reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:

Lady87 10 lipiec / 6 cykl starań
Waiting4beans - 15 lipiec / 12 cykl starań
Dziewczynka86 -........... / 7 cykl starań
Ancona -25 lipiec/12 cykl starań
Demsik - 30 lipiec / 6 cykl starań
Neta81 - 3 sierpień/ 7 cykl starań
Mitaka
..../.... cykl starań
m-s

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

Mitaka weź się kochana wstaw na liście we właściwym miejscu bo się pogubiłam :-D

Się wstawiam ;-)Neta działamy dalej go go go power rangers!!! &&&&&&&

Mitaka - 13 lipiec/ 5 cykl starań
Dziewczynka86 -........... / 7 cykl starań
m-s

Nasze zafasolkowane

Kurde blade już lipiec... i pierwsze testowania na sierpień, ale ten czas śmiga

Neta, uszka do góry, myślę, że wakacyjny klimat pomoże nam wszystkim :-)

Mitaka - 13 lipiec/ 5 cykl starań
Dziewczynka86 -15 lipiec / 9 cykl starań
m-s

Nasze zafasolkowane

Kolejna głupia, głupia ale taka że głupiaaa znajoma w ciąży wrrr nie dość, że jej nie lubie to teraz jeszcze bardziej jej nie lubie :-p
No ale ona wygląda jak wieloryb a ja laska jestem :cool2:
Wredność ze mnie bije wiem, ale nic na to nie poradze, kiedyś może minie :-p
A ciężarne ogólnie już mi przestały przeszkadzać - ten etap mam za sobą, pogodziłam się :happy2:

Ahoj w ten piękny dzień. wróciłam z pracy i nic mi się nie chce. sterta prasowania znów straszy, niezrobiony obiad męczy, latający kurz irytuje. Chęci brak. W dodatku jak juz tak sobie cudownie narzekam to złapałam katar ( chyba wina klimy w samochodzie) i kichaaaam aż nos urywa. Dodatkowo weszła ustawa o segregacji jak za pewnie doskonale wiecie. Wszystko ładnie pięknie, jestem za, lubie segregować, ale organizacja a raczej dezorganizacja urzędów mnie przeraża, nikt nic nie wie nikt nic nie powie, pół dnia próbowałam dowiedzieć się czegokolwiek ale chyba nie tylko ja bo wszystkie linie zajęte. A problem jest tego typu, że już muszę segregować śmieci ale kiedy rozwiązą do tego odpowiednie worki i kontenery to już ina sprawa i ja po prostu nie mam gdzie tych smieci trzymać i segregować, o zgrozo !!!
Mitaka mnie teraz ciężarne nie wkurzaja ale rozczulają i pokazują " ach jakie to moje życie ****owe" :-D
Za to znajome z którymi nie mam bezpośredniego kontaktu a które są w ciąży bardzo mnie w****iają ( zdjęcia i info na Fb i innych portalach społecznościowych) zwłaszcza że są w moim więku lub niewiele starsze/młodsze a już będą rodziły drugie dziecko:angry::angry::angry: gdzie tu sprawiedliwość ja się k***** pytam .wszędzie baby boom !!! w internecie, w telewizji, na ulicy a ja jak zwykle 100 lat za murzynami :angry: też się pocieszam tym że ja to przynajmniej mam figure a te spaśluchy będą miały obwisłe cycki i paskudną dupę z rozstępami.chociaż sama wszystko bym oddała za takie dupsko dla fasolki(kochane ciężaróweczki forumowe bez obrazy to takie pocieszanie się i upust negatywnych emocji )

Mam dziś chyba gorszy dzień.
A najgorsze jest to że ja teraz czuje w 100000000% że się udało_Oczywiście to nie ma nic związanego z objawami. Cos mi mówi w środku żebym się nie martwiła, wyluzowała bo się udało i jakoś emanuje radością w tym względzie ( chociaż przyznam że kilka linijek wyżej na to się nie zanosiło:p ) nawet wczoraj wybrałam mebelki do pokoju dziecka. każdy kawałek mojego ciała krzyczy udało się udało się
jaki będzie happy end ???? ŻADEN bo pewnie się nie uda i ten entuzjazm i optymizm skończy się płaczem na zimnych płytkach łazienki z rozmazanym tuszem do rzęs i smarkiem kapiącym z nosa !!:baffled:
Mój też na hasło że czuje że się udało zaczął się smiać i podsumował " jak co miesiąc"
ale to nie prawda bo teraz mam inne przeczucie ( takie nie wmawiane) a może to dlatego, że kuracja plemniczków trwa całe 4 miesiące i wydaje mi się że teraz musi być OK, a może dlatego że wyluzowaliśmy, albo że się pogodziliśmy z niemocą, albo bo starania były intensywne, a może ja zwariowałam... tych a może jest miliony a prawda jest taka że gdyby babcia miała wąsy byłaby dziadkiem a 15 lipca wszystko się okaże.

Jak zrozumiałyście coś z tego bełkotu gratuluję i się cieszę, jak nie to mam nadzieję, że któraś z was się uśmiechnęła pod nosem, a jak inna pomyślała sobie hmmm " wariatka " to i tak się cieszę :-)

Mitaka 13 lipiec/5 cykl starań
Waiting4beans - 15 lipiec / 12 cykl starań roooooczek !!!
Dziewczynka86 -.15lipiec / 7 cykl starań

m-s

Nasze zafasolkowane

m-s a ciebie gdzie wywiało :) ???

Ostatnia edycja:
Waiting take five Ty wariacie ;-) świrujemy równo :p reszta dziewczyn jakaś bardziej opanowana albo nie okazują emocji.
Życzę Ci żeby Twoja intuicja Cie nie zawiodła.

Ja mam bóle podbrzusza a do małpiszona cały tydzień. Nawet się nie nastawiam na nic tylko modle się żeby to jakieś dziadostwo nie było w sensie infekcja narządów czy jakaś inna cholera. A może poprostu @ pokazuje w tym cyklu swoją kolejną twarz(mordę przebrzydłą).

reklama
ja mam do @ dwa tygodnie a też mnie boli podbrzusze. Sądzę że to w mózgu mi co szwankuje bo jak byłam nad morzem to jakoś dziwnym trafem nic mnie nie bolało ( a wtedy nie myślałam o tym całym szajsie ze staraniami na czele )

Do góry