reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

następna jest lady 10 lipca a otem ja 15 lipca

co do ogrzewania to my wydajemy rocznie 2 tysiące góra 3 jak jest sroga zima a mieszkam na podhalu więc u nas zima trwa od listopada do kwietnia;-)

reklama
Dzięki dziewczyny za informacje. Robię rozeznanie gdzie się da :) Czyli gazówka w hu droga....

Jeszcze ja się wbije z @ na koło 13 jak nic się nie poprzesuwało
Neta 3 dni przed tez przeciez jest szansa niby plemniory 5 dni zyja...tylko gdzie, u kogo się pytam?

mitaka ja sie nie znam, na tych piecach, opałach i tak dalej, bo od małego w bloku, i grzejniki oglądam, a mysleliscie o ekogroszku, czy jakos tak?

sciskam Was mocno!
Netka jak sie czujesz?

Szyszunia dzieki, ze pytasz :)
Rano test robilam, 12dpo, czulosc 25, jedna krecha oczywiscie. Zaluje, ze to nie 10 miu czulosc, bo tak to jeszcze jakies zludzenia mam, choc wiem ze to bez sensu. No nic, czekam na @. pewnie z uwagi na przesuniecie owu to i @ sie przesunie.
ide robic kanapki do pracy. nie ma pradu i mialam problem, zeby znalezc nie pogiete ubranie, bo zwykle prasuje na biezaco.
z telefonu pisze, bo bez pradu nie ma netu przeciez.

mitaka my mamy weglowe ogrzewanie, dom nie jest ocieplony i koszt na caly rok to okolo 3000-3500max. Pewnie jakby dom byl ocieplony to by jeszcze taniej wyszlo bo duzo ciepla ucieka :tak:

Neta&&&&&&& za dwie krechy!
Dziewczyny za was wszystkie mocno trzymam caly czas!

My w piatek podgladamy malucha, moze sie rozkraczy i ujawni :-p

Oj, ja czuje że idzie @ bo mi się wywraca jak zawsze tydzień przed. Także klapa. Zrobiłam dzisiaj sobie test z rańca /głupia ja!/ czyli 10po przytulanku owulacyjnym i jedna krecha. Ale to i tak zbyt wcześnie. W każdym razie moje oznaki świadczą o @.

Pewnie nie wytrzymam i jak nie dostanę do 7lipca to i test drugi zrobię :wściekła/y: Kurde jak człowiek chce to jak zwykle nie może:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

koriander- hehe ja pamiętam że miałam mieć wpierw chłopca, ups potem jednak dziewczynka, potem lekarz już nic nie mówił i na końcu powiedział że jest siusiak :) w sumie to tak naprawdę dowiedziałam się w dniu kiedy się urodził ;-)

Hej Dziewczyny :-)
Znowu nie było mnie tu ho ho i jeszcze trochę... Ostatnio jakoś doba mi jest za krótka :wściekła/y: No i tyle się dzieje...
Ostatnio już miałam nadzieję, że w końcu coś nam wyszło, a to po prostu @ się spóźnił 2 dni, oczywiście wkurzyłam się niemiłosiernie, szczególnie, że gdyby się udało, to bym mojemu powiedziała akurat w dzień ojca...
Teraz termin @ mam jakoś koło 15-17 lipca, ale się nie nastawiam, bo już mam dość wiecznego nakręcania się tuż przed. Zamierzam iść do lekarza, tzn. bym się już umówiła, ale mój gin na urlop poszedł, więc odwiedzę go jak wróci.
Koriander, trzymam kciuki, żeby w piąteczek wyszło piękne podglądanie :-D
Neta, mam nadzieję, że przeżyjesz za parę dni pozytywne zaskoczenie i w końcu zobaczysz 2 kreseczki :tak:

dziewczynka wreszcie jesteś !! Miała jednak nadzieję że Ci się udało. Mnie też @ wypadała w dzień ojca i też miałam nadzieję że będzie super okazja ogłosić mojemu II kreski a tu klapa jak zwykle. Mam nadzieje że w tym miesiącu już na 100% się uda. jestem psychicznie zmotywowana do zobaczenia II kresek i innego scenariusza nie biore pod uwagę !!!!!

reklama
Kochane moje, możecie puścić kciuki - @ przylazła:no::wściekła/y::-(
Zatem następny termin - 03.08.2013. Będę wtedy na wakacjach, więc nie będzie mnie kusiło na testowanie przynajmniej.
Dziewczynka
fajnie, że wróciłaś :happy2:

Do góry