reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ja właśnie wróciłam do domu, szkolenie miałam, jutro też cały dzień... Po szkoleniu byłam na zakupach i też miałam wrażenie, że ciężarne osaczają mnie z każdej strony :szok::eek: Rano byłam chwilę u dziadków i co - moja kuzynka była tam ze swoim 7 tygodniowym synkiem... ech jak mi smutno było :no: w dodatku zaczęły mnie dziś boleć piersi, a to 26 dc więc na bank za 2 - 3 dni przylezie @... powinnam się przyzwyczaić, ale jakoś mi ciężko. Po prostu czuję, że czas mnie goni. Mam już 32 lata, więc nie jestem już młodą dwudziestką.
To posmęciłam :-D

Demsik a jak u Ciebie?
Waiting jak weekend?
Szyszunia
ciekaweczy chłopak czy dziewuszka, może następnym razem się ujawni :tak:

Koriander a Ty znasz już płeć? Kogasica a Ty?

reklama
Cześć. Ja dziś miałam urwanie głowy.
Też wszędzie widzę ciężarówki i jest to strasznie męczące i przygnębiające.
Jutro mąż ma imieniny więc piękę mu tort. jak wyjdzie ładnie to wrzuce jutro zdjęcie. No i robie w ramach przekąski na imprezkę pierożki z bryndzą i szpinakiem :-):-) więc dziś goniłam z wielką listą zakupów po sklepie.
Plan na weekend. Zależny od pogody. Jak będzie ładnie to rower albo spacer potem zabawa w kucharkę-piekarkę no i mini imprezką dzień zakończony a niedziela leniuchowanie a Wy ??;-)

Uciekam się kąpać i wskakuje do łóżka. W końcu musi się udać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

P.S. Mitaka - zdecydowanie jedziemy na jednym wózku. mam nadzieję że na końcowej stacji czeka na nas dużo szczęścia i gromada zdrowych plemników !!

Waiting jakbyś mieszkała bliżej to już byś miała gościa na tych pierożkach... mniam :tak:

Aha zapomniałam napisać, że na tym szkoleniu poznałam kobietę, która ma.... 14 dzieci :szok:

W sumie to dziwne nawet jakoś tak się dobrałyśmy tu i większość z nas ma poważne problemy z zaciążeniem. Ale cieszę się,że Was mam.

Netka kochana,w koncu i Ty bedziesz brzuchata :-) I nigdy nie jest za pozno aby miec dzieci,moja znajoma tutaj w UK ma34lata,ma juz dwojke dzieci(jeden 5 lat,drugi 1,5) no i zdecydowali sie na 3.No i pyk jest w ciazy,niestety nie jest dobrze,mocno krwawi,pojechala do szpitala wymusila usg (Anglia) ,a tam co?Blizniaki!!hehe I masakra bedzie bo wiadomo my tutaj sami nie ma babci,ciotki czy dziadka do pomocy..Maz pracuje od rana do wieczora i wez tu ogarnij sama taka czworeczke lol

A ja...Czuje sie ok...fakt faktem wszystko teraz jakbby ciezej,ale...musze :-/
A na usg czekac musimy do 25 lipca(21 tydzien ciazy),wtedy moze poznamy plec ehhh...A ja taka niecierpliwa..

Neta Tobie testy nie wychodzą ja mam znowu jakieś głupie, że non stop wychodzą, a powinno już ich nie być (ale fakt, ze kupilam od kogos innego i maja rozowe paski), ciekawe czyzybym znowu jakis 40dniowy cykl miala jak w lutym....no ale cycki większe...szkoda, ze nie wiem jakie w lutym byly. No nic sie okaze

Waiting Ty to niezla kuchareczka jestes :) chyba to lubisz? ;) mam nadzieję, że nasza sytuacja ulegnie zmianie...pocieszam sie ze cos jest to zawsze moze z interwencja pomoze, bo jak by nie bylo to kaplica.

Ja dziś znów większość dnia na szkoleniu. Podbrzusze zaczęło mnie pobolewać dziś, więc pewnie @ jutro lub pojutrze mnie nawiedzi. Co tam u reszty staraczek?
Demsik
a jak Ty się czujesz? Jakieś objawy zbliżającej się @?

ja dzisiaj wymacalam ze mam krzywa szyjke :/ na lewą strone mi leci. Wygooglowalam na eng stronach (bo u nas jak zwykle nic sie nie mozna dowiedziec), ze w naturalsie nie przeszkadza bo plemniki sobie znajda droge ale w jakies ingerencji to juz gorzej bo nie moga sie dostac tymi swoimi narzedziami. Looooosie. Muszę to skonsultowac z lekarzem bo jak tak dalej pojdzie to bede na cud czekac bo lekarze nie beda w stanie mi pomoc

Mitaka na pewno jest krzywa :confused::eek: kurcze dziwne, ciekawe czy to faktycznie aż takie skrzywienie,które utrudnia ingerencję. A gin nigdy nie mówił nic? Przy cytologii nie powinno być problemu?

Ja się czuję już tak okresowo, że dziś lub jutro spodziewam się @.

Lady co u Ciebie?
Waiting?
Demsik?
Ancona?

reklama
Witajcie kochane, ja wczoraj miałam imprezkę rodzinną- połowa rodziny się zjechała i było wspaniale:-D
neta-u mnie piersi bolące co jakiś czas, podbrzusze wiec i pewnie wredota przylezie ale jakos spokojniejsza jestem niz zawsze. troche odpusciłam:confused:sama nie wiem...ja przed pierwsza ciaza jak strasznie jej pragelam tez wszedzie widzialam brzuszatki- to straszna sprawa, bo dola mozna bylo szybko zlapac, le jak widac, my tu zostajemy na dluzej, wiec kazda z nas dalej bedzie miala wsparcie:tak:spokojnej niedzieli dla wWas kochane;-)

Do góry