam spać chyba o 3 w nocy więc dziś odsypiałam. Bardzo fajnie było. Pobawilismy się potańczyliśmy.... jutro pochwale się i wrzucę zdjęcie tortu który piekłam, wyszedł pyszny. Nadzienie miał o smaku bitej śmietany z owocami : maliny, borówki i truskawki. Mmmmmmm pychotka
Mitaka oj lubię kucharzyc i piec odpręża mnie to . Ty już nie grzeb i nie doszukuj się niczego bo popadniesz w psychozę :-) nie martw się na zapas, może ingerencja nie będzie potrzebna, a nawet jak będzie to później się bedziesz martwiła. A może sobie źle wymacałaś !!
Neta może jednak nie przyjdzie........
A mnie dziś jajniory bolą wczoraj też bolały więc dziś wieczorem trzeba pobzyczyć się troszeczkę
Mitaka oj lubię kucharzyc i piec odpręża mnie to . Ty już nie grzeb i nie doszukuj się niczego bo popadniesz w psychozę :-) nie martw się na zapas, może ingerencja nie będzie potrzebna, a nawet jak będzie to później się bedziesz martwiła. A może sobie źle wymacałaś !!
Neta może jednak nie przyjdzie........
A mnie dziś jajniory bolą wczoraj też bolały więc dziś wieczorem trzeba pobzyczyć się troszeczkę