reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ja właśnie wróciłam do domu, szkolenie miałam, jutro też cały dzień... Po szkoleniu byłam na zakupach i też miałam wrażenie, że ciężarne osaczają mnie z każdej strony :szok::eek: Rano byłam chwilę u dziadków i co - moja kuzynka była tam ze swoim 7 tygodniowym synkiem... ech jak mi smutno było :no: w dodatku zaczęły mnie dziś boleć piersi, a to 26 dc więc na bank za 2 - 3 dni przylezie @... powinnam się przyzwyczaić, ale jakoś mi ciężko. Po prostu czuję, że czas mnie goni. Mam już 32 lata, więc nie jestem już młodą dwudziestką.
To posmęciłam :-D

Demsik a jak u Ciebie?
Waiting jak weekend?
Szyszunia
ciekaweczy chłopak czy dziewuszka, może następnym razem się ujawni :tak:

Koriander a Ty znasz już płeć? Kogasica a Ty?

reklama
Cześć. Ja dziś miałam urwanie głowy.
Też wszędzie widzę ciężarówki i jest to strasznie męczące i przygnębiające.
Jutro mąż ma imieniny więc piękę mu tort. jak wyjdzie ładnie to wrzuce jutro zdjęcie. No i robie w ramach przekąski na imprezkę pierożki z bryndzą i szpinakiem :-):-) więc dziś goniłam z wielką listą zakupów po sklepie.
Plan na weekend. Zależny od pogody. Jak będzie ładnie to rower albo spacer potem zabawa w kucharkę-piekarkę no i mini imprezką dzień zakończony a niedziela leniuchowanie a Wy ??;-)

Uciekam się kąpać i wskakuje do łóżka. W końcu musi się udać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

P.S. Mitaka - zdecydowanie jedziemy na jednym wózku. mam nadzieję że na końcowej stacji czeka na nas dużo szczęścia i gromada zdrowych plemników !!

Waiting jakbyś mieszkała bliżej to już byś miała gościa na tych pierożkach... mniam :tak:

Aha zapomniałam napisać, że na tym szkoleniu poznałam kobietę, która ma.... 14 dzieci :szok:

W sumie to dziwne nawet jakoś tak się dobrałyśmy tu i większość z nas ma poważne problemy z zaciążeniem. Ale cieszę się,że Was mam.

Netka kochana,w koncu i Ty bedziesz brzuchata :-) I nigdy nie jest za pozno aby miec dzieci,moja znajoma tutaj w UK ma34lata,ma juz dwojke dzieci(jeden 5 lat,drugi 1,5) no i zdecydowali sie na 3.No i pyk jest w ciazy,niestety nie jest dobrze,mocno krwawi,pojechala do szpitala wymusila usg (Anglia) ,a tam co?Blizniaki!!hehe I masakra bedzie bo wiadomo my tutaj sami nie ma babci,ciotki czy dziadka do pomocy..Maz pracuje od rana do wieczora i wez tu ogarnij sama taka czworeczke lol

A ja...Czuje sie ok...fakt faktem wszystko teraz jakbby ciezej,ale...musze :-/
A na usg czekac musimy do 25 lipca(21 tydzien ciazy),wtedy moze poznamy plec ehhh...A ja taka niecierpliwa..

Neta Tobie testy nie wychodzą ja mam znowu jakieś głupie, że non stop wychodzą, a powinno już ich nie być (ale fakt, ze kupilam od kogos innego i maja rozowe paski), ciekawe czyzybym znowu jakis 40dniowy cykl miala jak w lutym....no ale cycki większe...szkoda, ze nie wiem jakie w lutym byly. No nic sie okaze

Waiting Ty to niezla kuchareczka jestes :) chyba to lubisz? ;) mam nadzieję, że nasza sytuacja ulegnie zmianie...pocieszam sie ze cos jest to zawsze moze z interwencja pomoze, bo jak by nie bylo to kaplica.

Ja dziś znów większość dnia na szkoleniu. Podbrzusze zaczęło mnie pobolewać dziś, więc pewnie @ jutro lub pojutrze mnie nawiedzi. Co tam u reszty staraczek?
Demsik
a jak Ty się czujesz? Jakieś objawy zbliżającej się @?

ja dzisiaj wymacalam ze mam krzywa szyjke :/ na lewą strone mi leci. Wygooglowalam na eng stronach (bo u nas jak zwykle nic sie nie mozna dowiedziec), ze w naturalsie nie przeszkadza bo plemniki sobie znajda droge ale w jakies ingerencji to juz gorzej bo nie moga sie dostac tymi swoimi narzedziami. Looooosie. Muszę to skonsultowac z lekarzem bo jak tak dalej pojdzie to bede na cud czekac bo lekarze nie beda w stanie mi pomoc

Mitaka na pewno jest krzywa :confused::eek: kurcze dziwne, ciekawe czy to faktycznie aż takie skrzywienie,które utrudnia ingerencję. A gin nigdy nie mówił nic? Przy cytologii nie powinno być problemu?

Ja się czuję już tak okresowo, że dziś lub jutro spodziewam się @.

Lady co u Ciebie?
Waiting?
Demsik?
Ancona?

reklama
Witajcie kochane, ja wczoraj miałam imprezkę rodzinną- połowa rodziny się zjechała i było wspaniale:-D
neta-u mnie piersi bolące co jakiś czas, podbrzusze wiec i pewnie wredota przylezie ale jakos spokojniejsza jestem niz zawsze. troche odpusciłam:confused:sama nie wiem...ja przed pierwsza ciaza jak strasznie jej pragelam tez wszedzie widzialam brzuszatki- to straszna sprawa, bo dola mozna bylo szybko zlapac, le jak widac, my tu zostajemy na dluzej, wiec kazda z nas dalej bedzie miala wsparcie:tak:spokojnej niedzieli dla wWas kochane;-)

Do góry